Arkadaşım, Mynet karakterlerinin Sobee'ye ÜCRETSİZ olarak aktarılmasına bence sevinmelisin. Şahsen kalan son 2 karakterimi de kurtarabilme imkanı bulduğum için mutluyum.
Bu sayede diğer arkadaşların da dediği gibi Mynet Müşteri Hizmetlerini aramak yerine İKV destek ekibinden yardım alabileceksin. "Zaten yetişemiyorlardı, şimdi hiç yetişemezler" demişsin. O konuya gelirsek. Örneğin bir peynir firması. 300 işçisi var. Alıcıları giderek artıyor. "Biz bu alıcılarla bu kadar işçiyle çalışıp başa çıkamayız, tadını bozun şunun" der mi hiç peynirin sahibi olan adam. Demez, bunun yerine işçi sayısını çoğaltır. Aynı şekilde destek takımında görev yapan arkadaşların da sayısı çoğaltılır ve daha güzel hizmet verilir.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
mynet hesabı uye gırısınde ısmını bırakabılıyorsun mısal benım mynet adım buyuk kucuk e msn de buyuk kucuk ben dakıka bası bunları yazıp gırmek ıstemıyorum mynet bu kolaylıgı tanıyordu sobee veya ttnet hesaplarında ısmını sıfrenı gırıcende ohoooo !!
bırde mynet uye sayfalarında REKLAM daqa az oldugu ıcın donmadan kısa surede gırebılıyorduk ancak sobee ve ttnet
gıbı uyelık tıplerınde REKLAM dan gecılmıyor ve uye gırısı geç surede acılıyor ....
Ayrıca Mynet e guvenılır degıl dıyen arkdaşım E-maıl Hesabın ı mynet kadar koruyabılecegıne ınanıyormusun ?
Ayrıca ben suanda mynet hesabıma gıremedıgım gıbı Karakterımı Guvenılır E-mail Hesabımada aktaramamaktayım acaba neden aktaramıyorum lutfen yardımcı OLARMISINIZ :idea: !!!
IYI FORUMLAR IYI EYLENCELER...
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]