Mynet üyelikleri taşınıyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!

Mesaj gönderen Schiller »

mirkan1453 yazdı:Yanlış bilgilendirme yapmıyalım.Dükkandan ne almışssanız hepsi yeni hesaba aktarılacaktır.İyi forumlar
Yanlış bilgilendirme yok tamamını okursan yazışmanın göreceksin.[/quote]
bknz;
Sobee hesabına geçişiniz ile birlikte eski üyeliğinizdeki tüm plus paket süreniz, kutu yüklemeleriniz, dükkan ürünü vb alışverişleriniz olduğu gibi aktarılacaktır.
İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Eleminx »

arkadaşlar zaten mynetten sobeye geçişte tüm özelliklerle birlikte geçecegiz bunu biliyoruz zaten ki öyle olması lazım yoksa isyan çıkar.

ben sadece karakterimin telefon hesabında olmasını istiyorum telefon hesabı önceden açıldıgı için aktarılmıyo.
mynetten sobeeye aktardıgımda tüm özellikler gelicek bunu biliyorum.
ama sobeden telefon hesabına aktardıgımda sadece karakter gelir. ben tüm özelliklerimin telefon hesabıma yüklenmesini istiyorum sadece bu. başka bişi istemiyorum
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Schiller yazdı:
mirkan1453 yazdı:Yanlış bilgilendirme yapmıyalım.Dükkandan ne almışssanız hepsi yeni hesaba aktarılacaktır.İyi forumlar
Yanlış bilgilendirme yok tamamını okursan yazışmanın göreceksin.
bknz;
Sobee hesabına geçişiniz ile birlikte eski üyeliğinizdeki tüm plus paket süreniz, kutu yüklemeleriniz, dükkan ürünü vb alışverişleriniz olduğu gibi aktarılacaktır.
İyi forumlar.[/quote]

Hala hangi soruya cevap verdiğimi okumamışsın, ne yazdığını bende görebiliyorum ancak konumuz bu değil. önce cevap verdiğim konuyu okumanı tavsiye ederim, okuduğunda ne söylemek istediğimi anlayacağın kanaatindeyim, buna rağmen okumayıp farklı cevapları önüme sunacaksan bunun son cevabım olduğunuda bilmelisin. İyi forumlar. ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Eleminx yazdı:arkadaşlar zaten mynetten sobeye geçişte tüm özelliklerle birlikte geçecegiz bunu biliyoruz zaten ki öyle olması lazım yoksa isyan çıkar.

ben sadece karakterimin telefon hesabında olmasını istiyorum telefon hesabı önceden açıldıgı için aktarılmıyo.
ama sobeden telefon hesabına aktardıgımda sadece karakter gelir. ben tüm özelliklerimin telefon hesabıma yüklenmesini istiyorum sadece bu. başka bişi istemiyorum
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama arkadaş diretiyor. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
byprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen byprens »

pluslar gelmedi =)
TuuKTuuK
ıIıSeCTuSıIı

MİRTV
kromofon25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kromofon25 »

:idea: Nerull kardeş mynet hesabımda blok vardı yarın açılacakdı sobeye aktardım yarınmı açılcak aynısı gibi
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

mirkan1453 yazdı:
Eleminx yazdı:arkadaşlar zaten mynetten sobeye geçişte tüm özelliklerle birlikte geçecegiz bunu biliyoruz zaten ki öyle olması lazım yoksa isyan çıkar.

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama arkadaş diretiyor. :)
oruç kafama vurmuş orayı demekki görmemişim k bakma ama kafalarında soru işareti olanlar anlar :D
Download
Developer
Developer
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Download »

mutevazi23 yazdı:BEN AKTARIMI YAPTIM TEVAZU23@MYNET.COM DAN TEVAZU23@MYNET.COM A ŞİFREYİDE ESKİSİYLE AYNI YAPTIM SONRA GİRDİM YANLIŞ DEDİ BENDE ŞİFREYİ TEKRAR GÖNDER DEDİM EMAİLİME AYNI ŞİİFRE GELDİ AMA BEN ŞİMDİ SOBEE YE BASIP TEVAZU23@MYNET.COM YAZIYORUM MYNETİME GELENM ŞİFREYİDE YAZIYORUM YANLIŞ DİYO
e-mail adresinize gönderilen aktivasyon koduna tıklmamış olduğunuz için yeni hesabınıza giremiyorsunuz. hesabınız tarafımızdan aktive edilmiştir. Lütfen şimdi tekrar giriş yapmayı denermisiniz.
Kullanıcı avatarı
KARAHAMZALI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen KARAHAMZALI »

sobeenin yapacağı iş bu kadar işte plusum gitmiş bi de tüm özellikler geçicek deniliyor @@@@@@
kromofon25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kromofon25 »

KARAHAMZALI yazdı:sobeenin yapacağı iş bu kadar işte plusum gitmiş bi de tüm özellikler geçicek deniliyor @@@@@@
evet benmde plusum yok

“Eski Duyurular” sayfasına dön