Bundan yaklaşık 2 sene önce oyunumuzda Momt Yöneticiler vs. kol gezerdi hepimizle ilgilenirlerdi. Cebe plus geldimi baktılar paralar oluk oluk geliyor ilgiyi kesip yeni projelere geçip bizi unuttular. Neden peki daha başarılı çalışmalara imza atıcak SERMAYEYİ bizim üzerimizden kazandınızki elbet normaldir. Ama bizi arka planda unutmayın. Buna sadece ben değil tüm İKV ahalisi katılıyordur eminimki.
Saygılarımla; Powerxtürkk
İkv'ye olan ilginin azalması.
- brkcm
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
İkv'ye olan ilginin azalması.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- FarEastMovement
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv'ye olan ilginin azalması.
Ne demişler alışmış kudurmuştan beterdir.İyi alıştırdık bunları ne diyelim :!:brkcm yazdı:Bundan yaklaşık 2 sene önce oyunumuzda Momt Yöneticiler vs. kol gezerdi hepimizle ilgilenirlerdi. Cebe plus geldimi baktılar paralar oluk oluk geliyor ilgiyi kesip yeni projelere geçip bizi unuttular. Neden peki daha başarılı çalışmalara imza atıcak SERMAYEYİ bizim üzerimizden kazandınızki elbet normaldir. Ama bizi arka planda unutmayın. Buna sadece ben değil tüm İKV ahalisi katılıyordur eminimki.
benim bildiğim bir şirket (öyle diyelim artık).para kazandıkça hizmetlerini daha kaliteli hale getirir.zamanla işçi sayısı artar.şirketi büyütür. ürünlerinin reklamını yapar.işletme dersi verecek değilimFarEastMovement yazdı:Ne demişler alışmış kudurmuştan beterdir.İyi alıştırdık bunları ne diyelim :!:brkcm yazdı:Bundan yaklaşık 2 sene önce oyunumuzda Momt Yöneticiler vs. kol gezerdi hepimizle ilgilenirlerdi. Cebe plus geldimi baktılar paralar oluk oluk geliyor ilgiyi kesip yeni projelere geçip bizi unuttular. Neden peki daha başarılı çalışmalara imza atıcak SERMAYEYİ bizim üzerimizden kazandınızki elbet normaldir. Ama bizi arka planda unutmayın. Buna sadece ben değil tüm İKV ahalisi katılıyordur eminimki.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
sizin bu konuya kafa yorduğunuz kadar onların bu kadar kafa yorduğunu sanmıyorum
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
çünkü onlar para konusuna kafa yoruorlar :roll:goldenll yazdı:sizin bu konuya kafa yorduğunuz kadar onların bu kadar kafa yorduğunu sanmıyorum
...