Sorununuzun ne olduğunu anlamış değilim. Yardımcı olabilmemiz için lütfen İKV DESTEK FORMU üzerinden başvuruda bulununuz.mutevazi23 yazdı:mutevazi23 yazdı:carsialemdar yazdı:Sifren 16 haneden uzunsa. hata verir.- sifrenin sadece 16 hanesini yaz.keyjam yazdı:CEWAP VERİN ARTIK ŞUNA NEDEN OLMUYOR KAFAYI YİYECEMmutevazi23 yazdı:YETER ULAN YETER
BEN ASDASDASDA@MYNET.COM A TAŞIDIM AKTİVASYN LİNKİNEDE TIKLADIM ASDASDASDA@MYNET.COM YAZIYOM ŞİFREYİDE YAZIYORUM YANLŞ DİYOR BENDE ŞİFRAMİ UNUTTUM DEDİM ŞİFRE YOLLADI YİNE AYNI ŞİFRE BU NE BE BİLGİ VERİN TAŞIDIĞIM MYNET HESABI VE ŞİFREYİ DOĞRU YAZMAMA RAĞMEN OLMUYOR YETER
16 hanemi 6 hane diyor :?
şimdi ilk 6 hane yazsm olcakmı ?
Mynet üyelikleri taşınıyor!
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!
goldenll yazdı:??goldenll yazdı:iyide gsm numarası ile sobee hesabı açtım ve aktarılırken e-posta adresini gir diyor gsm numarasını giremiyorsun?
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
ben msn hesabına taşımak istemiyorum telefon hesabına taşımak istiyorum karakterleri nasıl olacak şimdi?
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
- BlackDeath2
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sobee de falan aldgmz cezalara nasıl bakacaz?
Uzaklaştırma durumlarında bu hesaptayım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın.
aktivasyon kodu gelmiyor
2. Adım: Sobee üyeliğinizi aktive edin!
**************adresine gönderilen aktivasyon linkini kullanarak taşıma işlemini tamamlayın!
Aktivasyon işleminin ardından, ************** üyeliğinizdeki; tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz, tüm plus paket süreniz, kutu yüklemeleriniz, dükkan ürünü vb. alışverişleriniz olduğu gibi aktarılacaktır.
2. Adım: Sobee üyeliğinizi aktive edin!
**************adresine gönderilen aktivasyon linkini kullanarak taşıma işlemini tamamlayın!
Aktivasyon işleminin ardından, ************** üyeliğinizdeki; tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz, tüm plus paket süreniz, kutu yüklemeleriniz, dükkan ürünü vb. alışverişleriniz olduğu gibi aktarılacaktır.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
orti ya benm mynet hesap bloklu yarın açılacak ondanmı öle diyor yoksa nedne yav lütfen yardım edin...
Bilgilerinizi İKV DESTEK FORMU üzerinden sorununuzu ekleyerek gönderiniz!
Bilgilerinizi İKV DESTEK FORMU üzerinden sorununuzu ekleyerek gönderiniz!
goldenll yazdı:ben msn hesabına taşımak istemiyorum telefon hesabına taşımak istiyorum karakterleri nasıl olacak şimdi?
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
goldenll yazdı:goldenll yazdı:ben msn hesabına taşımak istemiyorum telefon hesabına taşımak istiyorum karakterleri nasıl olacak şimdi?
Üyelik taşıma işlemi sadece E-posta adresleri arasında yapılmaktadır. GSM adresine taşıma yapılmamaktadır.goldenll yazdı:goldenll yazdı:??goldenll yazdı:iyide gsm numarası ile sobee hesabı açtım ve aktarılırken e-posta adresini gir diyor gsm numarasını giremiyorsun?
Vermiş olduğunuz e -mail'e bakarak yada ceza aldığınızda ceza itiraz - bilgilendirmeyle cezanız hakkında detaylı bilgi alabilirsinizBlackDeath2 yazdı:Sobee de falan aldgmz cezalara nasıl bakacaz?
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .