Arkadaşlar Öncelikle bu konuyu acmayı gönül istemezdi . .bu güne kadarda hayatımda ilk defa böyle birşey yapacam . .ben e.ö sunucusundan sunucunuza geleli daha 2 hafta bile olmadı . buraya geldigimde ise arzların coguyla tanıstım gercekten de hepsinin yüzde 99 saygı deger insanlar . bu insanlarla grub bölgeleri ws ler emler vs cok seyimiz oldu hepsinede cok tesekkür ederim öncelikle . ama konum ise ben 2 günce gece saat 2 surlarında Lodos bir kac kişiyle ws atarken yan tarafta Choosensxagatha ve yine Choosensx bu isimde 2 büyücü oturuyordu . o Lodos arkadaşlarla ws attıktan hemen sonra bu büyücü bana ws teklif etti ama büyücü oldugu icin kabul etmedim yanında ki büyücüde ben ghostum atak savaşcıyım dedi tamam dedim.ama ghost kim onu daha tanımıyorum .. her neyse yarım saat sonra antrepo önüne 1 şifa ve 1 savaşcı geldi .. Simdi arkadaşlar ben burda basarım veya gücümle övünmek istemiyorum ama sürekli bir hakaret ve tatsız olaylardan dolayı yapacam . Bir insan ws de kesilir keser sonucta bir oyun ama İnsan OGLUNA TEBRİK EDİP yürümek yakısır . Ki bu dedigim olay bu insanlarda yok her gece sivride ben dolasırken sen xyasakxaskın sen lordxkutay sın yok sen kral sın yok sen söylesin böylesin bir cok isim taktı . . ben yine isim taktıklarını umursamam yasaklar gecerim simdi arkadaşlar size soracam mert bir delikanlı adma bu yakısırı mı ? biz hayatımızda hep mazlumun yanında olmaya calıstık .yok yere kavga cıkartıp 4 5 arkadası bir olup iftira atmak yakıstıramadım kısacası .. eger kesildiklerinden dolayı bunların oldugunu bileydim yemin ederim bunların yüzüne bakıp muhattap bile olmazdım . Forumda verdigim rahatsızlık ve vaktinizi aldıgım icin özür dilerim tüm meran sakinlerinden hepinize hayırlı ramazanlar ..
Düşler Dünyasında YoLCuYuM , YaLNıZ GeLDİm YaLNıZ GiDeRiM !
Ah emrah ahh Bu karakter aLbaYRaKxöLüm dür Kendisi Emrah'ın ta kendisidir. Eminönünde yenilmeyen SAVAŞsanatı isimlı savascı arkadasın öz kardeşiyim diye tanıtıyormuş kendisini meranda Eminönünde çok muhabbetin geçti be Emrah Laflarını beğendim, ilk defa hayatımda konu açıyorum flaan beni yolda kessen foruma atardın
yeahhhh bebeyyy merana öyle acı cekmişim yoluna gelene emrah diyorlaar. dD emrah burda olmaz ama korkusu her yerdedir .d tebrikler sanat bendne aldıgın 25 m de ananyın ak sütü gibi helal olsun. D ben xyasakxask loa mortal shock felanımda gencler. D 2 . cisi 2 dünya bir araya gelse soduqgum mortalın loncasına mı ahgahahahahaha. D cok komiksiniz: D meranda full time maden . 2 gün sonra o itemlerle bende gelecem o zmn konusan diller kesilir: D kralın marsı okunur. D savaş sanatı senlede daha hesabımız bitmedi önce ghost sonra loa sonra sen . . . her zaman meranda rüzagarım esecek seher yelimde tavan yapacak . .
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
haa albayrak kralada gelincee anka sunucsuna istediginiz an girer aynı anda hem kahin hemde albayrak kralla istediginiz yerde miktar ve parayı söyleyin seher yelime hazır olun
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
sanat yazdı:Arkadaşlar Öncelikle bu konuyu acmayı gönül istemezdi . .bu güne kadarda hayatımda ilk defa böyle birşey yapacam . .ben e.ö sunucusundan sunucunuza geleli daha 2 hafta bile olmadı . buraya geldigimde ise arzların coguyla tanıstım gercekten de hepsinin yüzde 99 saygı deger insanlar . bu insanlarla grub bölgeleri ws ler emler vs cok seyimiz oldu hepsinede cok tesekkür ederim öncelikle . ama konum ise ben 2 günce gece saat 2 surlarında Lodos bir kac kişiyle ws atarken yan tarafta Choosensxagatha ve yine Choosensx bu isimde 2 büyücü oturuyordu . o Lodos arkadaşlarla ws attıktan hemen sonra bu büyücü bana ws teklif etti ama büyücü oldugu icin kabul etmedim yanında ki büyücüde ben ghostum atak savaşcıyım dedi tamam dedim.ama ghost kim onu daha tanımıyorum .. her neyse yarım saat sonra antrepo önüne 1 şifa ve 1 savaşcı geldi .. Simdi arkadaşlar ben burda basarım veya gücümle övünmek istemiyorum ama sürekli bir hakaret ve tatsız olaylardan dolayı yapacam . Bir insan ws de kesilir keser sonucta bir oyun ama İnsan OGLUNA TEBRİK EDİP yürümek yakısır . Ki bu dedigim olay bu insanlarda yok her gece sivride ben dolasırken sen xyasakxaskın sen lordxkutay sın yok sen kral sın yok sen söylesin böylesin bir cok isim taktı . . ben yine isim taktıklarını umursamam yasaklar gecerim simdi arkadaşlar size soracam mert bir delikanlı adma bu yakısırı mı ? biz hayatımızda hep mazlumun yanında olmaya calıstık .yok yere kavga cıkartıp 4 5 arkadası bir olup iftira atmak yakıstıramadım kısacası .. eger kesildiklerinden dolayı bunların oldugunu bileydim yemin ederim bunların yüzüne bakıp muhattap bile olmazdım . Forumda verdigim rahatsızlık ve vaktinizi aldıgım icin özür dilerim tüm meran sakinlerinden hepinize hayırlı ramazanlar ..
Selam Yukardaki arkadaşla uzaktan yakından bir alakam yoktur.
Eminönüsunucusundan sunucunuza geldim yazısı ile benim yada kardeşim gibi davrandığı süphesine yer vermiş.
SAVASsanati yazdı:
Selam Yukardaki arkadaşla uzaktan yakından bir alakam yoktur.
Eminönüsunucusundan sunucunuza geldim yazısı ile benim yada kardeşim gibi davrandığı süphesine yer vermiş.
Çocuktur deyip geçiyorum.!
alakan olmadığını göstermek için forumda adını aradım ancak SAVAŞsanatı diye aramışım türkçe karakterlerle malesef.