Artık Çözüme Gotüren Cevap istiyorum, yoksa fıttırıcam...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Artık Çözüme #@!? Cevap istiyorum, yoksa fıttırıcam...

Mesaj gönderen Ahiret »

DavutVideo yazdı:http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page?

bu sayfaya git sol tarafta Download Drivers & Software yazıyor o linke tıkla karşına bir ligthbox gelecek oradan laptop serisi modeli işletim sistemini falan girerek driverlere ulaşacaksın orada en son güncellemesi mevcut eğer yapamazsan yine yardımcı olabilirim.
Şimdi hocam söylediğiniz şeyi titizlikle seçtip buldum ve bilgisayara setup ını yükledim. Dün gece de cevap yazmıştınız ekran kartı driverlerini yükle diye ve netten bakmıştım biraz şu siteyi bulmuştum buradan indirmiştim dün gece. http://www.laptop-driver.net/lenovo-g56 ... t/?lang=tr
Şimdi sizin verdiğiniz siteden indirdiğim dosya da aynı dosya. Setupını çalıştırıyorum bilgisayarım/c/drivers klasörünün içine attı. Ama oyun yine aynı oyun. Başka bir şey daha mı yapmam lazım ?
Kullanıcı avatarı
McK1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen McK1907 »

Buna benzer sorun bende de vardı desteğe ilettim, bana gelen cevap aynen şöyle:

Yanıt :
Merhaba,

Bu durum ekran kartınızın modeline bağlı olarak meydana gelmektedir.

Bilginize.

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.

IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com

Talebiniz :

Merabalar, Oyundayken sürekli bu ekran hatasıyla karşılaşıyorum ve hep aynı yerlerde oluyor bu hata.Ekranı durduk yere gri çizgiler kaplıyor.Resimde de görebilirsiniz.Ekran kartım ve ya diğer donanımlarımın driverların da herhangi bir problem yoktur.Hepsinin en güncel sürümleri yüklüdür.

Şimdi size sormak istiyorum yönetim.İKV' yi daha rahat oynamak için bilgisayarımın önce ana kartını sonra da sırayla tüm parçalarını değiştirip hüsrana uğrayan ben mi haksızım yoksa İKV yi sadece Nvidia ekran kartlarına göre tasarlayan siz mi haksızsınız.Ben şimdi sırf İKV için ekran kartımı değiştirip nvidiaMI ALAYIM?
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ahiret »

McK1907 yazdı:Buna benzer sorun bende de vardı desteğe ilettim, bana gelen cevap aynen şöyle:

Yanıt :
Merhaba,

Bu durum ekran kartınızın modeline bağlı olarak meydana gelmektedir.

Bilginize.

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.

IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com

Talebiniz :

Merabalar, Oyundayken sürekli bu ekran hatasıyla karşılaşıyorum ve hep aynı yerlerde oluyor bu hata.Ekranı durduk yere gri çizgiler kaplıyor.Resimde de görebilirsiniz.Ekran kartım ve ya diğer donanımlarımın driverların da herhangi bir problem yoktur.Hepsinin en güncel sürümleri yüklüdür.

Şimdi size sormak istiyorum yönetim.İKV' yi daha rahat oynamak için bilgisayarımın önce ana kartını sonra da sırayla tüm parçalarını değiştirip hüsrana uğrayan ben mi haksızım yoksa İKV yi sadece Nvidia ekran kartlarına göre tasarlayan siz mi haksızsınız.Ben şimdi sırf İKV için ekran kartımı değiştirip nvidiaMI ALAYIM?
Destek ekibinin ilgileneceğini ve ya buna çözüm bulacağını sanmıyorum. bu konuda bilgili arkadaşların yardımına düşüyor iş.
Forumkral yazdı:
Ahiret yazdı:
DavutVideo yazdı:Bilgisayarıma sağ tıkla yöneti seç oradan aygıt yöneticisine tıkla sağ tarafta görüntü bağdaştırıcıları yazar oradakileri harfiyen yaz buraya
Intel(R) Graphics Media Accelerator HD
yazıyor :?
İntel ekran kartı çoğu oyunu desteklemez.Onun bi çözümü olacağını sanmıyorum.
O zaman bir çözümünün olmadığını mı söylüyorsunuz.Evdeki en kötü özelliklerdeki eski pc oyunu hatasız çalıştırırken bu yeni laptopda oyunu oynayamıycak mıyım ?
Kullanıcı avatarı
Efsane06
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Re: Artık Çözüme Gotüren Cevap istiyorum, yoksa fıttırıcam...

Mesaj gönderen Efsane06 »

ekran kartında sorun var bırader
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ahiret »

Şuan hala araştırıyorum fakat sorun devam etmekte. Yüce google'a sordum sorunumu benzer sorunlarla ilgili inceleme yaptım.Ekran kartı değil de grafik özellikleriyle alakalı bir hata olabilir mi ?
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ahiret »

Arkadaşlar şu resmi de incelemenizi istiyorum mutlaka. Yeni keşfettim bunu.
İkv'nin resmi sitesinde oyunu indir bölümünde sistem gereksinimi bölümünde
Windows XP /Vista / Windows 7 yazıyor.
Bu laptop da Windows 7 idi. (ilk sayfada yazıyor.) Fakat masa üstündeki oyunu sağ tıklayıp özellikler/uyumluluk kısmına baktığımda "Programıın çalıştırılacağı uyumluluk modu"na bakar mısınız.Windows 7seçeneği yok. Windows XP işaretli. Bu bir hata mıdır? buradan mı kaynaklanıyor acaba hata ?
Resim
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Format at bence.
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ahiret »

VatanXLydeR yazdı: Format at bence.
Arkadaşım bu formatlık birşey olamaz. laptop yeni çünkü
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

W0IkaN yazdı:ekran kartının sürücüsünü yüklediğine eminmisin
w7 otomatik yüklediği sürücü gibi duruyor ;)
Kullanıcı avatarı
Hunxkuheylan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Hunxkuheylan »

Ahiret yazdı:Arkadaşlar şu resmi de incelemenizi istiyorum mutlaka. Yeni keşfettim bunu.
İkv'nin resmi sitesinde oyunu indir bölümünde sistem gereksinimi bölümünde
Windows XP /Vista / Windows 7 yazıyor.
Bu laptop da Windows 7 idi. (ilk sayfada yazıyor.) Fakat masa üstündeki oyunu sağ tıklayıp özellikler/uyumluluk kısmına baktığımda "Programıın çalıştırılacağı uyumluluk modu"na bakar mısınız.Windows 7seçeneği yok. Windows XP işaretli. Bu bir hata mıdır? buradan mı kaynaklanıyor acaba hata ?
Resim

bende windows 7 kullanıyorum bendede service 3 pack yazıyo fakat sanırım bu windows 7 denilen şey XP nin 3. versiyonu gibi anlatmaya çalışmış olabilir ve ayrıca bnm ekran kartım AMD M880G with Mobility Radeon HD 4250 bendede aynı sorun oluyo yani ekranda kırılmalar var laptop üzerinden bağlanıyorum en güncel sürümünü nasıl bulabilirim bilmiyorum bilgisayarcı bi arkadaş var ona götürücem olmazsa :roll: :roll: ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
      • IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa

IIxKüHeyLaNxII (^)Ecel Getiren

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

“Genel Etkileşim” sayfasına dön