<> Kurt Loncası <>
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: <> Kurt Loncası <>
yağız bana telefonla ulaşabilirsen yarın gündüz oyunda olurum ve aktarım işini yaparız birlikte basit biişey ama dikakt edilcek bir kaç sey var
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kurt
hasancım mesajmı görürsen mutlaka düzenleme yap üye listemizde eklenen arkadaslar var Kurtlarxraven ve Kurtlarxangelina(yasemin)
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Doğu Kurt Hanlığı
-
- Çınaraltı Müdavimi
Dün oyuna girdim sohbet amaçlı.. mısırda oturuyordum Haşim abinin çakması çıktı şifreni verirmisin arkadaşların görevine yardım edicem dedi.. arki listeme baktığımda haşim abinin çarı offlinedı arkadaş listeme ekledim 1 lvl savaşçı ile konuşuyorum... azının payını verdim tabi... ama dikkat edin benim gerçek adım ile hitab etti bana bizi tanıyan biri yapıyor bunu... bu oyundaki 15 kişiden 1i benim kullandığım ismimin gökçen olduğunu biliyor... Bana Gökçen diye hitap etti... loncadan birileri de olabilir.. kimseyi zan altında bırakmayım da... herkez kendisinden sorumlu olsun yeterli...
Herkese selamlar haftasonu murat gelicekmiş sanırım... bi allah işi karışmazsa bi selam vermeye gelebilirim belki...
Herkese selamlar haftasonu murat gelicekmiş sanırım... bi allah işi karışmazsa bi selam vermeye gelebilirim belki...

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Gökçen kardeşim aynı şey geçenlerde aynı gün içinde hatta saat içinde 3 kez bana yapıldı.
Aman dikkat edin kardeşlerim , herkez kolaya kaçıyor , emek hırsıızlığı aldı başını gidiyor...
Aman dikkat edin kardeşlerim , herkez kolaya kaçıyor , emek hırsıızlığı aldı başını gidiyor...
Arkadaşlar kendi çapımızda bir kaç gönüllü arkadaşımızın kurduğu Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi'ne desteklerinizi bekliyoruz...
Hayırlı günler...
Hayırlı günler...
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Selam Canlarım
Geçen yıl bu zamanlar başladığım Üniversite hazırlık sürecimin sonunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ne dalmış bulunmaktayım
Saygılar sevgiler
Geçen yıl bu zamanlar başladığım Üniversite hazırlık sürecimin sonunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ne dalmış bulunmaktayım
Saygılar sevgiler
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Hasan'ım hayırlı olsun.
Sevindim kardeşim inşallah layıkıyla bitirirsin.
Şu konuya göz atmanızı rica edeceğim.
viewtopic.php?f=31&t=75454&start=20
Sevindim kardeşim inşallah layıkıyla bitirirsin.
Şu konuya göz atmanızı rica edeceğim.
viewtopic.php?f=31&t=75454&start=20
-
- Çınaraltı Müdavimi
Mühendis kardişşşşSariyerli yazdı:Selam Canlarım![]()
![]()
Geçen yıl bu zamanlar başladığım Üniversite hazırlık sürecimin sonunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ne dalmış bulunmaktayım![]()
![]()
Saygılar sevgiler![]()
![]()

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
arkadaşların karakter sınıfları nedir abi :?:lahy1 yazdı:hasancım mesajmı görürsen mutlaka düzenleme yap üye listemizde eklenen arkadaslar var Kurtlarxraven ve Kurtlarxangelina(yasemin)
TILSIM - KURT LONCASI
- Kurtlarxodonataa
- İri Fare Avcısı
Kurtlarxkadriye yazdı:Dün oyuna girdim sohbet amaçlı.. mısırda oturuyordum Haşim abinin çakması çıktı şifreni verirmisin arkadaşların görevine yardım edicem dedi.. arki listeme baktığımda haşim abinin çarı offlinedı arkadaş listeme ekledim 1 lvl savaşçı ile konuşuyorum... azının payını verdim tabi... ama dikkat edin benim gerçek adım ile hitab etti bana bizi tanıyan biri yapıyor bunu... bu oyundaki 15 kişiden 1i benim kullandığım ismimin gökçen olduğunu biliyor... Bana Gökçen diye hitap etti... loncadan birileri de olabilir.. kimseyi zan altında bırakmayım da... herkez kendisinden sorumlu olsun yeterli...
CANIM AYNI OLAYI BİR KAÇ DEFA BİZDE YAŞADIK... HEPİMİZ HAKKINDA BİLGİSİ VAR HATTA BANA SANA ZIRH DÜŞÜRECEĞİM BAK DEDİ...GENELDE SKYPE MUHABBETLERİNDE KONUŞTUĞUM KONU,ŞÜPHELENDİĞİM KİŞİLER VAR AMA ONLARI DA UZAKLAŞTIRDIK.. NEYSE CANIM,EMEK HIRSIZI ÇOK... BU ARADA ÇOK ÖZLENDİN HABERİN OLSUN

İçi başka dışı başkalardan,Dili başka kalbi başkalardan, Hem kendini hem başkalarını kandıranlardan, Sana Sığınırım Yâ Rab!