*SAVAŞSANATI*
- grafikzeydan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: *SAVAŞSANATI*
SEN KİM HATEM KİM AMELE KRAL KRAL DİYORSAM SENİN ADIN NE İSE BİLMİYORUM ONDAN NİCK YAZYORUM
RÜZGAR ESİCEK FELAN
ÇOCUKMUSUN LA SEN
MERANI YENSEN NE OLUR ÇOCUK AYRICA YAZI TİPİNDEN YAZI RENGİNDEN BELLİ OLYOR O CHARIN SENİN OLDUĞU BU CHOOSENSXKRAL ÖNCEKİ ADI KALPSİZXKRAL MESMER ARDENLLER AYAKKABI YERİNE FARABİ ARDENLLER AYAKKABI KOYAN UYANIK SANAN ÇOCUK
CHOOSENSLER O KADAR SAVUNDULAR BU VELETİ İYİ ETTİN ONLARA VELET

ahahahah çok güldüm lan bu çocuk ankaya geldi şamar oğlanına çevirdik 40 level adam bile kesiyor klandan çıkmadan maden çekemiyo geldiğinde 3 çizgi maviydi şimdi 2 çizgi yeşile düştü gire çıka yalama oldu çocuk yazık
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Senin haberin yok choosensler bunu şutladı o yüzden böyle yazıyor bugrafikzeydan yazdı:SEN KİM HATEM KİM AMELE KRAL KRAL DİYORSAM SENİN ADIN NE İSE BİLMİYORUM ONDAN NİCK YAZYORUMRÜZGAR ESİCEK FELAN
ÇOCUKMUSUN LA SEN
MERANI YENSEN NE OLUR ÇOCUK AYRICA YAZI TİPİNDEN YAZI RENGİNDEN BELLİ OLYOR O CHARIN SENİN OLDUĞU BU CHOOSENSXKRAL ÖNCEKİ ADI KALPSİZXKRAL MESMER ARDENLLER AYAKKABI YERİNE FARABİ ARDENLLER AYAKKABI KOYAN UYANIK SANAN ÇOCUK
CHOOSENSLER O KADAR SAVUNDULAR BU VELETİ İYİ ETTİN ONLARA VELET
![]()
-
- Salgın Koruyucusu
tbrıkler takma Chosenlerın ne oldugunu bılıyoruz kalıtesız ınsanlar... kesemeyınc ıftıra atarlar....iyi forumlar
-
- Salgın Koruyucusu
kardes bu sana laf atanların cogu hırsız ve grpca calısan ameleler tbrıkler tekrar.
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Bu Emrah kendisini küçük düşürmekten bıkmadı
.Hangi zihniyet ve zekada buraya bu konuyu açıp o yazıyı yazdı pek çözemedim ama senin Choosensxkral olduğunu Arz klanında bilmeyen zaten yoktu
.Yazı stilin , üstüne rengin hala aynı insan değiştirir öyle yazar belki bir yerde kurtarırdın kendini
.Şu vakitten sonra 50 tanede isim değiştirsende senden ADAM olmaz güzelim , geçmiş olsun 
[YaLNıZSavaŞÇII]
ikvoyuncusu2008 yazdı:Bu Emrah kendisini küçük düşürmekten bıkmadı.Hangi zihniyet ve zekada buraya bu konuyu açıp o yazıyı yazdı pek çözemedim ama senin Choosensxkral olduğunu Arz klanında bilmeyen zaten yoktu
.Yazı stilin , üstüne rengin hala aynı insan değiştirir öyle yazar belki bir yerde kurtarırdın kendini
.Şu vakitten sonra 50 tanede isim değiştirsende senden ADAM olmaz güzelim , geçmiş olsun
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
MONEY yazdı:ikvoyuncusu2008 yazdı:Bu Emrah kendisini küçük düşürmekten bıkmadı.Hangi zihniyet ve zekada buraya bu konuyu açıp o yazıyı yazdı pek çözemedim ama senin Choosensxkral olduğunu Arz klanında bilmeyen zaten yoktu
![]()

- messi58
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Lonca Rıhtım
Reverence yazdı:MONEY yazdı:ikvoyuncusu2008 yazdı:Bu Emrah kendisini küçük düşürmekten bıkmadı.Hangi zihniyet ve zekada buraya bu konuyu açıp o yazıyı yazdı pek çözemedim ama senin Choosensxkral olduğunu Arz klanında bilmeyen zaten yoktu
![]()
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
messi58 yazdı:Reverence yazdı:MONEY yazdı:ikvoyuncusu2008 yazdı:Bu Emrah kendisini küçük düşürmekten bıkmadı.Hangi zihniyet ve zekada buraya bu konuyu açıp o yazıyı yazdı pek çözemedim ama senin Choosensxkral olduğunu Arz klanında bilmeyen zaten yoktu
![]()