Meran Sunucusu insanları Hk.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Meran Sunucusu insanları Hk.

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Esselam,

Öncelikle bu konuyu okuyan arkadaşımız lütfen sonuna kadar okusun(EK'leri unutmayalım).

Arkadaşlar oyun arttık gittikçe güzelleşiyor ama içerisindeki insanlar gittikçe azıyorlar.

- Hırsız olmayanı hırsız yaparlar.
- Küfür etmeyene küfür ederler.
- Yalan söylemek o kadar çok olmuşki kimin BAY kimin BAYAN olduğu belli değil.
- Eskiden fiyatı düşük olan item ve madenler şimdi uçuyor.

Bu böyle devam etmez !

Meran sunucusu oyuncuları kendine bir çeki düzen vermesi gerekiyor.Diğer sunucular bizden çok farklı,onlar sadece BEN demezler,BİZ derler.Her işte BEN yoktur,BİZ varız.Bir iş yaparken sadece kendinizi düşünmeyin karşınızda sizden daha düşük olabilir.Sizin paranız vardır onun yoktur.Senin arkadaşların vardır onun yoktur.

Bu zamana kadar,çoğu oyunculara yardım ettim.Ne kadar yalan yanlış,iftiralar alsamda yinede yardım ettim.Benim niyetim belli olduktan sonra kimsenin dediğine bakmam.Zaten milletin ağzı torba değilki bağlayayım.

Kısacası Meran sunucusu böyle olmamalıdır.Daha çok değişmelidir.

Urfalı oyuncular;
Urfalı oyuncular yüzünen Meran Sunucu çok kirlendi.Ve bunun kanıtı ap açık belli.Hırsızları değil,iftira atanları ve yalan söyleyenleri engelleyelim.Urfalı oyuncular yüzünden artık kimin BAY kimin BAYAN olduğu belli değil.Adam bir item için ana-bacı üstüne küfür ederek yemin ediyor,itemi aldıktan sonra /elsalla diyor. AYIP ! ya oyunu bırakın gidin yada oyunu adam gibi oynayın oyun bize kalsın.

Bir kaç aylık yokum;
Artık yokum;1-2 ay boyuncu oyunda falan yokum.Rapkoliq & Noktaxrapkoliq (çok kısa zamandar LeatherFX) kuzenim girecektir.Oyun içerisinde benim adıma item vs. gibi hırsızlık yapmak isteyenlere göz açtırmayalım.

Çakma çarlar;
Kopya çarlar hakkında İkv Yönetimi bir el atmalıdır ama ilk önce bizim bu konuda çok dikkatli olmamız gerekmektedir.Sizlere atılan her PM'lere inanmayalım,ilk önce Arkadaş Listesine ekleyip kaç lvl olduğuna bakınız.Daha sonra çakma çar olup olmadığını anlarsınız.Çakma çarlar yüzünden hemen gerçek kişilere iftira ve çamur atmayalım.

Kısa bir istek;
Böyle devam etmemelidir.İkv Yönetimi ve İkv oyuncuları böyle kalmamalıdır.Bu tür olaylara göz yummamalı ve engellemelidir.

EK:Eyer bir yerde hatam varsa lütfen belirtiniz.Unuttuğum bir konu varsa sizler ekleye bilirsiniz.
EK:Edepli ve insanice yorum yazacak kişiler yorumlasın.Lütfen diğer kişiler yorumsuz kalsın.

İyi oyunlar;
Rapkoliq - LeatherFX
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Meran Sunucusu insanları Hk.

Mesaj gönderen Megaxrealist »

Muhammed , Sana katıLıyorum.Dediğin her cümLe öyLe güzeLki ne diyebiLirim ...
Senin için görüşüm ise Kımse yanLış anLamasın Ama ; Meran'da tanıdığım En ahLakLı , En terbiyeLi vs. oyuncusun.
Muhammed'in de dediği gibi EK'i okumadan cvp wermıyeLım...

SaygıLarımLa...
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Megaxrealist yazdı:Muhammed , Sana katıLıyorum.Dediğin her cümLe öyLe güzeLki ne diyebiLirim ...
Senin için görüşüm ise Kımse yanLış anLamasın Ama ; Meran'da tanıdığım En ahLakLı , En terbiyeLi vs. oyuncusun.

SaygıLarımLa...
Senın gibi Karaktersız Kişilerı Görmekte Üzücü ..Adı uzerınde Muhammet Ne Guzel İsim..Ama senın gibi Şerefsız 1 Kişi deyıL..
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
Nora
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Nora »

Merhabalar ;

Muhammed Ali Kardeşim Söylediklerinin Her Kelimesi Çok DOĞRU Seni Kutluyorum Böyle Konulara Çok Duyarlısın ve Kendine Yakışır İşler Yapıyorsun, İnş Senin Bu Önerilerini ve Uyarılarını Herkes Dikkate Alacaktır...

İnsanlar En GüzeL Konularda BiLe Anlamsız TarTışmalar Açıyorlar Lütfen Kimse Forum Konularının Amaçları Dışına Çıkmasın Örnek; Fotoraflarımız Yayınladığımız Konularda Bile Kendilerini Kanıtlamak isteyen Oldukça Anlayışsız Kişiler Yaptıkları Boy Gösterileri ve Kendilerini Büyük Görme Tavırlarını Hiç Bir Zaman Bırakmıyorlar LütFEn Daha duyarlı Olup Bu Kişileri ŞİKAYET ET butununa tıklayarak yetkili kişilere bildirelim, benimde ekleyeceğim başka bir şey yok....
Nick :[/color]Nora
Sunucu :[/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü :[/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ
Resim
вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Esselam,

Tüm yorum yapan arkadaşlarımıza tşk ederim fakat
choosensxduygu sanki konuyu hiç okumadan yorum yazmış.İnsan biraz görgü kurallarına uyar.

Unutmadan;benim kitabımda BEN yoktur,BİZ vardır.Eyerki iyi bir iş yapacak isem o iş herkesin işine yarayacak olan bir iş olması gerekiyorki ben o işi yapayım.Sizlerden destek alamadıysam kimden alayım ?

Herkese tşkler,
Rapkoliq - Leather
FX
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

choosensxduygu yazdı:
Megaxrealist yazdı:Muhammed , Sana katıLıyorum.Dediğin her cümLe öyLe güzeLki ne diyebiLirim ...

SaygıLarımLa...
Senın gibi Karaktersız Kişilerı Görmekte Üzücü ..Adı uzerınde Muhammet Ne Guzel İsim..Ama senın gibi Şerefsız 1 Kişi deyıL..
ya sen duygu sen nesin bir çok kişinin gözünde senin 1 gram değerin yok.Bana görede sen ahlaksız,#@!? birisin bir kerede saldırma,sataşma millete, gerçekten varlığın çok sinirimi bozuyor.Her konuya atlayıp nedensiz millete sarma,sataşma,tartısma ortamı yaratma ! lütfen kendine biraz çeki düzen ver.Ahlak çerçevesi içinde oyununu oyna.Ve iftira atmayıda bırak.Hadi kardeşim cici kız ol.
Reader
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Konuyu okudum ve çok beğendim.Rapkoliq senide takdir ediyorum.Yalnız yazdıklarını anlamayan çok asalak olacaktır.Onlar daha cocuk ve olgun davranamıyorlar.

Biraz olsun şu oyunu anlamaya çalısmıyorlar.Eminim ki senin söylediklerine uyan kişiler zaten bu oyunda saygı göremez.
Kendi çapında eğlenen zavallılardan baska bişey değiller.Ne yazık ki Meran sunucusunda aklı basında,olgun davranan çok az kişi var.Hep birlikte Meran sunucusuna biraz çeki düzen vermemiz gerekiyor.

Çok tanık olduk baska sunuculardan gelen ve meranı beğenmeyip çekip gidenleri.Sen 4 m madeni 7,5 8 m ' a kadar değerini çıkarıyorsan adamda durmaz tabi bu sunucuda.Yazık ki o ıtem veya maden fiyatlarını ucuran asalaklara.Parası olan kendini adam zannediyor.

Özellikle bu sunucuda en çok gördüğüm şey İFTİRA atmak o kişiyi veya bir topluluğu nedense takdir,tebrik etmek yerine karalamak,iftira atmak cok gereksiz bir davranıs ve Meran sunucusunun % 60 ' lık bir kesimi İFTİRA atıyordur.İşine gelmediği için.

Biraz kardeşlik,dostluk,saygı,sevgi olsun içinizde malesef bu insanlar meranda bulundugu sürece Merandan cacık olmaz.Haa takdir görenler,olgun,saygın,sevilen kişi veya topluluklar yok mu var onları bunların dısında tutuyoruz tabikide.Neyse GÜZEL BİR MERAN İÇİN EL ELE.Kardeşlik,dostluk,sevgi,saygınlık adına . . .
Reader
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Megaxrealist »

choosensxduygu yazdı:

SaygıLarımLa...
Duygu bari burda poLemik yaratma , Düzgün dur adam gibi cvp aL ! Şerefsız kım BeLLı !
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Bnm hakkımı kmse yiemez hakkımı yedirtmem =)
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Esselam,

Öncelikle
Vander... kardeşim yedirtmem deme bi bakarsın yerler o zaman çok şaşırırsın :)

Konuya destek veren tüm kardeşlerimize tşk ederim.Fakat ben bu konuya daha çok kişinin destek vereceğini düşündüm.Demekki bir toplumda herkes aynı kafadan değilmiş,aramızda bir kaç kişi varmış.

Konuya destek veren kardeşlerime tşk ederim.

Meran Sunucusu;
Rapkoliq - Leather
FX

“Genel Sohbet” sayfasına dön