Anka'daki Gerçek Fotoğraf

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Anka'daki Gerçek Fotoğraf

Mesaj gönderen Tarky »

Öncelikle Merhaba ,

İster bir ankalı olun ister olmayın , sunucuda gelinen durumu herkesin okumasını istiyorum.. Biraz geçmişinden bahsetmekte fayda var ; Açıldığı ilk günden bu zamana kadar oynayan bir oyuncu olarak yazıyorum bunları size... İlk zamanlar kalabalık bir oyuncu kitlesiyle ilgi çeken anka , daha sonra tek özelliği plus paket ile giriş olduğu zaman birden oyuncu sayısı 20 lere düşen bir sunucu... Ve beklenilen Derindeki Sır eklentisi!!! Bu eklentinin diğer sunuculardan daha çok Anka'ya etkisi olduğunu söyleyebilirim ; oyuncu sayısındaki artış yüzde yüz , fakat içinde olan hatalar kesilmeyen yaratıklar sayesinde oyuncu sayısı iki katından tam 10 ile 15 oyuncu arasında değişti... Zaman geçti , kadim hidra eklentisi geldi..Herkesi büyük bir heyecan basmıştı , bu devasa görünen yaratık aslında hepimizin sonu olmuştu... Uzun süre , oyundaki 10 küsür kişi ile kadim hidrayı onlarca defa denedik.. Durmadan bu devir yaklaşık 2-3 hafta böyle devam etti... Daha sonra sunucuda bir baktım 8 kişi kalmışız.. Devam eden günlerde bir iki kişiyi daha kaybettik ve yaklaşık 5-6 kişi kalmıştık.. Yönetime yolladığımız mailler , kadim hidra konusunda görüşmeler (bu süre yaklaşık birbuçuk iki ay) ve nihayet tam 12 kişi kadim hidrayı kesmeyi başardık..Devam eden günlerde sunucuya ilginç bir şekilde talep , insanların bizden nasıl kestiniz ne içtiniz derken ankalı olmalarından tutun yönetimin bile 50 kişi kesilemeyen yaratığın 12 kişilik 2 grup tarafından kesildiği takdir edici bir hareket olarak görüldü ki birçok mesajlarında bundan da bahsettiler.. Tabi , aradan uzun bir zaman geçti. Miğratlar , sığınaklar derken 1 sene daha oyalandık... Daha sonrasında ise SUNUCULAR ARASI AKTARIM geldi... Gelmez olsaydı... Çok uzun yazdım farkındayım ama bunlardan bahsetmeden , asıl ne demek istediğimizi ve durumumuzu anlayabileceğinizi düşünmediğim için bu kadar uzun tutum.. Gelelim konu başlığına "Anka'daki Gerçek Fotograf"... Sunucular Arası Aktarım sayesinde , anka dışındaki bütün sunuculardan buraya maden çekmeye gelip , sömürüp yüzsüz yüzsüz karakterini aktaranların fotoğrafıdır bu... Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte , kendi sunucularında şaheser üretemeyen herkes gelip buradan madenini çekip götüren sayısı nerdeyse 4 KAT ARTTI...Anka'nın yerlisi olarak adlandıracağım yaklaşık 20 kişiye (belki az belki biraz fazla) maalesef diğer sunuculardan maden çekmek için gelenlerden dolayı tek bir maden bile KALMAMAKTA!!!!! Çok uzun süredir bu oyunu sahipleniyorum , koruyorum , destekliyorum... Peki sen bana ne veriyorsun ? İtem , eğlence , zevk ? Yada şöyle sorayım ; zaman , emek ve para kaybı ? Bir Anka'lı olarak burada değinmek istediğim nokta şu ; Aldığım onca akçe , onca plus ve sizden tek istediğim ANKADAN MADEN AKTARILAMAMASI!!!!.Biz kimseye GELME , OYNAMA , MADEN ÇEKME demiyoruz ve buna hakkımızda yok.Ancak , Anka da çektiği madeni başka bir sunucuda güçlenmek için kullanırken , bizimde zamanımızı ve eğlencemizi çalıyor.Ankalı olan herkes bu durumdan muzdarip..Sanırım çok şey istemiyoruz i eğlendiğimiz ve güzel vakit geçirdiğimiz anka sunucusunun temizlenmesini , yani sunucudan hiçbir şekilde MADEN AKTARIMI olmamasını istiyoruz... Bu konuyu açmayı uzun süredir bekliyordum ancak , patlama noktası bu güne denk geldi.. Okuyan , okumayan herkese teşekkürler...

Tarky/Yagız
Yağız YELKENCİOĞLU
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Anka'daki Gerçek Fotoğraf

Mesaj gönderen Neowin »

Yağız abıme sonuna kadar katılıyorum bende bır anka sunucusunda oynayan oyuncu olarak cıden bu madencılerın yaptıgı terbıyesızlıkten sıkıldık... anka sunucusunda toplam 20 kısıyı gecmeyen anka yerlısı olmasına ragmen tam tamına 68 kısı ewt 68 kısı dısardan gelıp maden cekıyor bunlar sadece benım gorduklerım. ben anka sunucusunun yerlısı olarak maden cekemez oldum 1 lvlık mese odununu bıle somuruyorlar ejder ecel asabı bırak tılkı ıksır uretıcek madenı bıle bulamaz olduk... bunlarıda gectım bolgeden yazısmalar kufurler hakaretlerde cabası... ramazan etkınlıgı geldıgı gun sarraf artıcı aldım 2-5 arası gırer cekerım 2 yada 3 gun ejder uretırım karaktermın eksıklernı tamamlarım dedım almaz olaydım gece 2-5 arası sunucu hıc olmadıgı kadar kalabalık cevız yapragnı bıle cekmek ıcın saatlerce gezmem lazım.. işte bır kac foto ne hale geldı ANKA yonetım gör...

Resim

Resim

Sayın yonetım butun madenlerın bası boyle 2-3 kısı tarafından tutulmus eger buna bı care bulunmazsa cıden ANKA sunucusunun adını SÖMÜRGE SUNUCU olarak değiştirin
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

oha anka madende bızı gecmıs :)
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
asilsevdam12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen asilsevdam12 »

bende bir anka oyuncusu olarak arkadaşalrıma katılıyorum.ankanın şu anki en büyük sorunu bu aktarma olayı.cevizi ökseyi koniyi bile çekemk için birbirleriyle yarışan 55 60 kişi cideen çok büyük bir terbiyesizlik yapıyorlar.sizce bunun sebebi kim?? SUNUCU TRANSFER HAKKI bu özellik kaldırılmadıkça anka sakinleri azalacak ve anka özel sunuculuktan çıkıp bir pazar gibi gelip içindekiler toplanıp götürülecek.şayet bu aktarma meselesi devam ederse ankada oynamak cidden mantıksız.anka yönetiminden tek isteğim son 2 yıllık anka tarihini bir gözden geçirmeleri ve oyuncuların düşüncelerini göz önüne almalarıdır....
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Gakgos »

Halen daha dostluğun madenden itemden daha değerli olduğu tek sucucu anka yönetimin para hırsı yüzünden tanınmaz hale geldi...
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen DavutVideo »

Yağız abiyi bende destekliyorum nedeni şudur!

Birileri sizin değer verip sevdiğiniz onu kollayıp sakındığınız şeye zarar veriyor üstelik bu zararı göre göre mani olamıyorsunuz bu değerli şeyi sevip kollayacak herkese kapımız açıktır fakat inciteceklere karşı her türlü kapalı olacağız. Yani madeni çek istediğin kadar çek fakat ankada kalsın diğer sunuculara götürerek hakkımıza gasp etmiş oluyorsunuz yönetimde buna göz yumuyor.

Biz sesimizi duyuralım yönetim olumlu yada olumsuz cevaplar versiz üslubumuzla terbiyemizle hakaret kullanmadan belirtiyoruz ankaya gelinebilir ama gitme durumu olmasın!
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

oha adamlariyice abartmış :D şaka maka arkadaşta yaklasık 200m lık maden getırdı menekseden tut yoncaya kadar :D
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Bluewolf
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Bluewolf »

Yağız abinin açtığı bu konu cidden çok güzel bir olaya değinmiş.İnsanlar ankayı avrupalı ülkelerin afrika gibi zayıf ülkeleri sömürgeye aldığı gibi sömürüyorlar.Ben ankayı verimli bir tarlaya benzetiyorum ama şu an o tarla türlü haşeratların saldırısına uğrayıp verimini hızla kaybediyor.
ANKA yönetiminden istediğimiz tek şey bu haşeratlara karşı bir çözüm bulmalarıdır...
Resim
Resim
loraley
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen loraley »

Merhaba

Uzun yıllarıdır İKV , 2 senedir anka oyuncusuyum. İKV oyun paketlerinin isim değiştirme hakkı ve +5 yetenek puanıyla birlikte sunduğu 3 aylık plus üyelik hakkının oluşturduğu boşluğu, sunucular arası karakter değişimi daha da derinleştiriyor.Sunucu soyguncuları ve maden asalaklarının ekmeğine yağ sürüyor. 25, 30 lvl karakterler menekşe başında çoktan gözden çıkarttığı karakterini hiçbir klana sokmaksızın ve hiç bir görevini yapmaksızın, sabah akşam maden çekiyor. o madenler, o sunucuya emek vermiş hiç bir insana yararı olmadan,üç aylık plus paketin bitmesiyle anka sunucusunu terkediyor.Yönetim için paranın tatlı ve sunucular arası karakter değişimi hakkının da iyi bir gelir kapısı olduğunu biliyoruz.Sizlerle bu sunucuyu kaybetmemeniz adına uzlaşmaya çağırıyoruz. Bizler ankanın gerçek oyuncularıyız. ona emek , zaman ve para veren bizleriz. sarfedilen bu zaman emek ve paranın karşılığını almayı ve sunucular arası maden transferinin engellenmesini talep ediyoruz. talebimiz tehdit barındırmamaktadır , ancak yaptırım gücüne sahip olduğumuzu biliyoruz. Teşekkürler.

Loraley
Gizem YURDAKUL
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Neowin »

Bluewolf yazdı:Yağız abinin açtığı bu konu cidden çok güzel bir olaya değinmiş.İnsanlar ankayı avrupalı ülkelerin afrika gibi zayıf ülkeleri sömürgeye aldığı gibi sömürüyorlar.Ben ankayı verimli bir tarlaya benzetiyorum ama şu an o tarla türlü haşeratların saldırısına uğrayıp verimini hızla kaybediyor.
ANKA yönetiminden istediğimiz tek şey bu haşeratlara karşı bir çözüm bulmalarıdır...

Somurge Sunucu Anka bosuna demıyorum verımlı tarlayı haşarelere bıraktılar cıden oynun oyun oldugunu tek bılen sunucu anka duşmek uzere!!!!!!!!
NeoWIN
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön