Tam 12 yıl oldu...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Re: Tam 12 yıl oldu...

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

O depremi yaşayan biri olarak ve gözümün önnüde insanların ölümünü malesef kı gördüm :S

Allah hepsine gani gani rahmet eylesin .
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Deprem olduğunda 5-6 yaşındaydım çok iyi hatırlıyorum babam doktor olarak helikopterle istanbula gitmişti. Allah mekanını cennet eylesın.
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

DoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.
:cry:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

DoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.
Mekanı cennet olsun. :cry:
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
neslihandemirr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen neslihandemirr »

Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.

Allah bir daha bize böyle felaketler yaşatmasın.
Neslihan - Orkun Demir.

İN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
Kullanıcı avatarı
OTTTOMAN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen OTTTOMAN »

Başın sağolsun kardeşim, depremde yakınını kaybeden herkesin başı sağolsun... :(
Allah'tan hayatını kaybedenlere Rahman , yakınlarına sabır diliyorum... :(
Türkiye için en kötü zamanlardan biriydi... :(
Teşkilat sunucusunda hayatını kaybedenler anısına 5-10 kişi deprem saatinde 03:02 de toplandık...

viewtopic.php?f=22&t=75160
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen katakuli »

hilalxxfenomen yazdı:O depremden sadece haftalar önce Diyarbakıra memlekete gelmiştik, acaba diyorum gelmeseydik halen bunları yazıyor olabilirmiydim :/
Aynı durum benim içinde geçerli.O zaman çocuktum ben de Diyarbakır'a gelmiştim ve geri döneceğimiz zamanlardı bir kaç gün geç dönmekle belki buradayım.
Mekanları cennet olsun.
Kullanıcı avatarı
M1btLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen M1btLa »

OTTTOMAN yazdı:
Başın sağolsun kardeşim, depremde yakınını kaybeden herkesin başı sağolsun... :(
Allah'tan hayatını kaybedenlere Rahman , yakınlarına sabır diliyorum... :(
Türkiye için en kötü zamanlardan biriydi... :(
Teşkilat sunucusunda hayatını kaybedenler anısına 5-10 kişi deprem saatinde 03:02 de toplandık...

viewtopic.php?f=22&t=75160
Mekanı cennet lsun kardeşim allah gani gani rahmet eylesin inşALLAH :( gerçekten cok üzüldüm
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Kullanıcı avatarı
BlackDeath2
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen BlackDeath2 »

Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olur inşallah.
Uzaklaştırma durumlarında bu hesaptayım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın.
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Hatırlamak istemedigim bi gün.Kim hatırlamak ister ki ? Şu güzel ülkem o günden sadece ders alsın istiyorum.Ben depremden 3 gün önce misafirlige gitmiştim Kocaeli'ye.Göçükte kalmış , sevdiklerini kaybetmiş biri olarak söyluyorum ki...
Bu oyunda cok genc var.
Gençler ; ilerde kiminiz mimar , kiminiz inşaat muhendisi yada muteahhit olacaksınız.
Her ne meslegi yaparsanız yapın egitiminizi iyi almayı ve de işinizi iyi yapmayı asla ihmal etmeyin.

O gün orada hayatını yitiren herkese Allah'tan rahmet , yakınlarını kaybedenlere baş sağlıgı diliyorum.Geçmiş olsun.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön