Tam 12 yıl oldu...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Tam 12 yıl oldu...

Mesaj gönderen Schiller »

Bugün Marmara depreminin tam ''12.'' senesi...17/08/1999 03:02 kulaklarda tek bir ses '' Orada kimse var mı? Sesimi duyan var mı? Mekanınız cennet olsun... Sayısı bile tam bilinemeyen Binlerce İnsan adına bu gece bütün dualar gök yüzüne ulaşacak.. Aynı acının tekrarlanmaması dileği ile...
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Re: Tam 12 yıl oldu...

Mesaj gönderen CuRe »

Schiller yazdı:Bugün Marmara depreminin tam ''12.'' senesi...17/08/1999 03:02 kulaklarda tek bir ses '' Orada kimse var mı? Sesimi duyan var mı? Mekanınız cennet olsun... Sayısı bile tam bilinemeyen Binlerce İnsan adına bu gece bütün dualar gök yüzüne ulaşacak.. Aynı acının tekrarlanmaması dileği ile...
Henüz saatler 00:00'ı göstermese de, çok güzel bir konuya değinmişsin. On binlerce insanımızı elbette unutamayız. Kendilerine tanrıdan rahmet diliyorum. Bu güzel paylaşım için teşekkürler, iyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
DoCToRXxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DoCToRXxX »

17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Entertheineiment »

DoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.
:cry:
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Melodrama »

O depermi yaşayan birisi olarak depremde yaşamını kaybedenlerin mekanı cennet olsun Allah sevdiklerine sabır versin ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen hukumdargame »

Dünya Kanunu elden bir şey gelmez veya ağlamakla, göz yaşı dökmekle sevdiklerimiz geri gelmez. Sevdiklerimizi, arkadaşlarımızı, akrabalarımızı kaybetmek üzücü bir şey fakat Dünya dönüyor Dünya, Hayat devam ediyor. Allah herkesin sevdiklerine uzun ve hayırlı ömürler versin.

Marmara depreminde ölen tüm insanlara Allah' tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum.
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

O depremden sadece haftalar önce Diyarbakıra memlekete gelmiştik, acaba diyorum gelmeseydik halen bunları yazıyor olabilirmiydim :/
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

DoCToRXxX yazdı:17 Ağustos Günü Kardeşimi,Canımı kaybettim..Evlerimiz yan yana olmasına rağmen ERMAN'IMI kaybettim..Ne kadar üzülsek,ne kadar ağlasak boşa giden geri gelmiyor şu lanet dünya'da.Ama diyorum keşke yanımda olup gene hayatı beraber yaşasaydık.Seni Çok Seviyorum Kardeşim.
:( Can çok üzüldüm kardeşim hemde çok :(
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun :(
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
1aldandim1234
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen 1aldandim1234 »

Allah mekanını cennet eylesın gerçekten çok üzüldüm.Ölümle yaşam arasındakı o çizgi çok ama çok ince ölümün ne zaman gelecegını bılemıyoruz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön