eskilerden kim wrdı kim kaldı ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
gokhan41
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: eskilerden kim wrdı kim kaldı ?

Mesaj gönderen gokhan41 »

Ultraburak & Çılgıntürk ..
Megaxçlqn;49
Megaxonlydie;49
Fahrenheit;49
Miroslav;49
HüKüMDARxOneStaR;49
Zentiusxateşreis;49
Kullanıcı avatarı
Mykollux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mykollux »

Züperman vardı 39 savaşçı eskılerden :d onun zırhlarına ozenırdım baya bı sonra ben vrdım fln flan :)
SİNCE 2008 - MERAN

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
delikanliyiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen delikanliyiz »

Meran sunucusunu 3 yıl önce bırakıp geçtiğimiz senede oyunu temelli bırakmama rağmen hatırlanmak çok güzel bişey. Demek ki bi zamanlar güzel şeyler başarmışız :)

Aslında biz o zamanlara eski demiyoruz.29 zamanı bizim için eski sayılır ama gerçekten o zamanlarda oyundan zevk alıyoduk. Barbaros lodosların vs de en güçlü karakteriydi. Çok vs yapardık onla serilerde küçümsenmeyecek üstünlüğüm vardı :) Sonra Kalipto vardı onlada çok vs yapardık onuda yenerdim :) Kholpashalixleo vardı beni kimse yenemezken o 5-0 yenmişti. Ardından yaptığımız iki vs yi 5-1 ve 5-2 gibi skorlarlada ben yenmiştm :) Ama vs ler o zaman çok zevkliydi yensende yenilsende.
O ara herkes savunma dizerdi sebebini anlamazdım ama tek conk diğerleri dışşehir itemlerimle kesemediğim bir sedo vardı başkada yoktu :) Hatta bi turnuvadada 1. olmuştum Bak özledim şimdi o günleri :cry:

O zamanlar şifacı vs lerinde Deathxmortal'ı kesebilen şifacı yoktu hatta 2 ye tek vs bile attığını hatırlıyorm :)
Sonra Aykut'un Deathxstop adlı büyücüsü :) Hatta Şentürk diye bi büyücüye Deathx ler abimsiniz dedirtmişti :)

Hey gidi günler :? Oyunu son 2 yılda katlettiler ki zaten artık oynamadığm için beni ilgilendirmiyor :) Ama hala oynamakta olan arkadaşlarıma başarılar dilerim :)
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen sirjudgester »

HasanAslan yazdı:
sirjudgester yazdı:Meranda sizin bilmediğiniz daha nice kişiler vardı . Sadece ilk 39 olmak için sunucunun acıldıgı ilk gunden kasmayı yarış haline getirip sonra da belli sure sonra sunucularına geri donen kişiler... Ben ustume item dizerken , ki o aralar ilk charım Sedocraftt dı , onlar kp kasıp gozluk almaklşa mesgul oldular :) Gözlükleri oldukları halde kesemeyince bayagı triplere girmişlerdi hiç unutmam :) İyiydi ya vs ler daha cok hosuma giderdi . Savaşöı vs sinde Tek zorlandıgım kişi Barbaros tu , yenmiştim ama 3*2 falan zorla yani , başka iyiler de vardı ama yetmiyodu işte :DD Kalipto sırf beni yenebilmek için ustunu cok eğiştirdi 3 con 4 conk falan yani :) Cok iyi arkadaslıklar vardı , oyuna girdim mi saddece savaş gelirdi aklıma ve o zmaan onun için sıkılmıyoduk oyundan . Sureklı em atardık , Alayınalarla olsun daha sonra kurmay olarak geri donduler onlr olsun , şimdiki gibi grup bolgeleri yoktu o yuzden daha eglencelıydı . İsim symıyacam burada Çunku unutacagım bir kişi bile kırılsın istemem . Bırakanları cok ozledim inş oyun şablonu beklediğimizden de kotu ye gitmez ve bizde geçmişi daha cok aramayız ...
Özledin mi :) Ferhat Serhat Serdar :D
Adımı düzgün söyleyemeyen şu arkadaşı bile özledim :)
SerdarUSTA
Kullanıcı avatarı
disiceza
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen disiceza »

bende dev komodo kestiğimiz günleri hortlakları fln özledim :( üff 39 ayrıydı yaa
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VeNGaT »

bende vardım ya :P :)
Kullanıcı avatarı
haydegidelummmm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen haydegidelummmm »

Alayınaxjustacuse tam hatırlamıom adı :roll:
AlayınaXebuhann
Relaxefendy
Cruell
Hagişakir
Mekanikpuff / buff
Deathxmortal
Titiano
Merciles
Şavaa
BarışTR
Karabayırlı &Tskxsubay,
Gladyatör
Ultraburak
Warrior
Kholpashalixleo - lao vs vs
Mchakany
Sivaslı
Alayınaxkorlici tam hatırlamıom nicki ama korlic
zeugma
Alayınaxdragon

dahaa ççoookkk var ...
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir =D .]

TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

Resim
Kullanıcı avatarı
HasanAslan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HasanAslan »

sirjudgester yazdı:
HasanAslan yazdı:
sirjudgester yazdı:Meranda sizin bilmediğiniz daha nice kişiler vardı . Sadece ilk 39 olmak için sunucunun acıldıgı ilk gunden kasmayı yarış haline getirip sonra da belli sure sonra sunucularına geri donen kişiler... Ben ustume item dizerken , ki o aralar ilk charım Sedocraftt dı , onlar kp kasıp gozluk almaklşa mesgul oldular :) Gözlükleri oldukları halde kesemeyince bayagı triplere girmişlerdi hiç unutmam :) İyiydi ya vs ler daha cok hosuma giderdi . Savaşöı vs sinde Tek zorlandıgım kişi Barbaros tu , yenmiştim ama 3*2 falan zorla yani , başka iyiler de vardı ama yetmiyodu işte :DD Kalipto sırf beni yenebilmek için ustunu cok eğiştirdi 3 con 4 conk falan yani :) Cok iyi arkadaslıklar vardı , oyuna girdim mi saddece savaş gelirdi aklıma ve o zmaan onun için sıkılmıyoduk oyundan . Sureklı em atardık , Alayınalarla olsun daha sonra kurmay olarak geri donduler onlr olsun , şimdiki gibi grup bolgeleri yoktu o yuzden daha eglencelıydı . İsim symıyacam burada Çunku unutacagım bir kişi bile kırılsın istemem . Bırakanları cok ozledim inş oyun şablonu beklediğimizden de kotu ye gitmez ve bizde geçmişi daha cok aramayız ...
Özledin mi :) Ferhat Serhat Serdar :D
Adımı düzgün söyleyemeyen şu arkadaşı bile özledim :)
farklılıklar gösterir insanı her ne kadarda Dıştan farklı görünmesede..

Ben Eski kavgamı özledim ama ''Bu oyunda, Bu şartlarla, Bu Mecbur kılınan'' ortam ile degil...
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
Kullanıcı avatarı
Warlike
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Warlike »

kontess 3 yıldıza çıkmıştı 3 yıldız yeşil