IbRahim Narin hk.(Charizmatik)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
DaTaDaKiSiR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

IbRahim Narin hk.(Charizmatik)

Mesaj gönderen DaTaDaKiSiR »

arkadaşlar bu kişiliksiz smalow olmak istedi recep ve bende "hayır" dedik daha sonradan Smalowtwo diye isim kullanmaya başladı bizim iznimiz olmadan onun yaptığı haltlardan be nve recep i sorumlu tutmayın artık :evil: yaşını soruyorum bi 13 16 diyip duruyor en sonda 19 demişti :geek: vede bir hatırlatmada buluncam oyunda 2 tane smalow vardı bunlar ;
Smalowesar :Recep BOZKIR
PreNsxSmALoW(SmALoWKiNg):Barış CANSIZ (ben)

başka bir kişi gelip "ben smalowum"felan derse inanmayın smalow ismi sadece ben ve recep e aittir
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: IbRahim Narin hk.(Charizmatik)

Mesaj gönderen JoeyJordison »

:D smalowmu olmak istedi hahahahhahah diplomada veriyonuzmu :D :geek:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
RockbaLboA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KASIRGA

Mesaj gönderen RockbaLboA »

Smalow oLunca noldu sanki cok büyük bi loncaymış gibi sanki yNçR oLdu Alt tarafı Smalow çapulcu tayfası
Durun!, Kapatmayın Pencerelerimi . Beton Çok Soğuk Üşüyorum.
DaTaDaKiSiR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DaTaDaKiSiR »

lonca olduğumuzu kim söledi ?
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

JoeyJordison yazdı::D smalowmu olmak istedi hahahahhahah diplomada veriyonuzmu :D :geek:
Bunla dalga geçebilecek son kişisin ;)
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyJordison »

lBlackDeathl yazdı:
JoeyJordison yazdı::D smalowmu olmak istedi hahahahhahah diplomada veriyonuzmu :D :geek:
Bunla dalga geçebilecek son kişisin ;)

neden :?: :twisted:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
smalowesar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen smalowesar »

1. sorun o yada bu deil smalow bi loncada deil sadece bn ve arkaşım arasında lakap gibi bişey ayrıca ynçr yokken oyunda betanın ilk loncalarından Hun lar vardı koç bunu unutma .

2. bu arkadaş olmak istedi tamam dedik bizim çarlara girip salak salak işler yaptı + 1,2 hırsızlık olayalrına karıştı bizde onu başımızdan kovduk ne oldugunu anlayınca oda bunları yapıo

ŞİMDİ İSE BİR ECEL HAYALİ İLE BÜTÜN İTEMLERİ ASLANBAMBAM A KAPTIRIYOR MAL :DDAMA ASLANIN ONU SİKLEDİĞİ YOK.
Kullanıcı avatarı
smalowesar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

RockbaLboA yazdı:Smalow oLunca noldu sanki cok büyük bi loncaymış gibi sanki yNçR oLdu Alt tarafı Smalow çapulcu tayfası
çapulcu olmak maden bebesi olmakdan daha iyi loncada 34 lvlleri kesmekten daha iyidir.
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

DaTaDaKiSiR yazdı:arkadaşlar bu kişiliksiz smalow olmak istedi recep ve bende "hayır" dedik daha sonradan Smalowtwo diye isim kullanmaya başladı bizim iznimiz olmadan onun yaptığı haltlardan be nve recep i sorumlu tutmayın artık :evil: yaşını soruyorum bi 13 16 diyip duruyor en sonda 19 demişti :geek: vede bir hatırlatmada buluncam oyunda 2 tane smalow vardı bunlar ;
Smalowesar :Recep BOZKIR
PreNsxSmALoW(SmALoWKiNg):Barış CANSIZ (ben)

başka bir kişi gelip "ben smalowum"felan derse inanmayın smalow ismi sadece ben ve recep e aittir

gel yavrum gel kuçu kuçum benm ezik bebem benm :D ecel üretemedin ciğere pis mi demeye başladın :DD
senin yaşını söliyim mi barış kuçusu 15 akıl yaşı 9.5 ;))

ha bu arada sancakda hırsızlığımı kanıtla 3 çarımı da silerim yawrum emin ol bundan ayakkabımın altındaki toz olamassın bana ecel üret ecel üret ecel üret :D la senin bu lafından başka bi lafın yok karizma karizma yapdın ne oldu smalowmuş ezik tayfası çocuga gir çara kp kas ecel yap diosun başka laf atmıosun şu anda elimde 1 kadim var elimde 6 kadim olsa 3 şaheser basarım alırım aklını da barış ayık ol merak etme bizi bilen bilio kadim için bekliyorum sadece para var ama çarda var çarlara kescem senin gbi ezik isimler le dolaşıp ulaşamadıgı ciğere laf atma azımı açtırma burda veled bozuntusu ...
Yusuf
Kullanıcı avatarı
smalowesar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

lan mal eminönüde ebeni tanımam #@!? sancaka gelirsek bkle 15 ay sonra oranında ebesini #@!? ozaman konusablcenmı emnonuden 26 kişi gelıo lonca olarak

“Genel Sohbet” sayfasına dön