Yeni IKV Launcher!
Re: Yeni IKV Launcher!
launcher'in resmi aynı bende bir değişiklik yok sadece bütün dosyalar güncel durumda yazıyor 
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Yİne gereksiz ve saçma bir güncelleme aynı yöneticilerimiz gibi
Ormes yazdı:İyice içine ettiniz oyunun insanlar kaça kaça küfürleri basa basa lanetler edip oyundan koptu şu oyuncu sayısına bakmıyormusunuz hiç? Şimdi son gelen yeniliklerinizlede adeta oynayanlarda oynamasınlar artık diyorsunuz bu ne zihniyet bir değişiklik yaparken karar alırken getirisini götürüsünü hiç değerlendirmiyormusunuz? Benim diyelimki mynette beş hesabım vardı beşindede dolu olarak 49 karekterlerim varsa şimdi neymiş efendim mail adresi alacakmışım el insaf sizlerin kolaylaştırdık dediğiniz bumu devlet dairelerindende beter oldunuz insanları resmen yokuşa süre süre. Lanet olsun sizin oyununuzada kararlarınızada alın başınıza çalın kendi kendinize oynarsınız artık.
Sobee avantajlarını kaçırıyorsun 3-5 kişi sevinmyecek diyede olmaz iki önemli acısı var.
ornek@mynet.com üzerinden mynet üyeliğinden griş yaptın diyelim
ornek@mynet.com sobee üyeliğinden giriş gene yaapblirsin ama önce mail hesabını aktif et 3 ay grmezsen pasif durumuna düşüyor.
2 avantajı sobe üyeliğinin şifresi 123456 olurken mail sifren 35632 olablir buda bir başkasına hesabını verirsen en azından mynet yada mail şifreni caldırmak zorunda kalmazsın.
her ikisinide verirsen demekki hesabı bilerek elden vermiş demktir hem sobe web sayfası birnci derecede güvenlik acısından ilk sırada pcne keyloger gibi bişi yükleyn biirne kaptırmaz ve kaptırsanda bu mynet yada mail hesabını kaptırmazsın sikayet ediyolar hesabımı caldırdım diye o söz konusu olamıyacak + güvenlik gelmiş daha ne istiyon.
ve 1 level car açıp küfür etmek isteyenlere zorluk cıkmıs oldu hem.
A R Z L O D O S
Oynama o zaman loo boğazını sıkanmı var sorun senin pcden kaynaklanıyor lauher dosyana trojen bulaşıyor açık açık gözüküyor windowsta onu kapatmaya kalkıyor.
Ha pcden güveniyorum virüs felan yok diyorsan dep aç .
oz aman o görüntü gelmez.
dep ten lauher.exe dosyasını göster o çalıştınmı kapanmaz.
Bilgisyar özelliklerinden gelismiş ayarlarından veri yürütmeye gir orda dep yazar orda ekle yerinden lauher dosyasını ekle bu sorun cıkmaz.
A R Z L O D O S
cep telfonuna aktaracaksan akçe ile karakter aktarmayı deneyecen.aSkImNaLaN yazdı:al işte telefon numaramla soobeden uyelık aldım benden meıl adresı ıstıyo yazıyom yetmıyo sızın yapacagınız oyunun allahınızdan bulun emı sumubarek hayırlı ramazan gununde allahınızdan bulun emeklerımızı calıyonuz bıze sorulmadan uyelıklerımızı aktarıyonuzz bır kısıde cıkıp cevap yazmıyoo kufur edlınınce sıkayet edıldımı hemen susturmasını ıyı bılıyolar bunları neden cvplamıyonuzz
mail hesapalrından sobee mail hesapalrına aktarı ücretsiz sana telefon sobe üyeliğine aktarma bedava diyenmi oldu.
aynı mail hesabından sobeeye geceblirsin.
Yazıyorum yetmiyor yuh yani biraz kısa bir mail hesabı yapta girerken zorlanma .
A R Z L O D O S
Cok guzel bır guncelleme olmuş dıkkatımı çeken su bu kadar guzel bır guncellemenın ardından hala ısyan edenlerın olması bırısı tutmus 5 tane mynet hesabımı nasıl aktarıcam ne yapıcam guncelleme oldu senden aktarım parasımı ıstedı hayır elindeki, pluslu carındakı herseyı zerresıne kadar vermedımı verdı.Sadece sobee den oyuna gırıceksın Gelelım su konuya mynet çarını caldırıyorsun gıt hızlı desteqe yaz hızlı destek dıyor mynete destek veremıyoruz başla küfretmeye bu oyundan bırsey olmaz carımı caldırdım vermıyorlar. Ben sobee de çarımı caldırdım aktardılar farklı hesaplara gerı aldım çarımı ,ama mynet oyle ılgılenıyormu senınle şu oyunda kaç kişi mynet çaldırdığı çarı gerı aldı aldıysa bıle mynetten baska mynete aktardı karakter ıadesı oldumu hayır.su anda bu duruma ısyan eden kısıler çarları calınınca ortalıgı ayaqa kaldıran kısılerdır gercekten guzel bır guncelleme emeqeı qecen herkese teşekkürler.
- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Çakır Keyif
Allah aşkına bir güncelleme yapıyorsunuz hatasız olmuyor ne zaman düzelecek şu lanucher.exe istanbul.exe sorunu oyuna giremiyoruz sayenizde
Cerfiss yazdı:Allah aşkına bir güncelleme yapıyorsunuz hatasız olmuyor ne zaman düzelecek şu lanucher.exe istanbul.exe sorunu oyuna giremiyoruz sayenizde
\\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\
istanbul.exe ve launcher.exe dosyalarını sil arkasından launch_helper.exe bu dosyayı çalıştır.
görüntü ayarlarınız sıfırlandı der ve istanbul.exe dosyasını yükler.
A R Z L O D O S
http://www.istanbuloyun.com/Login.aspx
Dükkana girecekler mail adreslerinin basında 0 (sıfır) ile başlıyorsa giriş olmuyor bunu onlemek için önce @mynet.com bunu yazıp başına 00ornek00@mynet.com olarak giriş yapabilirisniz.
Dükkana girecekler mail adreslerinin basında 0 (sıfır) ile başlıyorsa giriş olmuyor bunu onlemek için önce @mynet.com bunu yazıp başına 00ornek00@mynet.com olarak giriş yapabilirisniz.
A R Z L O D O S
CharLanqe yazdı:Cok guzel bır guncelleme olmuş dıkkatımı çeken su bu kadar guzel bır guncellemenın ardından hala ısyan edenlerın olması bırısı tutmus 5 tane mynet hesabımı nasıl aktarıcam ne yapıcam guncelleme oldu senden aktarım parasımı ıstedı hayır elindeki, pluslu carındakı herseyı zerresıne kadar vermedımı verdı.Sadece sobee den oyuna gırıceksın Gelelım su konuya mynet çarını caldırıyorsun gıt hızlı desteqe yaz hızlı destek dıyor mynete destek veremıyoruz başla küfretmeye bu oyundan bırsey olmaz carımı caldırdım vermıyorlar. Ben sobee de çarımı caldırdım aktardılar farklı hesaplara gerı aldım çarımı ,ama mynet oyle ılgılenıyormu senınle şu oyunda kaç kişi mynet çaldırdığı çarı gerı aldı aldıysa bıle mynetten baska mynete aktardı karakter ıadesı oldumu hayır.su anda bu duruma ısyan eden kısıler çarları calınınca ortalıgı ayaqa kaldıran kısılerdır gercekten guzel bır guncelleme emeqeı qecen herkese teşekkürler.
Kime hitaben yazdın bilmiyorum ama sende galiba yöneticiliğe talipsin yada oyunda yenisin beş hesap diyen bendim bu yüzden yazma gereği duydum ne zaman ne şekilde biz kullanıcılara nasıl davranıldığını çok iyi biliyoruz defalarca fotolarla bile itirazlar ettiğimiz durumlarda bile kaale alınmadığımız anlar oldu. Şu veya bu hesap ayrı gayrımı olacak sorunum varsa ilgilenmek zorundalar bizler müşteriyiz. Gelelim çalınan hesaplardan bahsetmişsin çalınan hesaplarda ben hiç bir zaman ikv yi sorumlu bulmadım haksızlık yapamayız bu konuda defalarca her yerde uyarıyorlar vermeyin şifrelerinizi diye ikv (yöneticiler)şifre istemiyoruz diyorlarki çok doğru çalınan çarların ben çalındı kabul etmiyorum yüzde doksan dokuzuna hediye diyorum sen önüne gelene dost diye arkadaş diye verirsen şifreni uçururlar günü geldimi.
2007 den beri oyundayım bir tane hesabım değil çarıma dahi kimse ellememiştir çünkü şifre bana aittir bu gün dost arkadaş olanlar yarın çıkar davasına döndümü azılı düşmanın olur. Oyunu takip ettinizsede hep böyledir. Eleştirelerede
yönetimdeymişiniz gibi kızmanıza gerek yok eleştirileri iyi okuyup onlardanda yararlanabilirsek daha iyiye daha güzele
ulaşabiliriz her konuda hakaret olmadıkça eleştiri güzel bir şeydir yani korkmanıza gerek yok. Önemli olan ders almak.