Esadullah yazdı:Şah Eser Aktarım Epini Dükkanda!
Sadece 3999 Akçe!
Diye bir havadis görmek mi istiyorsunuz?
konuda akçeyle alakalı 1 kelime gördün mü de konuşuyorsun ? Yorum yaparken konu dahilinde yapalım lütfen.
Esadullah yazdı:Şah Eser Aktarım Epini Dükkanda!
Sadece 3999 Akçe!
Şah Eserleri karkaterden, karaktere aktarmak istiyorsunuz o zaman bu güncelleme gelirse kesin bu işlemi yapabilmek için Akçe gerekecektirBAKII yazdı:Esadullah yazdı:Şah Eser Aktarım Epini Dükkanda!
Sadece 3999 Akçe!
konuda akçeyle alakalı 1 kelime gördün mü de konuşuyorsun ? Yorum yaparken konu dahilinde yapalım lütfen.
BAKII yazdı:Merhabalar ;
İkvde yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi adına siz değerli oyuncularla önerimi paylaşmak isterim .Başlıkta da belirttiğim gibi Şaheser aktarımı onay kodu , artık 1 den fazla aynı şaheseri düşürmüş oyuncuların o kadar emek ve zamanını hiçe saymamak adına bu nacizhane önerim umarım hayata geçer tabi sizlerin vereceği destek sayesinde . Şaheser aktarım kodu oyun içerisinde üyelik şifremizin haricinde bize başka bir şifrenin verilerek alışveriş halindeyken bu kodu istemesidir yani olay bu kadar basitSunucular arası karater transfer hakkı içinde aylarca uğraşmıştım bu öneriyede destek olmanız dileği ile iyi forumlar .
Bu öneriye hem katılıyorum hemde katılmıyorum nedeni ise sığınak miğrat girmemiş hiç bir şekilde emek vermemiş birisi bu şekilde üstünü düzmesi sizce de emek verip girip zaman ayırıp iksirini harcayanlara haksızlık olmaz mı ?BAKII yazdı:Merhabalar ;
İkvde yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi adına siz değerli oyuncularla önerimi paylaşmak isterim .Başlıkta da belirttiğim gibi Şaheser aktarımı onay kodu , artık 1 den fazla aynı şaheseri düşürmüş oyuncuların o kadar emek ve zamanını hiçe saymamak adına bu nacizhane önerim umarım hayata geçer tabi sizlerin vereceği destek sayesinde . Şaheser aktarım kodu oyun içerisinde üyelik şifremizin haricinde bize başka bir şifrenin verilerek alışveriş halindeyken bu kodu istemesidir yani olay bu kadar basitSunucular arası karater transfer hakkı içinde aylarca uğraşmıştım bu öneriyede destek olmanız dileği ile iyi forumlar .
Aktarım yaparken bunu göz önünde bulundurarak yüksek bi maliyet bedeli çıkartabilriz yani emeğimizin karşılığını bu yol ile alabilrizXxXxGaZixXxX yazdı:Bu öneriye hem katılıyorum hemde katılmıyorum nedeni ise sığınak miğrat girmemiş hiç bir şekilde emek vermemiş birisi bu şekilde üstünü düzmesi sizce de emek verip girip zaman ayırıp iksirini harcayanlara haksızlık olmaz mı ?BAKII yazdı:Merhabalar ;