Tam 12 yıl oldu...
Tam 12 yıl oldu...
Bugün Marmara depreminin tam ''12.'' senesi...17/08/1999 03:02 kulaklarda tek bir ses '' Orada kimse var mı? Sesimi duyan var mı? Mekanınız cennet olsun... Sayısı bile tam bilinemeyen Binlerce İnsan adına bu gece bütün dualar gök yüzüne ulaşacak.. Aynı acının tekrarlanmaması dileği ile...
Re: Tam 12 yıl oldu...
Henüz saatler 00:00'ı göstermese de, çok güzel bir konuya değinmişsin. On binlerce insanımızı elbette unutamayız. Kendilerine tanrıdan rahmet diliyorum. Bu güzel paylaşım için teşekkürler, iyi forumlar.Schiller yazdı:Bugün Marmara depreminin tam ''12.'' senesi...17/08/1999 03:02 kulaklarda tek bir ses '' Orada kimse var mı? Sesimi duyan var mı? Mekanınız cennet olsun... Sayısı bile tam bilinemeyen Binlerce İnsan adına bu gece bütün dualar gök yüzüne ulaşacak.. Aynı acının tekrarlanmaması dileği ile...
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
DoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
O depermi yaşayan birisi olarak depremde yaşamını kaybedenlerin mekanı cennet olsun Allah sevdiklerine sabır versin ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Dünya Kanunu elden bir şey gelmez veya ağlamakla, göz yaşı dökmekle sevdiklerimiz geri gelmez. Sevdiklerimizi, arkadaşlarımızı, akrabalarımızı kaybetmek üzücü bir şey fakat Dünya dönüyor Dünya, Hayat devam ediyor. Allah herkesin sevdiklerine uzun ve hayırlı ömürler versin.
Marmara depreminde ölen tüm insanlara Allah' tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum.
Marmara depreminde ölen tüm insanlara Allah' tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum.
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
O depremden sadece haftalar önce Diyarbakıra memlekete gelmiştik, acaba diyorum gelmeseydik halen bunları yazıyor olabilirmiydim 

xXFENOMENXx
DoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsunDoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Allah mekanını cennet eylesın gerçekten çok üzüldüm.Ölümle yaşam arasındakı o çizgi çok ama çok ince ölümün ne zaman gelecegını bılemıyoruzDoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.