İkv'ye olan ilginin azalması.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

İkv'ye olan ilginin azalması.

Mesaj gönderen brkcm »

Bundan yaklaşık 2 sene önce oyunumuzda Momt Yöneticiler vs. kol gezerdi hepimizle ilgilenirlerdi. Cebe plus geldimi baktılar paralar oluk oluk geliyor ilgiyi kesip yeni projelere geçip bizi unuttular. Neden peki daha başarılı çalışmalara imza atıcak SERMAYEYİ bizim üzerimizden kazandınızki elbet normaldir. Ama bizi arka planda unutmayın. Buna sadece ben değil tüm İKV ahalisi katılıyordur eminimki.

Saygılarımla; Powerxtürkk
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
FarEastMovement
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İkv'ye olan ilginin azalması.

Mesaj gönderen FarEastMovement »

brkcm yazdı:Bundan yaklaşık 2 sene önce oyunumuzda Momt Yöneticiler vs. kol gezerdi hepimizle ilgilenirlerdi. Cebe plus geldimi baktılar paralar oluk oluk geliyor ilgiyi kesip yeni projelere geçip bizi unuttular. Neden peki daha başarılı çalışmalara imza atıcak SERMAYEYİ bizim üzerimizden kazandınızki elbet normaldir. Ama bizi arka planda unutmayın. Buna sadece ben değil tüm İKV ahalisi katılıyordur eminimki.

Ne demişler alışmış kudurmuştan beterdir.İyi alıştırdık bunları ne diyelim :!:
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

FarEastMovement yazdı:
brkcm yazdı:Bundan yaklaşık 2 sene önce oyunumuzda Momt Yöneticiler vs. kol gezerdi hepimizle ilgilenirlerdi. Cebe plus geldimi baktılar paralar oluk oluk geliyor ilgiyi kesip yeni projelere geçip bizi unuttular. Neden peki daha başarılı çalışmalara imza atıcak SERMAYEYİ bizim üzerimizden kazandınızki elbet normaldir. Ama bizi arka planda unutmayın. Buna sadece ben değil tüm İKV ahalisi katılıyordur eminimki.

Ne demişler alışmış kudurmuştan beterdir.İyi alıştırdık bunları ne diyelim :!:
benim bildiğim bir şirket (öyle diyelim artık).para kazandıkça hizmetlerini daha kaliteli hale getirir.zamanla işçi sayısı artar.şirketi büyütür. ürünlerinin reklamını yapar.işletme dersi verecek değilim :) işlerini biliyorlardır ama burada bir terslik var daha çok batıyormuş gibi bir izlenim var.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen goldenll »

sizin bu konuya kafa yorduğunuz kadar onların bu kadar kafa yorduğunu sanmıyorum
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen PisKoPoS »

goldenll yazdı:sizin bu konuya kafa yorduğunuz kadar onların bu kadar kafa yorduğunu sanmıyorum
çünkü onlar para konusuna kafa yoruorlar :roll:
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön