bbsnake yazdı:
Zaten sızın gıbı insanlar hep aynı sözleri söyler bieşy demiyorum Türk oyununda mısırı neden bu kadar dikkate alıyorsunuz o da soru işareti istanbulla Mısırın ne alakası var ? Mısır Piramitiyle![]()
Mevlüt Beyin WOW Özentiligi burdan geliyor![]()
Yeniden merhabalar
Evet !! Konuşalım tartışalım , paylaşalım ama işi bireyselleştirip ,şahısların özel hayatlarına getirmeyelim . Ben size açıklamayı yaptım ve dedimki :
Ama siz ısrarla hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadığınız Mevlüt beye abanmaya devam ediyorsunuz . Bu semboller ve daha fazlası İzmirde, istanbulda , Antalyada , Mardinde , Vanda ... Daha doğrusu tüm Türkiyede yaşadığımız Coğrafyadaki Tüm tarihi eserlerde var, bazılarını söküp bahçe duvarı, bazılarını yemek masası yapanlarımız bile var . Bu durumda o şehirleri yıkıp o bölgeyi terkmi ediyoruz ? Yoksa o eserleri koruduğumuz için Başka millet yada derneklere üyemi oluyoruz ?Yapımcı ekip oyun içinde gelecek bölümlerle alakalı detay ve semboller saklamaktadır bazen ,bazende bu semboller hiçbir anlam taşımamakta sadece görsel olarak eklenmiş olmaktadır.
Kıyametten kaçanların sığınacak yeni yerler ararken buldukları mağara ve tünellerde eski tarihi yerleri bulmasınıda göz ardı etmeyelim .
Hiç bir Temele dayanmayan safsatalar nedeniyle ; Başkasının özel hayatına ısrarla burnunuzu soktuğunuz için Forum hesabınızı 14 gün kapatıyorum, devamında forum ve oyun hesaplarınıza yaptırım geleceğini hatırlatmak isterim . Saygılarımla