arkadaşlar bu kişiliksiz smalow olmak istedi recep ve bende "hayır" dedik daha sonradan Smalowtwo diye isim kullanmaya başladı bizim iznimiz olmadan onun yaptığı haltlardan be nve recep i sorumlu tutmayın artık  :evil:  yaşını soruyorum bi 13 16 diyip duruyor en sonda 19 demişti  :geek: vede bir hatırlatmada buluncam oyunda 2 tane smalow vardı bunlar ;
Smalowesar :Recep BOZKIR
PreNsxSmALoW(SmALoWKiNg):Barış CANSIZ (ben)
başka bir kişi gelip "ben smalowum"felan derse inanmayın smalow ismi sadece ben ve recep e aittir

IbRahim Narin hk.(Charizmatik)
- 
				DaTaDaKiSiR
 - Salgın Koruyucusu

- JoeyJordison
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
 - Klan: Lodos

- RockbaLboA
 - İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: KASIRGA

Re: IbRahim Narin hk.(Charizmatik)
Smalow oLunca noldu sanki cok büyük bi loncaymış gibi sanki yNçR oLdu Alt tarafı Smalow çapulcu tayfası

Durun!, Kapatmayın Pencerelerimi . Beton Çok Soğuk Üşüyorum. 

- 
				DaTaDaKiSiR
 - Salgın Koruyucusu

lonca olduğumuzu kim söledi ?

- lBlackDeathl
 - Mezarlık Bekçisi

Bunla dalga geçebilecek son kişisinJoeyJordison yazdı:smalowmu olmak istedi hahahahhahah diplomada veriyonuzmu
:geek:
- JoeyJordison
 - FareAdam Düşmanı

lBlackDeathl yazdı:Bunla dalga geçebilecek son kişisinJoeyJordison yazdı:smalowmu olmak istedi hahahahhahah diplomada veriyonuzmu
:geek:
neden :?: :twisted:

- smalowesar
 - Şarapçı'nın Sırdaşı

1. sorun o yada bu deil smalow bi loncada deil sadece bn ve arkaşım arasında lakap gibi bişey ayrıca ynçr yokken oyunda betanın ilk loncalarından Hun lar vardı koç bunu unutma .
2. bu arkadaş olmak istedi tamam dedik bizim çarlara girip salak salak işler yaptı + 1,2 hırsızlık olayalrına karıştı bizde onu başımızdan kovduk ne oldugunu anlayınca oda bunları yapıo
ŞİMDİ İSE BİR ECEL HAYALİ İLE BÜTÜN İTEMLERİ ASLANBAMBAM A KAPTIRIYOR MAL
DAMA ASLANIN ONU SİKLEDİĞİ YOK.

2. bu arkadaş olmak istedi tamam dedik bizim çarlara girip salak salak işler yaptı + 1,2 hırsızlık olayalrına karıştı bizde onu başımızdan kovduk ne oldugunu anlayınca oda bunları yapıo
ŞİMDİ İSE BİR ECEL HAYALİ İLE BÜTÜN İTEMLERİ ASLANBAMBAM A KAPTIRIYOR MAL
- smalowesar
 - Şarapçı'nın Sırdaşı

çapulcu olmak maden bebesi olmakdan daha iyi loncada 34 lvlleri kesmekten daha iyidir.RockbaLboA yazdı:Smalow oLunca noldu sanki cok büyük bi loncaymış gibi sanki yNçR oLdu Alt tarafı Smalow çapulcu tayfası
- Aslanbambam
 - FareAdam Düşmanı

- Lonca: mahşer

DaTaDaKiSiR yazdı:arkadaşlar bu kişiliksiz smalow olmak istedi recep ve bende "hayır" dedik daha sonradan Smalowtwo diye isim kullanmaya başladı bizim iznimiz olmadan onun yaptığı haltlardan be nve recep i sorumlu tutmayın artık :evil: yaşını soruyorum bi 13 16 diyip duruyor en sonda 19 demişti :geek: vede bir hatırlatmada buluncam oyunda 2 tane smalow vardı bunlar ;
Smalowesar :Recep BOZKIR
PreNsxSmALoW(SmALoWKiNg):Barış CANSIZ (ben)
başka bir kişi gelip "ben smalowum"felan derse inanmayın smalow ismi sadece ben ve recep e aittir
gel yavrum gel kuçu kuçum benm ezik bebem benm
senin yaşını söliyim mi barış kuçusu 15 akıl yaşı 9.5
ha bu arada sancakda hırsızlığımı kanıtla 3 çarımı da silerim yawrum emin ol bundan ayakkabımın altındaki toz olamassın bana ecel üret ecel üret ecel üret
Yusuf

- smalowesar
 - Şarapçı'nın Sırdaşı

lan mal eminönüde ebeni tanımam #@!? sancaka gelirsek bkle 15 ay sonra oranında ebesini #@!? ozaman konusablcenmı emnonuden 26 kişi gelıo lonca olarak