<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen lahy1 »

yağız bana telefonla ulaşabilirsen yarın gündüz oyunda olurum ve aktarım işini yaparız birlikte basit biişey ama dikakt edilcek bir kaç sey var
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

hasancım mesajmı görürsen mutlaka düzenleme yap üye listemizde eklenen arkadaslar var Kurtlarxraven ve Kurtlarxangelina(yasemin)
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Dün oyuna girdim sohbet amaçlı.. mısırda oturuyordum Haşim abinin çakması çıktı şifreni verirmisin arkadaşların görevine yardım edicem dedi.. arki listeme baktığımda haşim abinin çarı offlinedı arkadaş listeme ekledim 1 lvl savaşçı ile konuşuyorum... azının payını verdim tabi... ama dikkat edin benim gerçek adım ile hitab etti bana bizi tanıyan biri yapıyor bunu... bu oyundaki 15 kişiden 1i benim kullandığım ismimin gökçen olduğunu biliyor... Bana Gökçen diye hitap etti... loncadan birileri de olabilir.. kimseyi zan altında bırakmayım da... herkez kendisinden sorumlu olsun yeterli...

Herkese selamlar haftasonu murat gelicekmiş sanırım... bi allah işi karışmazsa bi selam vermeye gelebilirim belki...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Gökçen kardeşim aynı şey geçenlerde aynı gün içinde hatta saat içinde 3 kez bana yapıldı.
Aman dikkat edin kardeşlerim , herkez kolaya kaçıyor , emek hırsıızlığı aldı başını gidiyor...
Kullanıcı avatarı
HKitmir
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HKitmir »

Arkadaşlar kendi çapımızda bir kaç gönüllü arkadaşımızın kurduğu Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi'ne desteklerinizi bekliyoruz...

Hayırlı günler...
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Selam Canlarım :D :D
Geçen yıl bu zamanlar başladığım Üniversite hazırlık sürecimin sonunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ne dalmış bulunmaktayım :D :D
Saygılar sevgiler :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Hasan'ım hayırlı olsun.
Sevindim kardeşim inşallah layıkıyla bitirirsin.

Şu konuya göz atmanızı rica edeceğim.

viewtopic.php?f=31&t=75454&start=20
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Sariyerli yazdı:Selam Canlarım :D :D
Geçen yıl bu zamanlar başladığım Üniversite hazırlık sürecimin sonunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ne dalmış bulunmaktayım :D :D
Saygılar sevgiler :D :D
Mühendis kardişşşş =D hayırlısı olsunn... sen bide "Mühendis olcam benn" diye girmessin oyuna şimdi :D :D :D
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

lahy1 yazdı:hasancım mesajmı görürsen mutlaka düzenleme yap üye listemizde eklenen arkadaslar var Kurtlarxraven ve Kurtlarxangelina(yasemin)
arkadaşların karakter sınıfları nedir abi :?:
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxodonataa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kurtlarxodonataa »

Kurtlarxkadriye yazdı:Dün oyuna girdim sohbet amaçlı.. mısırda oturuyordum Haşim abinin çakması çıktı şifreni verirmisin arkadaşların görevine yardım edicem dedi.. arki listeme baktığımda haşim abinin çarı offlinedı arkadaş listeme ekledim 1 lvl savaşçı ile konuşuyorum... azının payını verdim tabi... ama dikkat edin benim gerçek adım ile hitab etti bana bizi tanıyan biri yapıyor bunu... bu oyundaki 15 kişiden 1i benim kullandığım ismimin gökçen olduğunu biliyor... Bana Gökçen diye hitap etti... loncadan birileri de olabilir.. kimseyi zan altında bırakmayım da... herkez kendisinden sorumlu olsun yeterli...

Herkese selamlar haftasonu murat gelicekmiş sanırım... bi allah işi karışmazsa bi selam vermeye gelebilirim belki...

CANIM AYNI OLAYI BİR KAÇ DEFA BİZDE YAŞADIK... HEPİMİZ HAKKINDA BİLGİSİ VAR HATTA BANA SANA ZIRH DÜŞÜRECEĞİM BAK DEDİ...GENELDE SKYPE MUHABBETLERİNDE KONUŞTUĞUM KONU,ŞÜPHELENDİĞİM KİŞİLER VAR AMA ONLARI DA UZAKLAŞTIRDIK.. NEYSE CANIM,EMEK HIRSIZI ÇOK... BU ARADA ÇOK ÖZLENDİN HABERİN OLSUN :)
Resim

İçi başka dışı başkalardan,Dili başka kalbi başkalardan, Hem kendini hem başkalarını kandıranlardan, Sana Sığınırım Yâ Rab!

“Lonca İletişim” sayfasına dön