Mynet üyelikleri taşınıyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Java
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!

Mesaj gönderen Java »

ikinci bir hesabımı aktarayım dedim plus aktarılmamış onda da 1 yıllık üyelik vardı Ankaya giremezsiniz plus yok diyor...
Nerull
Legendary Developer
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Oziii yazdı:'Orti' 1 Ocak 2012 Tarihine Kadar Plus Süresi Varken , Üyeliği sobee'ye Aktarınca Neden Plus Pakette Hesaba Aktarılmıyor..Oysaki Aktarımlarda Dükkan,ıvır zıvır ve PLUS paketinde Yeni Hesaba Aktarılacağı Yazıyordu.
KARAHAMZALI yazdı:sobeenin yapacağı iş bu kadar işte plusum gitmiş bi de tüm özellikler geçicek deniliyor @@@@@@

Aktarım sonrasında hesaplarında Plus Paket sorunu yaşayan oyuncularımızın Destek formumuz üzerinden Plus Paket seçeneğini seçerek Eski Mynet ve Yeni Sobee hesabına ait kullanıcı adlarını belirterek bize iletmesini rica ederiz.
Kullanıcı avatarı
Maynaqsifaci
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Just For Fun*

Mesaj gönderen Maynaqsifaci »

Plus paketle ilgili hata bende de mevcut desteğe mail attım umarım yakında hallolur.
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
Java
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Java »

Nerull yazdı:
Oziii yazdı:'Orti' 1 Ocak 2012 Tarihine Kadar Plus Süresi Varken , Üyeliği sobee'ye Aktarınca Neden Plus Pakette Hesaba Aktarılmıyor..Oysaki Aktarımlarda Dükkan,ıvır zıvır ve PLUS paketinde Yeni Hesaba Aktarılacağı Yazıyordu.
KARAHAMZALI yazdı:sobeenin yapacağı iş bu kadar işte plusum gitmiş bi de tüm özellikler geçicek deniliyor @@@@@@

Aktarım sonrasında hesaplarında Plus Paket sorunu yaşayan oyuncularımızın Destek formumuz üzerinden Plus Paket seçeneğini seçerek Eski Mynet ve Yeni Sobee hesabına ait kullanıcı adlarını belirterek bize iletmesini rica ederiz.

Ne kadar sürede çözülür acaba ? Malum 1 yıllık plusun 1 ayı gitmesinde çözerken Ankaya giremeyenler yandı zaten asıl charlarına giremezler..Hadi öteki sunucularda oynarlar ama yazamazlar
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Java yazdı:
Nerull yazdı:

Ne kadar sürede çözülür acaba ? Malum 1 yıllık plusun 1 ayı gitmesinde çözerken Ankaya giremeyenler yandı zaten asıl charlarına giremezler..Hadi öteki sunucularda oynarlar ama yazamazlar
:D :D :D :D
Resim
Kullanıcı avatarı
rennhut
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Miskin

Mesaj gönderen rennhut »

Nerull yazdı:

siz adama cevap verene kadar adam doğru düzgün oyun oynayamıycak adam ankada plusu gitmiş nasıl girsin oraya gene elinize yüzünüze bulaştırdınız bi işi doğru düzgün yapında şaşırtın bizi
rennhuT
xRennhuTx
oRennhuTo

Play like you're number 1,
Train like you're number 2

--------------------------------------
cevik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen cevik »

Mynet hesabından sobee hesabına aktarım sırasında plus paketim yok oldu.Geçiş sırasında plus paketin kaybolmayacağı yazıyordu.Şuan 3 hesap aktardım ve bütün hesaplarımda plus paket yok.Bi açıklama bekliyorum
Kullanıcı avatarı
xgestapox
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xgestapox »

@Nerull, insanların yüzde 80'i nin hali hazırda Sobee üyeliğe sıcak bakmamasının yegane sebebi; Sobee giriş penceresinin (üye adı, şifre) gibi giriş bilgilerini istek üzerine kaydedememesidir. Dolayısı ile insanlar, Üyeliklerine girmek için her defasında şifreleri ile birlikte kullanıcı ID'lerini ve yahut bir GSM üyeliği ise GSM numaralarını yazmak durumunda kalıyor. Örneğin; ben sürekli evimden oyuna bağlanan bir kullanıcıyım ve bir güvenlik problemim bulunmamaktadır. Bilgisayarımı benden başka kullanan olmayacağı gibi sadece bu bilgisayarda üyelik bilgilerimin veya şifrelerimin kaydedilmesinde bir sakınca yoktur. Sobee hesabımın giriş penceresi, Mynet hesabımınki gibi üyelik bilgilerimi saklayamadığı için her defasında fazladan efor sarf ediyorum. Kısacası bu sorundan ben de muzdaripim.

Sorum şu: bu problem aşılacak mı?
[/center]
Resim
"Benim yaradılışımdaki en mükemmel özellik muhakkak ki; TÜRK ve ATATÜRKÇÜ olmamdır."
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

xgestapox yazdı:@Nerull, insanların yüzde 80'i nin hali hazırda Sobee üyeliğe sıcak bakmamasının yegane sebebi; Sobee giriş penceresinin (üye adı, şifre) gibi giriş bilgilerini istek üzerine kaydedememesidir. Dolayısı ile insanlar, Üyeliklerine girmek için her defasında şifreleri ile birlikte kullanıcı ID'lerini ve yahut bir GSM üyeliği ise GSM numaralarını yazmak durumunda kalıyor. Örneğin; ben sürekli evimden oyuna bağlanan bir kullanıcıyım ve bir güvenlik problemim bulunmamaktadır. Bilgisayarımı benden başka kullanan olmayacağı gibi sadece bu bilgisayarda üyelik bilgilerimin veya şifrelerimin kaydedilmesinde bir sakınca yoktur. Sobee hesabımın giriş penceresi, Mynet hesabımınki gibi üyelik bilgilerimi saklayamadığı için her defasında fazladan efor sarf ediyorum. Kısacası bu sorundan ben de muzdaripim.

Çok güzel bir soru aynısından bende muzdaripim az önce genel etkileşimde gördüm başkalarıda aynı dertten yakınıyor umarım buna bir çözüm bulursunuz, şimdiden teşekürler. Bu soruyu soran arkadaşada teşekürler. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Java
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Java »

mirkan1453 yazdı:
xgestapox yazdı:@Nerull, insanların yüzde 80'i nin hali hazırda Sobee üyeliğe sıcak bakmamasının yegane sebebi; Sobee giriş penceresinin (üye adı, şifre) gibi giriş bilgilerini istek üzerine kaydedememesidir. Dolayısı ile insanlar, Üyeliklerine girmek için her defasında şifreleri ile birlikte kullanıcı ID'lerini ve yahut bir GSM üyeliği ise GSM numaralarını yazmak durumunda kalıyor. Örneğin; ben sürekli evimden oyuna bağlanan bir kullanıcıyım ve bir güvenlik problemim bulunmamaktadır. Bilgisayarımı benden başka kullanan olmayacağı gibi sadece bu bilgisayarda üyelik bilgilerimin veya şifrelerimin kaydedilmesinde bir sakınca yoktur. Sobee hesabımın giriş penceresi, Mynet hesabımınki gibi üyelik bilgilerimi saklayamadığı için her defasında fazladan efor sarf ediyorum. Kısacası bu sorundan ben de muzdaripim.

Çok güzel bir soru aynısından bende muzdaripim az önce genel etkileşimde gördüm başkalarıda aynı dertten yakınıyor umarım buna bir çözüm bulursunuz, şimdiden teşekürler. Bu soruyu soran arkadaşada teşekürler. :)

Bunu daha önce kaç kere yazdılar ettiler demek ilerine gelmiyor yoksa yaparlardı sanırım ... Genel etkileşimde dha önce en az 100 kere görmüşlerdir...Bu olsa herkes sobee yi sever zaten ...
Birde sobee de plus süresi ne kadar kalmış göremiyoruz o bile yok düşünün yani :d
Gerçi şun aktarım da plusumuz bile kayboldu :D

“Eski Duyurular” sayfasına dön