Merhabalar,
Arkadaşlar benim yan çarım 01.08.2011 Tarihinde rahatsız edici davranış yüzünden 13.08.2011 11:49 Saati arasında Susturma cezası geldi fakat ceza alan karakterim susturulan hesabımdan 5 gün once baska hesaba aktarılmıstı fakat susturma aktardıgım üyelige degıl eski oldugu uyelıge geldı ve susturma yemıs karakterım ile diğer uyelıgımde rahatca konusabiliyor ama ceza yememıs uyelıgım carımda konusamıyorum Lütfen yardım edin susturma yanlış mynet hesabına geldi bir çözüm detaylı bir bilgi istiyorsanız İçerik Düzenlenmiştir. hesabıma mail atabilirsiniz...Destek e mesaj göndermiş bulunmaktayım.
Güvenlik nedeni ile eklemiş olduğunuz bilgi silinmiştir.
DoNotDisturb
İkv Hatası >> içeri
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Re: İkv Hatası >> içeri
Aldığın ceza karektere değil Hesaba verilir. Şikayet edildiğin an karekterin hangi hesabta ise o hesaba ceza gelir.

Ceza alan karakterim farklı hesapta fakat eskı hesabıma susturma gelıyor :d
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
yav çok kafaya takma çözülene kadar susturma geçer parmaklarını yordupunla kalırsın
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Merhabalar,
Şikayet edildiğiniz zaman sistem içerisine sizin ilk bilgileriniz kayıt edilmektedir. Şikayetinizin sonradan bakılmasından dolayı bu gibi bir durum ile karşılaşmış bulunmaktasınız. Sonuç olarak yapılan bildirim üzerinden işlem yapıldığı için karakterin ilk bulunduğu hesap moderasyon görmüştür.
Şikayet edildiğiniz zaman sistem içerisine sizin ilk bilgileriniz kayıt edilmektedir. Şikayetinizin sonradan bakılmasından dolayı bu gibi bir durum ile karşılaşmış bulunmaktasınız. Sonuç olarak yapılan bildirim üzerinden işlem yapıldığı için karakterin ilk bulunduğu hesap moderasyon görmüştür.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Cevabınız için teşekkurler.. Meran BiR iLk iLe tanışıcak.. !!