Meran Sunucusu insanları Hk.
Re: Meran Sunucusu insanları Hk.
suçu işleyen kadar onu suça itende suçludur bunu bil öyle anlat derdini dakka başı biri sataşıyor zaten oyunu bi dert forumu bi dert xD

muhammed düşüncelerinden dolayı öncelikle sana teşekkür ederim ... Yanlız olayın sonra kısımlarını biraz daha genelleştirmeliyiz .. Hani sadece snn adına çakma çar açılmıyor gibisinden .. Genel konuşursak daha açık olmuş oluruz kardeşim .. Saygılarımla ..

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Sizin için sizi savunmak için hayvan haklarına kadar giderim
) Merak etmein
:p:p
anlamıyorum var mıMORDuMan yazdı:espriden anlamadığını çok belli ediyosun funda xDfundafuni yazdı:inanmam:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
ben nerden bilim varmı yokmufundafuni yazdı:anlamıyorum var mıMORDuMan yazdı:espriden anlamadığını çok belli ediyosun funda xDfundafuni yazdı:inanmam:D

bşi dmedim farzet=)))MORDuMan yazdı:ben nerden bilim varmı yokmufundafuni yazdı:anlamıyorum var mıMORDuMan yazdı:espriden anlamadığını çok belli ediyosun funda xDfundafuni yazdı:inanmam:D
kafam bozuk kusura bakmafundafuni yazdı:bşi dmedim farzet=)))MORDuMan yazdı:ben nerden bilim varmı yokmufundafuni yazdı:anlamıyorum var mıMORDuMan yazdı:espriden anlamadığını çok belli ediyosun funda xDfundafuni yazdı:inanmam:D

onu dha ilk yorumunda farkettim noldu özelden yaz
öğrenince mutlu oldunmu funda xDfundafuni yazdı:onu dha ilk yorumunda farkettim noldu özelden yaz

he çok mesut oldum xD bi tek öyle düşünen ben değilmişim ve sende kıyamet kopsa bndn biliceksin:DMORDuMan yazdı:öğrenince mutlu oldunmu funda xDfundafuni yazdı:onu dha ilk yorumunda farkettim noldu özelden yaz
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"