Yeni IKV Launcher!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Re: Yeni IKV Launcher!

Mesaj gönderen Nerull »

KARAHAMZALI yazdı:bu launcher nedir oyuna girerken tıkladığımız simge değil mi ?
biri bana bunu yalın bi dilden anlatabilir mi?
bu güncelleştirme geldi de noldu ne değişti yöneticiler sadece geldi diyor acaba ne geldi bilen biri anlatabilir mi ?
Yeni İKV Launcher ile artık daha hızlı güncelleme yapabileceksiniz
Kullanıcı avatarı
Chuckyx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RebeLs

Mesaj gönderen Chuckyx »

Yeni Gelen Güncelleme Yüzünden Ben Dahil Bir Çok Oyuncu Oyuna Giremiyor.

Oyna Butonuna Basın Diyorsunuz İyi Güzelde Oyna Butonunun Yüzünü Göremedik =/
> BLoodyREVENGE

> PerfectATTACK

> xDeterjaN

Allah VAR ! Problem YOK !

Alper KAYA[/color]
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Oyuna hala giremiyoruz. Suna bır cozum bulun artık
Nerull
Legendary Developer

Mesaj gönderen Nerull »

VatanXLydeR yazdı: Oyuna hala giremiyoruz. Suna bır cozum bulun artık
viewtopic.php?f=46&t=75637&p=697838#p697830
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Nerull
yeni gelen güncelleme ve launcher la birlikte arkadaşlarımla benim sorunlarımız arttı oyuna girmeden önce bilgisayarlarda İkv launcher durmadan güncelleme atıyor ve bu bizi durmadan yavaşlatıyor, oyunu oynayış sitili olarak bizler oyuna sürekli gir çık yapan insanlarız ve İKV oynadığımız zaman aralığında, oyunda karakterlerimizi istediğimiz düzeye getirmek için uymamız gereken bir çizelgemiz var.Bahsettiğim bu güncellemelerden dolayı işlerimiz durmaksızın aksıyor, Lütfen bu konu üzerine bir düzenleme yaparsanız sevinirim
Resim
Nerull
Legendary Developer

Mesaj gönderen Nerull »

mirkan1453 yazdı:Nerull
yeni gelen güncelleme ve launcher la birlikte arkadaşlarımla benim sorunlarımız arttı oyuna girmeden önce bilgisayarlarda İkv launcher durmadan güncelleme atıyor ve bu bizi durmadan yavaşlatıyor, oyunu oynayış sitili olarak bizler oyuna sürekli gir çık yapan insanlarız ve İKV oynadığımız zaman aralığında, oyunda karakterlerimizi istediğimiz düzeye getirmek için uymamız gereken bir çizelgemiz var.Bahsettiğim bu güncellemelerden dolayı işlerimiz durmaksızın aksıyor, Lütfen bu konu üzerine bir düzenleme yaparsanız sevinirim
Yeni İKV Launcher sizlere sunulmadan önce farklı makinelerde defalarca test edilmektedir. Son yapılan güncellemelerle yeni launcher tüm sistemlerde daha kararlı hale getirilmiştir. Şu anda sorunsuz olarak çalışmaktadır.

Sürekli güncelleme alıyor olmanız, sisteminizdeki mevcut bir sorunun işareti olabilir.

İyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Nerull yazdı:
Yeni İKV Launcher sizlere sunulmadan önce farklı makinelerde defalarca test edilmektedir. Son yapılan güncellemelerle yeni launcher tüm sistemlerde daha kararlı hale getirilmiştir. Şu anda sorunsuz olarak çalışmaktadır.

Sürekli güncelleme alıyor olmanız, sisteminizdeki mevcut bir sorunun işareti olabilir.

İyi eğlenceler dileriz.
Nerull yazdı:En son yapılan güncellemeyle birlikte bazı makinelerde launcher'a yönelik yaşanan sorun giderildi.

Son güüncellemeyi alarak tekrar denemenizi öneririz.
İlgi ve alakanızdan ötürü teşekür ederiz, iyi forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Nerull yazdı:

İyi eğlenceler dileriz.
Nerull yazdı:En son yapılan güncellemeyle birlikte bazı makinelerde launcher'a yönelik yaşanan sorun giderildi.

Son güüncellemeyi alarak tekrar denemenizi öneririz.
Nerull Son güncellemeyi alarak ta denedim olmadı, oyunu tekrar kurdum olmadı üstüne bilgisayarlardan 2 tanesine format attım o da olmadı güncellemeyi ne zaman isterse o zaman atmaya devam ediyor, makinelerinizde bunların defalarca denendiğini biliyorum yinede sorun devam ediyor!!!
Yalnız biz oyunu oynarken:
1) Esc ye basmadan çıkıyoruz
2) Oyunu başlatıp alt+f4 ile sonlandırmamız yaklaşık 5 yada 6 sn sürüyor
3) Bunu her yaptığımızda her bilgisayardan 700 den fazla gir çık yapıyoruz bunun bir etkisinin olma ihtimali var mı ?
Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Son iletimi size 00:23 te gönderdim 00:27 de tekrar 5 dakikalık Güncelleniyor: base\lightmaps_4.DAT güncellemesi attı saat şu anda 03:45 ve tekrar bu güncellemeyi dolduruyorum. Dediğiniz tüm talimatlara uydum ilk başta launcher.exe yi silin sonra tekrar güncelleme doldurun dediniz yaptım, oyunu silin tekrar yükleyin dediniz yükledim, toplam kaç kez oyunu kaldırıp yükledim bilmiyorum şu son 2 günde, oda yetmedi bilgisayar sisteminizde hata var dediniz bilgisayarlara format attım, İnternet te sorun olabilme ihtimaline karşın komşumdan İnternet le bağlandım, güncellemeleri savruk ve kafasına göre atıyor bilgisayarlar bilgisayarlar dediğim 4 bilgisayar ve dört tanesinde de oluyor bu yani bilgisayar sisteminde sorun yok, İnternet te de olduğunu sanmıyorum yeterince hızlı bunun üzerine başka fazla gir çık yapan arkadaşa sordum oda aynısının olduğunu ve verilen talimatları izlediğini söyledi, galiba sorun devam ediyor bir kaç kişide ilgilenme olanağınız varsa lütfen ilgilenirseniz sevinirim.
Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

saat 05:33,en son yazdığım saatten bu yana 2 saat geçti bu saate kadar 5 tane 10 sn lik güncelleme attı bunlardan 2 tanesi gbm otomat güncellemesi 3 tanesi base.data şimdide tekrar 5 dakikalık lightmap_4.DAT güncellemesini attı.
Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön