Şuanda zaten Sunucular Arası Karakter Transferlerinin büyük bir çoğunluğu Anka'dan diğer sunuculara yapıldığı için ve yönetim Anka'dan karakter aktarımını kaldırırsa zarara gireceği için böyle kalacaktır. Keşke böyle kalmasa keşke yine eskisi gibi olsa.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
Açmış olduğun konuya tam desteğimiz vardır. Bizimde Anka maceramız ailelerimiz sayesinde başladı. diğer serverlardaki rezilliklerden dolayı Ankayı tercih ettik. Seviyeli bir oyunun ve keyifliği muhabbetlerin yapıldığı Ankanın durumu ortada.... Bu güzel konun güncel kalması adına desteklerimizi eksik etmeyeceğimizi bildirir konuyu önemseyen tüm Anka sunucusu oyuncularınında destek vermesini arz ederiz.
Yani yönetimden bırının cıkıp bı acıklama yapması ıcın hakaret etmemız mı lazım en hakaret dolu baslıklara yonetım cevap verıyor bız ıse sadece hakımızı arıyoruz cevap gelmıyor yeter artık yeter yeter...............
Neowin yazdı:Yani yönetimden bırının cıkıp bı acıklama yapması ıcın hakaret etmemız mı lazım en hakaret dolu baslıklara yonetım cevap verıyor bız ıse sadece hakımızı arıyoruz cevap gelmıyor yeter artık yeter yeter...............
Haklısınız kardeş bu konu 1 haftayı geçkin süredir burda ve sunucu dışından insanlarda konuyu benimsediler. Umarım en kısa zamanda cevap verirler. Sizin düşündüğünüz çözümler var mı konuyla ilgili? Genel olarak soruyorum ben sadece sana değil tüm ANKA sunucusu ASİL(ASIL) sakinlerine.
En başında sunucular arası transfere karşı çıktığımda bunların olacağını biliyordum.
Herkes bu yeniliklerden iyi yada kötü nasibini alıyor.
Her geçen gün bir diğerini aratıyor.
Emin olun Test Sürümünde oynayan oyuncular neyse Anka sunucusunun yerlileride odur.
Sözü uzatmak istemiyorum ve bütün Anka sunucusuna Allah sabır versin...