O depremi yaşayan biri olarak ve gözümün önnüde insanların ölümünü malesef kı gördüm :S
Allah hepsine gani gani rahmet eylesin .
Tam 12 yıl oldu...
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
-
- Cin Avcısı
Re: Tam 12 yıl oldu...
Deprem olduğunda 5-6 yaşındaydım çok iyi hatırlıyorum babam doktor olarak helikopterle istanbula gitmişti. Allah mekanını cennet eylesın.
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
DoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Mekanı cennet olsun.DoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- neslihandemirr
- Salgın Koruyucusu
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
Allah bir daha bize böyle felaketler yaşatmasın.
Allah bir daha bize böyle felaketler yaşatmasın.
Neslihan - Orkun Demir.
İN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
İN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Başın sağolsun kardeşim, depremde yakınını kaybeden herkesin başı sağolsun...DoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.
Allah'tan hayatını kaybedenlere Rahman , yakınlarına sabır diliyorum...
Türkiye için en kötü zamanlardan biriydi...
Teşkilat sunucusunda hayatını kaybedenler anısına 5-10 kişi deprem saatinde 03:02 de toplandık...
viewtopic.php?f=22&t=75160
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
Aynı durum benim içinde geçerli.O zaman çocuktum ben de Diyarbakır'a gelmiştim ve geri döneceğimiz zamanlardı bir kaç gün geç dönmekle belki buradayım.hilalxxfenomen yazdı:O depremden sadece haftalar önce Diyarbakıra memlekete gelmiştik, acaba diyorum gelmeseydik halen bunları yazıyor olabilirmiydim
Mekanları cennet olsun.
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Mekanı cennet lsun kardeşim allah gani gani rahmet eylesin inşALLAHOTTTOMAN yazdı:Başın sağolsun kardeşim, depremde yakınını kaybeden herkesin başı sağolsun...DoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.![]()
Allah'tan hayatını kaybedenlere Rahman , yakınlarına sabır diliyorum...![]()
Türkiye için en kötü zamanlardan biriydi...
Teşkilat sunucusunda hayatını kaybedenler anısına 5-10 kişi deprem saatinde 03:02 de toplandık...
viewtopic.php?f=22&t=75160
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
- BlackDeath2
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olur inşallah.DoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.
Uzaklaştırma durumlarında bu hesaptayım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın.
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hatırlamak istemedigim bi gün.Kim hatırlamak ister ki ? Şu güzel ülkem o günden sadece ders alsın istiyorum.Ben depremden 3 gün önce misafirlige gitmiştim Kocaeli'ye.Göçükte kalmış , sevdiklerini kaybetmiş biri olarak söyluyorum ki...
Bu oyunda cok genc var.
Gençler ; ilerde kiminiz mimar , kiminiz inşaat muhendisi yada muteahhit olacaksınız.
Her ne meslegi yaparsanız yapın egitiminizi iyi almayı ve de işinizi iyi yapmayı asla ihmal etmeyin.
O gün orada hayatını yitiren herkese Allah'tan rahmet , yakınlarını kaybedenlere baş sağlıgı diliyorum.Geçmiş olsun.
Bu oyunda cok genc var.
Gençler ; ilerde kiminiz mimar , kiminiz inşaat muhendisi yada muteahhit olacaksınız.
Her ne meslegi yaparsanız yapın egitiminizi iyi almayı ve de işinizi iyi yapmayı asla ihmal etmeyin.
O gün orada hayatını yitiren herkese Allah'tan rahmet , yakınlarını kaybedenlere baş sağlıgı diliyorum.Geçmiş olsun.