Merak edenler için..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Merak edenler için..

Mesaj gönderen Schiller »

Merhabalar arkadaşlar

Merak edenler için ''DEV Lathander''Arif Ç.Türken'nin karakterinin isminin anlamını yayınlamak istiyorum:) Önceden yayınlanmış ise göremedim...

Anlamı;

Lathander Unutulmuş Diyarlar'da ilkbahar'ın ve yeniden doğuşun tanrısıdır. Ona inanan insanlar daha çok Faerun'un kuzeyinde yaşanlardır. Lathander, Sabahlordu adıyla da tanınır. Zombi ve iskeletler gibi yaşayan ölülerin, vampirlerin ve lanetlilerin en büyük düşmanıdır. İnananları bir maceraya atılırken Lathander'a sabah şafağıyla dua ederek seslenirler böylece, inançlarını ve çabalarını ona göösterdiklerini düşünürler. Lathander'a göre hiçbir şeyin sonu yoktur ve yok olduğu sanılan her şey bir gün tekrar başlar. Lathander'a inananlar ölen birinin başka bir bedende tekrardan hayata döneceğine inanır. Lathender'in kontrol sahibi olduğu alanlar bahar, doğum ve şafaktır. Sembolü açık kızıl renkte bir disktir.
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Re: Merak edenler için..

Mesaj gönderen CuRe »

Schiller yazdı:Merhabalar arkadaşlar

Merak edenler için ''DEV Lathander''Arif Ç.Türken'nin karakterinin isminin anlamını yayınlamak istiyorum:) Önceden yayınlanmış ise göremedim...

Anlamı;

Lathander Unutulmuş Diyarlar'da ilkbahar'ın ve yeniden doğuşun tanrısıdır. Ona inanan insanlar daha çok Faerun'un kuzeyinde yaşanlardır. Lathander, Sabahlordu adıyla da tanınır. Zombi ve iskeletler gibi yaşayan ölülerin, vampirlerin ve lanetlilerin en büyük düşmanıdır. İnananları bir maceraya atılırken Lathander'a sabah şafağıyla dua ederek seslenirler böylece, inançlarını ve çabalarını ona göösterdiklerini düşünürler. Lathander'a göre hiçbir şeyin sonu yoktur ve yok olduğu sanılan her şey bir gün tekrar başlar. Lathander'a inananlar ölen birinin başka bir bedende tekrardan hayata döneceğine inanır. Lathender'in kontrol sahibi olduğu alanlar bahar, doğum ve şafaktır. Sembolü açık kızıl renkte bir disktir.
İlgi çekici bir o kadar da güzel bir isim. Emeğine sağlık, hoş bir araştırma. İyi forumlar. 8-)
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bymadxlord »

Schiller yazdı:Merhabalar arkadaşlar

Anlamı;

Arif Abiye Yakışır Bir İsim :D
Kullanıcı avatarı
HEYHAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HEYHAT »

Lathander'e inananlar reelkarnasyon'a inanıyorlarmış :ugeek:

Güzel isim fakat çok daha güzel isimler biliyorum .
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
Kullanıcı avatarı
Magician
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Magician »

Google a lathander yazın vikipedi cıkıor D
allahu ekber
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Magician yazdı:Lathander Unutulmuş Diyarlar'da ilkbahar'ın ve yeniden doğuşun tanrısıdır. Ona inanan insanlar daha çok Faerun'un kuzeyinde yaşanlardır. Lathander, Sabahlordu adıyla da tanınır. Zombi ve iskeletler gibi yaşayan ölülerin, vampirlerin ve lanetlilerin en büyük düşmanıdır. İnananları bir maceraya atılırken Lathander'a sabah şafağıyla dua ederek seslenirler böylece, inançlarını ve çabalarını ona göösterdiklerini düşünürler. Lathander'a göre hiçbir şeyin sonu yoktur ve yok olduğu sanılan her şey bir gün tekrar başlar. Lathander'a inananlar ölen birinin başka bir bedende tekrardan hayata döneceğine inanır. Lathender'in kontrol sahibi olduğu alanlar bahar, doğum ve şafaktır. Sembolü açık kızıl renkte bir disktir.
Bu zeka nerden gelior?Einstein Snn akraban Felanmı_?
Kullanıcı avatarı
Magician
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Magician »

Splash yazdı:
Magician yazdı:Lathander Unutulmuş Diyarlar'da ilkbahar'ın ve yeniden doğuşun tanrısıdır. Ona inanan insanlar daha çok Faerun'un kuzeyinde yaşanlardır. Lathander, Sabahlordu adıyla da tanınır. Zombi ve iskeletler gibi yaşayan ölülerin, vampirlerin ve lanetlilerin en büyük düşmanıdır. İnananları bir maceraya atılırken Lathander'a sabah şafağıyla dua ederek seslenirler böylece, inançlarını ve çabalarını ona göösterdiklerini düşünürler. Lathander'a göre hiçbir şeyin sonu yoktur ve yok olduğu sanılan her şey bir gün tekrar başlar. Lathander'a inananlar ölen birinin başka bir bedende tekrardan hayata döneceğine inanır. Lathender'in kontrol sahibi olduğu alanlar bahar, doğum ve şafaktır. Sembolü açık kızıl renkte bir disktir.
Bu zeka nerden gelior?Einstein Snn akraban Felanmı_?
Artık sizin gibilerden bıktım cevap yazmıcam
allahu ekber

“Genel Etkileşim” sayfasına dön