Anka'daki Gerçek Fotoğraf

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
asilsevdam12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka

Re: Anka'daki Gerçek Fotoğraf

Mesaj gönderen asilsevdam12 »

adamlar 20 30 maden cekip gidio hele şimdi en az 10 kişi madenini biriktirmiş gitmeye hazırlanıolar şu an aktarma kalksa ellerinde kalcak bi daha aktarma gelse bile aktarmaya cürret edemicekler ltfn bi çözüm yani yeter maden cekemioruz.özel sunuculuktan çıktık artık SÖMÜRGE SUNUCUSU ANKA olarak isim değişeceksiniz yakında.
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Evet yeni reçetelerin ardından istenilen madenler çoğalınca herkes tenha olan Anka sunucusuna göz dikti . Madenleri çekip,üretip tekrar sunucusuna dönenler var . Herşey iyi hoş gittikleri sunucuda sıkıntı çıkarmasalar daha iyi karşılanabilirler . Bazı Anka sunucusu oyuncusu arkadaşlarım cidden bu durumdan rahasız olmuş .
Ama buna bir çare ne olabilir tartışılır . Allah sabır versin .

İyi forumlar ..
XXCEZAXX
Entel
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Entel »

nE YANİ Q ANKAYA GELİP MADEN CEKMEYECEGİZ mi . o sunucuda 3 4 yıl durmakla madenin kök tapusunumu almıs oluosunuz. ula zaten anka acıldıgında 1 lwl car getirip koymusum bnmde hakkım ordan maden cekmek.

hem maden cekmek sanattır hızdır tutkudur.

Evet abi ben anka sunucusundan tam 4 tane karakter aktardım hemde kasası full cakılıydı. ve hala hergun maden cekiorum cekerimde 1 allahın kuluda hak taleb edemez dıslayamazda. ne sisteme aykırı nede oyun hatası nede illegal bi olay. aklı ve mantıgı olan her ikv oyuncusunada öneririm

ByCEO
Farketmez
KArsıyaka
Karsıyakaa

EnteL
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Neowin »

Entel yazdı:nE YANİ Q ANKAYA GELİP MADEN CEKMEYECEGİZ mi . o sunucuda 3 4 yıl durmakla madenin kök tapusunumu almıs oluosunuz. ula zaten anka acıldıgında 1 lwl car getirip koymusum bnmde hakkım ordan maden cekmek.

Evet abi ben anka sunucusundan tam 4 tane karakter aktardım hemde kasası full cakılıydı. ve hala hergun maden cekiorum cekerimde 1 allahın kuluda hak taleb edemez dıslayamazda. ne sisteme aykırı nede oyun hatası nede illegal bi olay. aklı ve mantıgı olan her ikv oyuncusunada öneririm

ByCEO
Farketmez
KArsıyaka
Karsıyakaa

EnteL

Senın sunucunda maden yokmu_???? senın sunucunda ejder asab uretenlerın hepsı burdanmı gelıp maden cektı?? sızın yuzunuzden ıksır bıle uretemez olduk bırak sahaserı yonetıcıler napsın once ınsanlara ınsanlıgı ogretmek lazım....
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
ReSeRVoiR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuvayi Milliye

Mesaj gönderen ReSeRVoiR »

Neowin yazdı:
Entel yazdı:nE YANİ Q ANKAYA GELİP MADEN CEKMEYECEGİZ mi . o sunucuda 3 4 yıl durmakla madenin kök tapusunumu almıs oluosunuz. ula zaten anka acıldıgında 1 lwl car getirip koymusum bnmde hakkım ordan maden cekmek.

ByCEO
Farketmez
KArsıyaka
Karsıyakaa

EnteL

Senın sunucunda maden yokmu_???? senın sunucunda ejder asab uretenlerın hepsı burdanmı gelıp maden cektı?? sızın yuzunuzden ıksır bıle uretemez olduk bırak sahaserı yonetıcıler napsın once ınsanlara ınsanlıgı ogretmek lazım....
Bari adını falan değiştirseydin,işi bilmeyen biri helal olsun diyordur yazdıklarını okuyunca.Sen de Eminönü'nden gelmedin mi Anka'ya?
ResimResim
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Neowin »

ReSeRVoiR yazdı:
Neowin yazdı:

ByCEO
Farketmez
KArsıyaka
Karsıyakaa

EnteL

Bari adını falan değiştirseydin,işi bilmeyen biri helal olsun diyordur yazdıklarını okuyunca.Sen de Eminönü'nden gelmedin mi Anka'ya?

maden ıcın gelmedım en azından :) ve ben butun kararkterlermı goturdum anka sunucusuna kalıcı olarak fark bu :) bız maden cekmesınler demıyoruz ceksınler ama madenlerı sunucu dısına goturmelerıne karsıyız
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Neowin »

bir yönetici cıkıp bı acıklama yapmıycaksa sonucları kotu olucak!!!!
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen DavutVideo »

Adamlar saçma bir sembol üzerinde kocaa bir yazı yazıyorlar ama burada bu konuyla ilgilenmiyorlar yönetimin ilgisizliği bu kadarmı açık görünür arkadaş yaa çokmu zor şuraya 2 kelime yazmak ama doğru zor çünkü biz haklıyız yüzleri yok burada gelip konuşmaya içlerinde erkek yürekli kalmamış anlaşılan ;)
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Neowin »

DavutVideo yazdı:Adamlar saçma bir sembol üzerinde kocaa bir yazı yazıyorlar ama burada bu konuyla ilgilenmiyorlar yönetimin ilgisizliği bu kadarmı açık görünür arkadaş yaa çokmu zor şuraya 2 kelime yazmak ama doğru zor çünkü biz haklıyız yüzleri yok burada gelip konuşmaya içlerinde erkek yürekli kalmamış anlaşılan ;)

Davut bızı zor kullanmaya ıtıyorlar bakalm daha ne kadar dayanıcaz
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen DavutVideo »

Yok aga bunlardan hiç bi halt olmaz hava olsun diye yönetici oluyorlar bi işe yaramıyorlar.
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön