YÖNETİCİ ORTİ cevap verirmisin mynet hesabımda blok var o yüzdenmi sobeye grnce üye adı şifre yanlış diyor???
mynet hesabı:ismailturan53@hotmail.com
aktarlıan sobe:duman_tolland@hotmail.com
Mynet üyelikleri taşınıyor!
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!
İsmailturan53@mynet.com uygun görünenidir.Orti yazdı: Ayrıca ismailturan53@hotmail.com adı ile MYNET üyeliğinin olması mümkün değildir.
En son HEYHAT tarafından 17 Ağu 2011 12:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Megaloman
BAKIN BAŞTAN ANLATAYIM SİZEmutevazi23 yazdı:şimdi şifrenin ilk 6 hane yazsam olcakmı şifre ??Orti yazdı:mutevazi23 yazdı:mutevazi23 yazdı:CEWAP VERİN ARTIK ŞUNA NEDEN OLMUYOR KAFAYI YİYECEMmutevazi23 yazdı:YETER ULAN YETER
BEN ASDASDASDA@MYNET.COM A TAŞIDIM AKTİVASYN LİNKİNEDE TIKLADIM ASDASDASDA@MYNET.COM YAZIYOM ŞİFREYİDE YAZIYORUM YANLŞ DİYOR BENDE ŞİFRAMİ UNUTTUM DEDİM ŞİFRE YOLLADI YİNE AYNI ŞİFRE BU NE BE BİLGİ VERİN TAŞIDIĞIM MYNET HESABI VE ŞİFREYİ DOĞRU YAZMAMA RAĞMEN OLMUYOR YETER
LÜTFEN 1 CEWAP VERİN ÇARLARIM GİTTİ
Sorununuz ile ilgili bilgi sahibi olabilmemiz için aşağıda istenilen bilgileri Destek formu üzerinden göndermenizi rica ederiz.
BAKIN BAŞTAN ANLATAYIM SİZE
Kaynak (eski) Mynet üyeliğiniz:
Hedef (yeni) Sobee üyeliğiniz:
BEN AKTARIMI YAPTIM TEVAZU23@MYNET.COM DAN TEVAZU23@MYNET.COM A ŞİFREYİDE ESKİSİYLE AYNI YAPTIM SONRA GİRDİM YANLIŞ DEDİ BENDE ŞİFREYİ TEKRAR GÖNDER DEDİM EMAİLİME AYNI ŞİİFRE GELDİ AMA BEN ŞİMDİ SOBEE YE BASIP TEVAZU23@MYNET.COM YAZIYORUM MYNETİME GELENM ŞİFREYİDE YAZIYORUM YANLIŞ DİYO
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
yeni sobee hesabı açtım messenger adımda karakterleri aktarmak için .mynet hesabı giriyorum-yeni aldığım sobee hesabını giriyorum böyle bir üyelik zaten var diyor
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
Bu oyunun düşmanı olsa ancak bu kadar zarar verebilirdi kendi kendinize öyle kararlar alıyorsunuzki adeta oyunda kalan üç beş kişiyide kaçırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Kardeşim her gelen yenilik kullanıcılara kolaylık sağlaması gerekmezmi? Siz buna yenilikmi diyorsunuz? Benim zamanında açtığım mynet beş hesabım varsa beşindede 49 karekterlerim varsa nolcak neymiş efendim mail adresi alacakmışım pes yani bu kadar insanları yokuşa sürmenize artık kendiniz çalar kendiniz oynarsınız her şeyi zaten paraya döküp oyunun içine ettiniz. Bu kadar katı kararları alırken neler getirip neler kaybettireceğini hiçmi biriniz düşünmüyor? Alın oyununuzu başınıza çalın kendi kendinize oynayın bizler mecbur değiliz üç tane beş tane mail adresleri açmaya üç tane beş tane cep tel bulundurmaya.(
telefon numaramıza aktaramıyoruz yeni aldığımız messenger hesabına aktaramıyoruz bu nasıl iştir arkadaş illa bırakın defolun gidin oyundan diyorsunuz !!
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
goldenll yazdı:yeni sobee hesabı açtım messenger adımda karakterleri aktarmak için .mynet hesabı giriyorum-yeni aldığım sobee hesabını giriyorum böyle bir üyelik zaten var diyor
Aktivasyon kodunu onayladıktan sonra oyuna rahatlıkla girebilirsiniz.
Vermiş olduğunuz yeni msn e- mail kısmına girip ikv destek kullanıcı aktivasyon kodunu onayladıktan sonra sorununuz çözülecek ve rahatlıkla girebileceksiniz.
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
hayır ben 2. aşamadan almaya çalıştım almadı bende çıkıp resmi siteden aldım ama onada aktarmıyor
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
goldenll yazdı:telefon numaramıza aktaramıyoruz yeni aldığımız messenger hesabına aktaramıyoruz bu nasıl iştir arkadaş illa bırakın defolun gidin oyundan diyorsunuz !!
goldenll yazdı:hayır ben 2. aşamadan almaya çalıştım almadı bende çıkıp resmi siteden aldım ama onada aktarmıyor
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
'Orti' 1 Ocak 2012 Tarihine Kadar Plus Süresi Varken , Üyeliği sobee'ye Aktarınca Neden Plus Pakette Hesaba Aktarılmıyor..Oysaki Aktarımlarda Dükkan,ıvır zıvır ve PLUS paketinde Yeni Hesaba Aktarılacağı Yazıyordu.Buda İKV TÜRKİYENİN İLK ÜCRETSİZ OYUNU dendiği Gibi Yalan mı ? Aldığınız Paranın Hakkını Verin Şu Oyunda ..Oyunda Harcadığımız Paranın Haddi Hesabı Yok 4 Yıldır !Ancak Siz Desteğe Gönderdiğimiz Mesajlara Bile Tenezzül Edip Cevap Yazmıyorsunuz.Geçen Oyun İçi Hırsızlık Akce Satımı Hakkında Fotoğraf Yolladım , Herşey Çok Net Açık Gözüküyorken Siz Oyun İçi Alışverişe Güven Konusu Söz Konusu Olduğunda Birşey Yapamıyoruz Diyorsunuz.O Adam Ertesi Gün Başka Birini Kandırıyor ve Hala Ceza Almıyor.XxTARIKxX Adlı Arkadaşımız İse Suçsuz Yeri Oyunda Konuşma Yasağı Getirliyor.Adaletiniz Bumu Sizin Yoksa .Yazıklar Olsun...!
En son Oziii tarafından 17 Ağu 2011 13:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Türkiye'nin İlk ÜCRETSİZ OYUNU'ymuş..!
İyİ FoRuMLaR...
Xxsavaşcıxxx -- OtHeRsxOzaNş -- OtHeRsxOzaNs -- OtHeRsxOzaN
İyİ FoRuMLaR...
Xxsavaşcıxxx -- OtHeRsxOzaNş -- OtHeRsxOzaNs -- OtHeRsxOzaN