*SAVAŞSANATI*

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sanat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

*SAVAŞSANATI*

Mesaj gönderen sanat »

Arkadaşlar Öncelikle bu konuyu acmayı gönül istemezdi . .bu güne kadarda hayatımda ilk defa böyle birşey yapacam . .ben e.ö sunucusundan sunucunuza geleli daha 2 hafta bile olmadı . buraya geldigimde ise arzların coguyla tanıstım gercekten de hepsinin yüzde 99 saygı deger insanlar . bu insanlarla grub bölgeleri ws ler emler vs cok seyimiz oldu hepsinede cok tesekkür ederim öncelikle . ama konum ise ben 2 günce gece saat 2 surlarında Lodos bir kac kişiyle ws atarken yan tarafta Choosensxagatha ve yine Choosensx bu isimde 2 büyücü oturuyordu . o Lodos arkadaşlarla ws attıktan hemen sonra bu büyücü bana ws teklif etti ama büyücü oldugu icin kabul etmedim yanında ki büyücüde ben ghostum atak savaşcıyım dedi tamam dedim.ama ghost kim onu daha tanımıyorum .. her neyse yarım saat sonra antrepo önüne 1 şifa ve 1 savaşcı geldi .. Simdi arkadaşlar ben burda basarım veya gücümle övünmek istemiyorum ama sürekli bir hakaret ve tatsız olaylardan dolayı yapacam . Bir insan ws de kesilir keser sonucta bir oyun ama İnsan OGLUNA TEBRİK EDİP yürümek yakısır . Ki bu dedigim olay bu insanlarda yok her gece sivride ben dolasırken sen xyasakxaskın sen lordxkutay sın yok sen kral sın yok sen söylesin böylesin bir cok isim taktı . . ben yine isim taktıklarını umursamam yasaklar gecerim simdi arkadaşlar size soracam mert bir delikanlı adma bu yakısırı mı ? biz hayatımızda hep mazlumun yanında olmaya calıstık .yok yere kavga cıkartıp 4 5 arkadası bir olup iftira atmak yakıstıramadım kısacası .. eger kesildiklerinden dolayı bunların oldugunu bileydim yemin ederim bunların yüzüne bakıp muhattap bile olmazdım . Forumda verdigim rahatsızlık ve vaktinizi aldıgım icin özür dilerim tüm meran sakinlerinden hepinize hayırlı ramazanlar ..

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Düşler Dünyasında YoLCuYuM , YaLNıZ GeLDİm YaLNıZ GiDeRiM !
Kullanıcı avatarı
koLopere
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: *SAVAŞSANATI*

Mesaj gönderen koLopere »

Ah emrah ahh :) Bu karakter aLbaYRaKxöLüm dür :D Kendisi Emrah'ın ta kendisidir. :D Eminönünde yenilmeyen SAVAŞsanatı isimlı savascı arkadasın öz kardeşiyim diye tanıtıyormuş kendisini meranda :D Eminönünde çok muhabbetin geçti be Emrah :) Laflarını beğendim, ilk defa hayatımda konu açıyorum flaan :D beni yolda kessen foruma atardın :D
Resim
( ByAttack )( THexNeFes )( SHooT )

> ! EMiN ! <
[/center]
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

sanat yazdı:Resim
hayırdır 3. gün DeaTHx hayalleri mi kurdun?
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

bir kere tipten kaybediyorsun saç şekli felan . bi ayar vermen gerekirdi :D
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

emrah albayrakxler tutmadı e.öden geldim yalanı mı söylüyosun :)
Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen zaza00 »

yeahhhh bebeyyy :D merana öyle acı cekmişim yoluna gelene emrah diyorlaar. dD emrah burda olmaz ama korkusu her yerdedir .d tebrikler sanat bendne aldıgın 25 m de ananyın ak sütü gibi helal olsun. D ben xyasakxask loa mortal shock felanımda gencler. D 2 . cisi 2 dünya bir araya gelse soduqgum mortalın loncasına mı ahgahahahahaha. D cok komiksiniz: D meranda full time maden . 2 gün sonra o itemlerle bende gelecem o zmn konusan diller kesilir: D kralın marsı okunur. D savaş sanatı senlede daha hesabımız bitmedi önce ghost sonra loa sonra sen . . . her zaman meranda rüzagarım esecek seher yelimde tavan yapacak . .
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen zaza00 »

haa albayrak kralada gelincee anka sunucsuna istediginiz an girer aynı anda hem kahin hemde albayrak kralla :D istediginiz yerde miktar ve parayı söyleyin seher yelime hazır olun :D
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen zaza00 »

heee albayrakxölüm demişler albayrakxölüm kendisi vatanxkırmızı veya öyle birisi istediginiz an sorarsınız cnlarım :D

coooooook yakında meranda eski kral eski güc eski hayal olacak .D ghostttt cok az bekle cigerim .D yasinden slmlar :D
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Kullanıcı avatarı
SAVASsanati
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAVASsanati »

sanat yazdı:Arkadaşlar Öncelikle bu konuyu acmayı gönül istemezdi . .bu güne kadarda hayatımda ilk defa böyle birşey yapacam . .ben e.ö sunucusundan sunucunuza geleli daha 2 hafta bile olmadı . buraya geldigimde ise arzların coguyla tanıstım gercekten de hepsinin yüzde 99 saygı deger insanlar . bu insanlarla grub bölgeleri ws ler emler vs cok seyimiz oldu hepsinede cok tesekkür ederim öncelikle . ama konum ise ben 2 günce gece saat 2 surlarında Lodos bir kac kişiyle ws atarken yan tarafta Choosensxagatha ve yine Choosensx bu isimde 2 büyücü oturuyordu . o Lodos arkadaşlarla ws attıktan hemen sonra bu büyücü bana ws teklif etti ama büyücü oldugu icin kabul etmedim yanında ki büyücüde ben ghostum atak savaşcıyım dedi tamam dedim.ama ghost kim onu daha tanımıyorum .. her neyse yarım saat sonra antrepo önüne 1 şifa ve 1 savaşcı geldi .. Simdi arkadaşlar ben burda basarım veya gücümle övünmek istemiyorum ama sürekli bir hakaret ve tatsız olaylardan dolayı yapacam . Bir insan ws de kesilir keser sonucta bir oyun ama İnsan OGLUNA TEBRİK EDİP yürümek yakısır . Ki bu dedigim olay bu insanlarda yok her gece sivride ben dolasırken sen xyasakxaskın sen lordxkutay sın yok sen kral sın yok sen söylesin böylesin bir cok isim taktı . . ben yine isim taktıklarını umursamam yasaklar gecerim simdi arkadaşlar size soracam mert bir delikanlı adma bu yakısırı mı ? biz hayatımızda hep mazlumun yanında olmaya calıstık .yok yere kavga cıkartıp 4 5 arkadası bir olup iftira atmak yakıstıramadım kısacası .. eger kesildiklerinden dolayı bunların oldugunu bileydim yemin ederim bunların yüzüne bakıp muhattap bile olmazdım . Forumda verdigim rahatsızlık ve vaktinizi aldıgım icin özür dilerim tüm meran sakinlerinden hepinize hayırlı ramazanlar ..

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Selam Yukardaki arkadaşla uzaktan yakından bir alakam yoktur.
Eminönüsunucusundan sunucunuza geldim yazısı ile benim yada kardeşim gibi davrandığı süphesine yer vermiş.

Çocuktur deyip geçiyorum.!
SAVAŞsanatı
LODOS

RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

SAVASsanati yazdı:
Selam Yukardaki arkadaşla uzaktan yakından bir alakam yoktur.
Eminönüsunucusundan sunucunuza geldim yazısı ile benim yada kardeşim gibi davrandığı süphesine yer vermiş.

Çocuktur deyip geçiyorum.!
alakan olmadığını göstermek için forumda adını aradım ancak SAVAŞsanatı diye aramışım türkçe karakterlerle malesef.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön