Merhabalar arkadaşlar
Merak edenler için ''DEV Lathander''Arif Ç.Türken'nin karakterinin isminin anlamını yayınlamak istiyorum:) Önceden yayınlanmış ise göremedim...
Anlamı;
Lathander Unutulmuş Diyarlar'da ilkbahar'ın ve yeniden doğuşun tanrısıdır. Ona inanan insanlar daha çok Faerun'un kuzeyinde yaşanlardır. Lathander, Sabahlordu adıyla da tanınır. Zombi ve iskeletler gibi yaşayan ölülerin, vampirlerin ve lanetlilerin en büyük düşmanıdır. İnananları bir maceraya atılırken Lathander'a sabah şafağıyla dua ederek seslenirler böylece, inançlarını ve çabalarını ona göösterdiklerini düşünürler. Lathander'a göre hiçbir şeyin sonu yoktur ve yok olduğu sanılan her şey bir gün tekrar başlar. Lathander'a inananlar ölen birinin başka bir bedende tekrardan hayata döneceğine inanır. Lathender'in kontrol sahibi olduğu alanlar bahar, doğum ve şafaktır. Sembolü açık kızıl renkte bir disktir.
Merak edenler için..
Re: Merak edenler için..
İlgi çekici bir o kadar da güzel bir isim. Emeğine sağlık, hoş bir araştırma. İyi forumlar.Schiller yazdı:Merhabalar arkadaşlar
Merak edenler için ''DEV Lathander''Arif Ç.Türken'nin karakterinin isminin anlamını yayınlamak istiyorum:) Önceden yayınlanmış ise göremedim...
Anlamı;
Lathander Unutulmuş Diyarlar'da ilkbahar'ın ve yeniden doğuşun tanrısıdır. Ona inanan insanlar daha çok Faerun'un kuzeyinde yaşanlardır. Lathander, Sabahlordu adıyla da tanınır. Zombi ve iskeletler gibi yaşayan ölülerin, vampirlerin ve lanetlilerin en büyük düşmanıdır. İnananları bir maceraya atılırken Lathander'a sabah şafağıyla dua ederek seslenirler böylece, inançlarını ve çabalarını ona göösterdiklerini düşünürler. Lathander'a göre hiçbir şeyin sonu yoktur ve yok olduğu sanılan her şey bir gün tekrar başlar. Lathander'a inananlar ölen birinin başka bir bedende tekrardan hayata döneceğine inanır. Lathender'in kontrol sahibi olduğu alanlar bahar, doğum ve şafaktır. Sembolü açık kızıl renkte bir disktir.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Schiller yazdı:Merhabalar arkadaşlar
Anlamı;
Arif Abiye Yakışır Bir İsim
Lathander'e inananlar reelkarnasyon'a inanıyorlarmış :ugeek:
Güzel isim fakat çok daha güzel isimler biliyorum .
Güzel isim fakat çok daha güzel isimler biliyorum .
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
- Magician
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Google a lathander yazın vikipedi cıkıor D
allahu ekber
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Bu zeka nerden gelior?Einstein Snn akraban Felanmı_?Magician yazdı:Lathander Unutulmuş Diyarlar'da ilkbahar'ın ve yeniden doğuşun tanrısıdır. Ona inanan insanlar daha çok Faerun'un kuzeyinde yaşanlardır. Lathander, Sabahlordu adıyla da tanınır. Zombi ve iskeletler gibi yaşayan ölülerin, vampirlerin ve lanetlilerin en büyük düşmanıdır. İnananları bir maceraya atılırken Lathander'a sabah şafağıyla dua ederek seslenirler böylece, inançlarını ve çabalarını ona göösterdiklerini düşünürler. Lathander'a göre hiçbir şeyin sonu yoktur ve yok olduğu sanılan her şey bir gün tekrar başlar. Lathander'a inananlar ölen birinin başka bir bedende tekrardan hayata döneceğine inanır. Lathender'in kontrol sahibi olduğu alanlar bahar, doğum ve şafaktır. Sembolü açık kızıl renkte bir disktir.
- Magician
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Artık sizin gibilerden bıktım cevap yazmıcamSplash yazdı:Bu zeka nerden gelior?Einstein Snn akraban Felanmı_?Magician yazdı:Lathander Unutulmuş Diyarlar'da ilkbahar'ın ve yeniden doğuşun tanrısıdır. Ona inanan insanlar daha çok Faerun'un kuzeyinde yaşanlardır. Lathander, Sabahlordu adıyla da tanınır. Zombi ve iskeletler gibi yaşayan ölülerin, vampirlerin ve lanetlilerin en büyük düşmanıdır. İnananları bir maceraya atılırken Lathander'a sabah şafağıyla dua ederek seslenirler böylece, inançlarını ve çabalarını ona göösterdiklerini düşünürler. Lathander'a göre hiçbir şeyin sonu yoktur ve yok olduğu sanılan her şey bir gün tekrar başlar. Lathander'a inananlar ölen birinin başka bir bedende tekrardan hayata döneceğine inanır. Lathender'in kontrol sahibi olduğu alanlar bahar, doğum ve şafaktır. Sembolü açık kızıl renkte bir disktir.
allahu ekber