Anka'daki Gerçek Fotoğraf

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Anka'daki Gerçek Fotoğraf

Mesaj gönderen Hirs »

Tarky yazdı:Öncelikle Merhaba ,

İster bir ankalı olun ister olmayın , sunucuda gelinen durumu herkesin okumasını istiyorum.. Biraz geçmişinden bahsetmekte fayda var ; Açıldığı ilk günden bu zamana kadar oynayan bir oyuncu olarak yazıyorum bunları size... İlk zamanlar kalabalık bir oyuncu kitlesiyle ilgi çeken anka , daha sonra tek özelliği plus paket ile giriş olduğu zaman birden oyuncu sayısı 20 lere düşen bir sunucu... Ve beklenilen Derindeki Sır eklentisi!!! Bu eklentinin diğer sunuculardan daha çok Anka'ya etkisi olduğunu söyleyebilirim ; oyuncu sayısındaki artış yüzde yüz , fakat içinde olan hatalar kesilmeyen yaratıklar sayesinde oyuncu sayısı iki katından tam 10 ile 15 oyuncu arasında değişti... Zaman geçti , kadim hidra eklentisi geldi..Herkesi büyük bir heyecan basmıştı , bu devasa görünen yaratık aslında hepimizin sonu olmuştu... Uzun süre , oyundaki 10 küsür kişi ile kadim hidrayı onlarca defa denedik.. Durmadan bu devir yaklaşık 2-3 hafta böyle devam etti... Daha sonra sunucuda bir baktım 8 kişi kalmışız.. Devam eden günlerde bir iki kişiyi daha kaybettik ve yaklaşık 5-6 kişi kalmıştık.. Yönetime yolladığımız mailler , kadim hidra konusunda görüşmeler (bu süre yaklaşık birbuçuk iki ay) ve nihayet tam 12 kişi kadim hidrayı kesmeyi başardık..Devam eden günlerde sunucuya ilginç bir şekilde talep , insanların bizden nasıl kestiniz ne içtiniz derken ankalı olmalarından tutun yönetimin bile 50 kişi kesilemeyen yaratığın 12 kişilik 2 grup tarafından kesildiği takdir edici bir hareket olarak görüldü ki birçok mesajlarında bundan da bahsettiler.. Tabi , aradan uzun bir zaman geçti. Miğratlar , sığınaklar derken 1 sene daha oyalandık... Daha sonrasında ise SUNUCULAR ARASI AKTARIM geldi... Gelmez olsaydı... Çok uzun yazdım farkındayım ama bunlardan bahsetmeden , asıl ne demek istediğimizi ve durumumuzu anlayabileceğinizi düşünmediğim için bu kadar uzun tutum.. Gelelim konu başlığına "Anka'daki Gerçek Fotograf"... Sunucular Arası Aktarım sayesinde , anka dışındaki bütün sunuculardan buraya maden çekmeye gelip , sömürüp yüzsüz yüzsüz karakterini aktaranların fotoğrafıdır bu... Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte , kendi sunucularında şaheser üretemeyen herkes gelip buradan madenini çekip götüren sayısı nerdeyse 4 KAT ARTTI...Anka'nın yerlisi olarak adlandıracağım yaklaşık 20 kişiye (belki az belki biraz fazla) maalesef diğer sunuculardan maden çekmek için gelenlerden dolayı tek bir maden bile KALMAMAKTA!!!!! Çok uzun süredir bu oyunu sahipleniyorum , koruyorum , destekliyorum... Peki sen bana ne veriyorsun ? İtem , eğlence , zevk ? Yada şöyle sorayım ; zaman , emek ve para kaybı ? Bir Anka'lı olarak burada değinmek istediğim nokta şu ; Aldığım onca akçe , onca plus ve sizden tek istediğim ANKADAN MADEN AKTARILAMAMASI!!!!.Biz kimseye GELME , OYNAMA , MADEN ÇEKME demiyoruz ve buna hakkımızda yok.Ancak , Anka da çektiği madeni başka bir sunucuda güçlenmek için kullanırken , bizimde zamanımızı ve eğlencemizi çalıyor.Ankalı olan herkes bu durumdan muzdarip..Sanırım çok şey istemiyoruz i eğlendiğimiz ve güzel vakit geçirdiğimiz anka sunucusunun temizlenmesini , yani sunucudan hiçbir şekilde MADEN AKTARIMI olmamasını istiyoruz... Bu konuyu açmayı uzun süredir bekliyordum ancak , patlama noktası bu güne denk geldi.. Okuyan , okumayan herkese teşekkürler...

Tarky/Yagız
Yağız YELKENCİOĞLU
Ne sen ne de tarık abin bu oyunun sahibi değil... ŞUNU Bİ ANLAYIN ÖNCE.
Bu kadar bencil olmayın bu oyuna, üye olup başlayan herkes bu oyunun sahibidir.
Seni yönetim engelleyene kadar istediğini yapabilirsin...
Ankada 2 ay kadar bulundum ve 46 levele kadar çıktım yardım edenler oldu ama sen ve saz arkadaşların tarık abin hep dışladınız bencilce eleştirdiniz yeni gelenleri.YENİ GELENE HOŞGELDİN DENİR DEFOL GİT DEĞİL??? konuşma hakkı bile tanımıyordunuz ama bu sunucudan giderken söverek gitmek istemezdim malesef öyle oldu...
Şimdi senin bu yazdıklarına hiç ama hiç bir şekilde destek vermiyorum hatta kınıyorum bu oyun sizin değil istersen beta sürümünden ol istersen piyasaya sürüldüğü ilk günden beri oyna benim için fark etmez... bu oyun senin değil bu oyun Mevlit Dinç'in ve bu oyun, bu oyunu yaratanların...
Senin bunları yazmaya ve 'Bu sunucu bu oyun benim' demeye ve oyunu sahiplenmene şaşkın bir şekilde seni izleyerek ve ne kadar kolik olduğunu bu oyunun müptelası olduğunu ve benden de HIRSLI olduğunu gösterip gülünç duruma düşüyorsun.....
Hırs
Entel
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Entel »

ankada ki gercek fotografı kelimelerle anlatmıs Hırs Gayetde güzel anlatmış.
Boş boleş muhabbet ile Konu açıolar

Bide destek bekliolar.

E ikv yapıo bunu. 2 gm ile muhattap olanın G. kalkıo

Etme coluk cocukla Muhabbet küstürüsün Silme Cam kırıgıylan Götzünü kestrrsn.
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen DavutVideo »

Bende ankaya 5 ay önce geldim ve ankada çok şey değişti artık gelenlere hoşgeldin maden çekeceksen kesileceksin çekmeyeceksen başımızın üstünde yerin var tavrı ile karşılanmıyor bunu yapmayan herkeste beni karşısında buluyor. Bunu ben başarabildiysem madencileri engelleme hakkınada sahibim anka sunucusu az kişi olduğundan kafa dinleyerek gb yapmak isteyenler ankada maden olmadığından üretemiyecekler herkes babadan zengin olamıyor malesef bi plusa yetiyordur gücü güncel olaylara göz atmadan yorum yapmayalım lütfen!!!
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Neowin »

Hirs cıden nıck ın gıbı hırs yapmısın bu oyunda :) senın sunucunda sadece maden cekmek ıcın gelseler sadece 13-29 lvl arası car kasıp bolgede ortalıkta soven bı grp olsa hosuna gıdermı???
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
Qxxbuz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen Qxxbuz »

Bir yetkili herhangi bi cevap yazsın şuna 15-20 seviye savaşçılardan nefret ediyorum :evil:
          Farabi  -  Alibey
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hirs »

DavutVideo yazdı:Bende ankaya 5 ay önce geldim ve ankada çok şey değişti artık gelenlere hoşgeldin maden çekeceksen kesileceksin çekmeyeceksen başımızın üstünde yerin var tavrı ile karşılanmıyor bunu yapmayan herkeste beni karşısında buluyor. Bunu ben başarabildiysem madencileri engelleme hakkınada sahibim anka sunucusu az kişi olduğundan kafa dinleyerek gb yapmak isteyenler ankada maden olmadığından üretemiyecekler herkes babadan zengin olamıyor malesef bi plusa yetiyordur gücü güncel olaylara göz atmadan yorum yapmayalım lütfen!!!
Daha 4/5 hafta önce (senin veya bir başkasının[Nirvana takımından birine] tam hatırlamıyorum)forum hesabına özel mesajla loncaya alım varmı demiştim :P cevap olarak yetkili ben değilim gelmişti...
bu arada dürüstçe söylemek istiyorum bu parayı ben kendi cebimden değil oyundaki emeklerimle ödeyerek (oyunda satan birinden 5bin ekmek,domates,pide artık ne dersen yani akçe) temin edecek ve karekterimi aktaracaktım.
yani demek istediğim HA güncel olaylara bakarak HA bundan 1yıl öncesine bakarak sonuçta siz kendinizi bu sunucunun sahipleri bellemişsiniz...Madem yanılıyorum o zaman bu özel mesajıma daha tatmin edici bir cevap neden verilmedi??? verilemezmiydi?
Neowin yazdı:Hirs cıden nıck ın gıbı hırs yapmısın bu oyunda :) senın sunucunda sadece maden cekmek ıcın gelseler sadece 13-29 lvl arası car kasıp bolgede ortalıkta soven bı grp olsa hosuna gıdermı???
Onu çok iyi anlıyorum sövüp sayıp sonrada gidenlere bir çare bulmayı bende isterdim çünkü gerçekten ayıp...ama maden için hiç kimseyi ayıplamayı düşünmüyorum argo küfür kötü söz iftira ve benzeri için gelenleri bende en az bir anka oyuncusu kadar kınıyorum...
Bu arada hırs yapan ben değilim benim hırsım bu konuyu açan kişinin yanında o kadar cüz-i kalır ki bu nickmi değiştirmeye kadar varabilir...
Hırs
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen DavutVideo »

Loncalar resmi bir kurum değildir nasıl bir cevap bekliyordun efendim şu kişi bununla ilgilenmektedir diye ayrıca foruma konumuzu bu tür olaylarda bize ulaşılabilmesi için açmış bulunmaktayız. Forumdaki konuya yazmadan özelden ulaşmak bir şeyler gizlemek manasına gelir. Bu yüzden arkadaşım sana bu denli yaklaşmışta olabilir. ilgili sorumluya ulaşmak hiçte zor değildir.

Ayrıca benim söylediğim ile senin söylediğinin arasında bağlantı kuramadım kusura bakma.
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hirs »

DavutVideo yazdı:Loncalar resmi bir kurum değildir nasıl bir cevap bekliyordun efendim şu kişi bununla ilgilenmektedir diye ayrıca foruma konumuzu bu tür olaylarda bize ulaşılabilmesi için açmış bulunmaktayız. Forumdaki konuya yazmadan özelden ulaşmak bir şeyler gizlemek manasına gelir. Bu yüzden arkadaşım sana bu denli yaklaşmışta olabilir. ilgili sorumluya ulaşmak hiçte zor değildir.
Geç bunları geç....
DavutVideo yazdı:Ayrıca benim söylediğim ile senin söylediğinin arasında bağlantı kuramadım kusura bakma.
Bağlantı kuramamana şaşırdım yaptırım hakkı olduğunu bilen birinin gayet açık hatta apaçıp bir karşılaştırmayı anlamaması enteresan.
burda Lonca bahane (anlaman için söylüyorum) Lonca burda HATİCE.
burdaki NETİCE her ne sebepten olursa olsun(ister lonca ister maden ister sıfırdan başlamak için) sizin SUNUCUYA Kimseyi almak istememenizdir....
yani sözün özü haticeye değil neticeye bakalım...
Hırs
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Entel yazdı:ankada ki gercek fotografı kelimelerle anlatmıs Hırs Gayetde güzel anlatmış.
Boş boleş muhabbet ile Konu açıolar

Bide destek bekliolar.

E ikv yapıo bunu. 2 gm ile muhattap olanın G. kalkıo

Etme coluk cocukla Muhabbet küstürüsün Silme Cam kırıgıylan #@!? kestrrsn.

++++12039809843209840938570928357093287 çok doğru söz :lol:
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy