Mynet üyelikleri taşınıyor!
Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!
ikinci bir hesabımı aktarayım dedim plus aktarılmamış onda da 1 yıllık üyelik vardı Ankaya giremezsiniz plus yok diyor...
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Oziii yazdı:'Orti' 1 Ocak 2012 Tarihine Kadar Plus Süresi Varken , Üyeliği sobee'ye Aktarınca Neden Plus Pakette Hesaba Aktarılmıyor..Oysaki Aktarımlarda Dükkan,ıvır zıvır ve PLUS paketinde Yeni Hesaba Aktarılacağı Yazıyordu.
KARAHAMZALI yazdı:sobeenin yapacağı iş bu kadar işte plusum gitmiş bi de tüm özellikler geçicek deniliyor @@@@@@
Aktarım sonrasında hesaplarında Plus Paket sorunu yaşayan oyuncularımızın Destek formumuz üzerinden Plus Paket seçeneğini seçerek Eski Mynet ve Yeni Sobee hesabına ait kullanıcı adlarını belirterek bize iletmesini rica ederiz.
- Maynaqsifaci
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Just For Fun*
Plus paketle ilgili hata bende de mevcut desteğe mail attım umarım yakında hallolur.

Nerull yazdı:Oziii yazdı:'Orti' 1 Ocak 2012 Tarihine Kadar Plus Süresi Varken , Üyeliği sobee'ye Aktarınca Neden Plus Pakette Hesaba Aktarılmıyor..Oysaki Aktarımlarda Dükkan,ıvır zıvır ve PLUS paketinde Yeni Hesaba Aktarılacağı Yazıyordu.KARAHAMZALI yazdı:sobeenin yapacağı iş bu kadar işte plusum gitmiş bi de tüm özellikler geçicek deniliyor @@@@@@
Aktarım sonrasında hesaplarında Plus Paket sorunu yaşayan oyuncularımızın Destek formumuz üzerinden Plus Paket seçeneğini seçerek Eski Mynet ve Yeni Sobee hesabına ait kullanıcı adlarını belirterek bize iletmesini rica ederiz.
Ne kadar sürede çözülür acaba ? Malum 1 yıllık plusun 1 ayı gitmesinde çözerken Ankaya giremeyenler yandı zaten asıl charlarına giremezler..Hadi öteki sunucularda oynarlar ama yazamazlar
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Java yazdı:Nerull yazdı:Oziii yazdı:'Orti' 1 Ocak 2012 Tarihine Kadar Plus Süresi Varken , Üyeliği sobee'ye Aktarınca Neden Plus Pakette Hesaba Aktarılmıyor..Oysaki Aktarımlarda Dükkan,ıvır zıvır ve PLUS paketinde Yeni Hesaba Aktarılacağı Yazıyordu.KARAHAMZALI yazdı:sobeenin yapacağı iş bu kadar işte plusum gitmiş bi de tüm özellikler geçicek deniliyor @@@@@@
Ne kadar sürede çözülür acaba ? Malum 1 yıllık plusun 1 ayı gitmesinde çözerken Ankaya giremeyenler yandı zaten asıl charlarına giremezler..Hadi öteki sunucularda oynarlar ama yazamazlar
siz adama cevap verene kadar adam doğru düzgün oyun oynayamıycak adam ankada plusu gitmiş nasıl girsin oraya gene elinize yüzünüze bulaştırdınız bi işi doğru düzgün yapında şaşırtın biziNerull yazdı:Oziii yazdı:'Orti' 1 Ocak 2012 Tarihine Kadar Plus Süresi Varken , Üyeliği sobee'ye Aktarınca Neden Plus Pakette Hesaba Aktarılmıyor..Oysaki Aktarımlarda Dükkan,ıvır zıvır ve PLUS paketinde Yeni Hesaba Aktarılacağı Yazıyordu.KARAHAMZALI yazdı:sobeenin yapacağı iş bu kadar işte plusum gitmiş bi de tüm özellikler geçicek deniliyor @@@@@@
rennhuT
xRennhuTx
oRennhuTo
Play like you're number 1,
Train like you're number 2
--------------------------------------
xRennhuTx
oRennhuTo
Play like you're number 1,
Train like you're number 2
--------------------------------------
Mynet hesabından sobee hesabına aktarım sırasında plus paketim yok oldu.Geçiş sırasında plus paketin kaybolmayacağı yazıyordu.Şuan 3 hesap aktardım ve bütün hesaplarımda plus paket yok.Bi açıklama bekliyorum
@Nerull, insanların yüzde 80'i nin hali hazırda Sobee üyeliğe sıcak bakmamasının yegane sebebi; Sobee giriş penceresinin (üye adı, şifre) gibi giriş bilgilerini istek üzerine kaydedememesidir. Dolayısı ile insanlar, Üyeliklerine girmek için her defasında şifreleri ile birlikte kullanıcı ID'lerini ve yahut bir GSM üyeliği ise GSM numaralarını yazmak durumunda kalıyor. Örneğin; ben sürekli evimden oyuna bağlanan bir kullanıcıyım ve bir güvenlik problemim bulunmamaktadır. Bilgisayarımı benden başka kullanan olmayacağı gibi sadece bu bilgisayarda üyelik bilgilerimin veya şifrelerimin kaydedilmesinde bir sakınca yoktur. Sobee hesabımın giriş penceresi, Mynet hesabımınki gibi üyelik bilgilerimi saklayamadığı için her defasında fazladan efor sarf ediyorum. Kısacası bu sorundan ben de muzdaripim.
Sorum şu: bu problem aşılacak mı?
[/center]

"Benim yaradılışımdaki en mükemmel özellik muhakkak ki; TÜRK ve ATATÜRKÇÜ olmamdır."
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Çok güzel bir soru aynısından bende muzdaripim az önce genel etkileşimde gördüm başkalarıda aynı dertten yakınıyor umarım buna bir çözüm bulursunuz, şimdiden teşekürler. Bu soruyu soran arkadaşada teşekürler.xgestapox yazdı:@Nerull, insanların yüzde 80'i nin hali hazırda Sobee üyeliğe sıcak bakmamasının yegane sebebi; Sobee giriş penceresinin (üye adı, şifre) gibi giriş bilgilerini istek üzerine kaydedememesidir. Dolayısı ile insanlar, Üyeliklerine girmek için her defasında şifreleri ile birlikte kullanıcı ID'lerini ve yahut bir GSM üyeliği ise GSM numaralarını yazmak durumunda kalıyor. Örneğin; ben sürekli evimden oyuna bağlanan bir kullanıcıyım ve bir güvenlik problemim bulunmamaktadır. Bilgisayarımı benden başka kullanan olmayacağı gibi sadece bu bilgisayarda üyelik bilgilerimin veya şifrelerimin kaydedilmesinde bir sakınca yoktur. Sobee hesabımın giriş penceresi, Mynet hesabımınki gibi üyelik bilgilerimi saklayamadığı için her defasında fazladan efor sarf ediyorum. Kısacası bu sorundan ben de muzdaripim.
mirkan1453 yazdı:Çok güzel bir soru aynısından bende muzdaripim az önce genel etkileşimde gördüm başkalarıda aynı dertten yakınıyor umarım buna bir çözüm bulursunuz, şimdiden teşekürler. Bu soruyu soran arkadaşada teşekürler.xgestapox yazdı:@Nerull, insanların yüzde 80'i nin hali hazırda Sobee üyeliğe sıcak bakmamasının yegane sebebi; Sobee giriş penceresinin (üye adı, şifre) gibi giriş bilgilerini istek üzerine kaydedememesidir. Dolayısı ile insanlar, Üyeliklerine girmek için her defasında şifreleri ile birlikte kullanıcı ID'lerini ve yahut bir GSM üyeliği ise GSM numaralarını yazmak durumunda kalıyor. Örneğin; ben sürekli evimden oyuna bağlanan bir kullanıcıyım ve bir güvenlik problemim bulunmamaktadır. Bilgisayarımı benden başka kullanan olmayacağı gibi sadece bu bilgisayarda üyelik bilgilerimin veya şifrelerimin kaydedilmesinde bir sakınca yoktur. Sobee hesabımın giriş penceresi, Mynet hesabımınki gibi üyelik bilgilerimi saklayamadığı için her defasında fazladan efor sarf ediyorum. Kısacası bu sorundan ben de muzdaripim.
Sorum şu: bu problem aşılacak mı?![]()
Bunu daha önce kaç kere yazdılar ettiler demek ilerine gelmiyor yoksa yaparlardı sanırım ... Genel etkileşimde dha önce en az 100 kere görmüşlerdir...Bu olsa herkes sobee yi sever zaten ...
Birde sobee de plus süresi ne kadar kalmış göremiyoruz o bile yok düşünün yani :d
Gerçi şun aktarım da plusumuz bile kayboldu