ŞAHESER AKTARIM ONAY KODU ***

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ŞAHESER AKTARIM ONAY KODU ***

Mesaj gönderen BAKII »

Esadullah yazdı:
Şah Eser Aktarım Epini Dükkanda!
Sadece 3999 Akçe!

Diye bir havadis görmek mi istiyorsunuz? :)

konuda akçeyle alakalı 1 kelime gördün mü de konuşuyorsun ? Yorum yaparken konu dahilinde yapalım lütfen.
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

BAKII yazdı:
Esadullah yazdı:
Şah Eser Aktarım Epini Dükkanda!
Sadece 3999 Akçe!

Diye bir havadis görmek mi istiyorsunuz? :)

konuda akçeyle alakalı 1 kelime gördün mü de konuşuyorsun ? Yorum yaparken konu dahilinde yapalım lütfen.
Şah Eserleri karkaterden, karaktere aktarmak istiyorsunuz o zaman bu güncelleme gelirse kesin bu işlemi yapabilmek için Akçe gerekecektir ;)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Esadullah bak güzel kardeşim akçeyle olur yada olmaz onu sen bilemezsin . Ben burda gerekli gördüğüm birşeyi paylaştım daha fazla sabote etme istersen konuyu ;)

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

BAKII yazdı:Merhabalar ;
İkvde yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi adına siz değerli oyuncularla önerimi paylaşmak isterim .Başlıkta da belirttiğim gibi Şaheser aktarımı onay kodu , artık 1 den fazla aynı şaheseri düşürmüş oyuncuların o kadar emek ve zamanını hiçe saymamak adına bu nacizhane önerim umarım hayata geçer tabi sizlerin vereceği destek sayesinde . Şaheser aktarım kodu oyun içerisinde üyelik şifremizin haricinde bize başka bir şifrenin verilerek alışveriş halindeyken bu kodu istemesidir yani olay bu kadar basit ;) Sunucular arası karater transfer hakkı içinde aylarca uğraşmıştım bu öneriyede destek olmanız dileği ile iyi forumlar .

günceL ..

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Ben daha Önce Mail attım şöyle bi önerim vardı
Bu iksir makinası gibi mesela ''otomat'' gibi bir makina bıraksınlar sende 2 tane olan itemi(gb den düşenler) vereceksin
GB İtemat'a yerine sende olmayan bir item alıcaksın.

Adı bile Hazır ama Ne çare YÖNETİM'e sesimizi duyuramıyoruz.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Amaç elinde fazladan yada işe yaramayan itemleri değerlendirmek verilen emek boşa gitmesin ;)

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

bunuda akçe ile yaparlar şimdi
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BaLikekmek »

(Ashab-ı kehf,Ejder Asa,Latif,Ecel Getiren) gibi şaheserlerin aktarılmasıda söz konusu olursa bu gerçekten harikulade bir fikir olur.
Sizi can-ı gönülden destekliyorum güzel insan.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
XxXxGaZixXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Mesaj gönderen XxXxGaZixXxX »

İkvde yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi adına siz değerli oyuncularla önerimi paylaşmak isterim .Başlıkta da belirttiğim gibi Şaheser aktarımı onay kodu , artık 1 den fazla aynı şaheseri düşürmüş oyuncuların o kadar emek ve zamanını hiçe saymamak adına bu nacizhane önerim umarım hayata geçer tabi sizlerin vereceği destek sayesinde . Şaheser aktarım kodu oyun içerisinde üyelik şifremizin haricinde bize başka bir şifrenin verilerek alışveriş halindeyken bu kodu istemesidir yani olay bu kadar basit ;) Sunucular arası karater transfer hakkı içinde aylarca uğraşmıştım bu öneriyede destek olmanız dileği ile iyi forumlar .
Bu öneriye hem katılıyorum hemde katılmıyorum nedeni ise sığınak miğrat girmemiş hiç bir şekilde emek vermemiş birisi bu şekilde üstünü düzmesi sizce de emek verip girip zaman ayırıp iksirini harcayanlara haksızlık olmaz mı ?
Resim

Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

XxXxGaZixXxX yazdı:
Bu öneriye hem katılıyorum hemde katılmıyorum nedeni ise sığınak miğrat girmemiş hiç bir şekilde emek vermemiş birisi bu şekilde üstünü düzmesi sizce de emek verip girip zaman ayırıp iksirini harcayanlara haksızlık olmaz mı ?
Aktarım yaparken bunu göz önünde bulundurarak yüksek bi maliyet bedeli çıkartabilriz yani emeğimizin karşılığını bu yol ile alabilriz ;) bu daha uygun olmaz mı 8-)

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön