eskilerden kim wrdı kim kaldı ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
soulofxkrnlk
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

eskilerden kim wrdı kim kaldı ?

Mesaj gönderen soulofxkrnlk »

arkadaşlar eskileri yazalımda biraz bilgilenelim .D
yorumumu güncelliyom :D
allekto kallipto gec bunları barbaros wardı bi tane car wardı asfgh mi ne her gün oyundaydı ama hep 26 lwl 2 yıl önce 26 lwldi 3 gün önce yine gördüm 29 olmus derken dogusu wardı hep bankanın yanındaydı görende bekci zannederdi geo su wardı işi gücü legend e ws teklif etmek .D baska bişe yapmazdı şimdilerde macaxkızı war kendisini kral zannediyor neyse gec onu bis eskilerden bahsedek D: mortal wardı sırf meranda fazla girmedigi icin kuklacı ya girdim onu görmek hal hatrını sormak icin JuSTDoaLt sanırım böyle betadan kalma karakteri wardı cizzo su wardı pusuu su wardı şamili wardı sesil i wardı eskinin .Korleg i wardı kıtmir i wardı Tekxkursun u wardı Osse Si wardı megaşifası wardı güzel şifa ama oda hassas gibi ebuhan ı wardı kralları dize getirir . ws de yenildimi gözünü kırpmadan silerdi carını .relaxı wardı warning i wardı sava sı wardı eskinin .Sahil i wardı punq u wardı Fredikann ı wardı mcerdemi wardı hoşşiki wardı mia sı wardı sinirlisi wardı eskinin kılıncbey i wardı jelin iwardı eskinin wictorias ı wardı deccalxx i wardı kıyametx i wardı leonardosu wrdı DRAssaası wardı blackdreamı wardı barıstr si wardı tsk sı wardı isk si wardıshangay ı wardı , speedy si wardı simyageri wardı sizde bildiginiz eski oyuncuları yazarsanız sevinirik

Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
Kullanıcı avatarı
himotep
İskele Babası
İskele Babası

Re: eskilerden kim wrdı kim kaldı ?

Mesaj gönderen himotep »

ZumKaLa vardı. wffn himotep olarak yola devam
Resim
<< ^^ WaffenxHimotep >>
Ben içinde aslanm.Bildiklerimn gücüyle bilgiçlk taslarm.Senet sözümdür adım imzadır.
Krallığna kral olan haLkm

Unsere Liebe zu unserer größten Stärken ^^ WAFFEN SS ^^
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Justerini »

soulofxkrnlk yazdı:arkadaşlar eskileri yazalımda biraz bilgilenelim .D
yorumumu güncelliyom :D
allekto kallipto gec bunları barbaros wardı bi tane car wardı asfgh mi ne her gün oyundaydı ama hep 26 lwl 2 yıl önce 26 lwldi 3 gün önce yine gördüm 29 olmus derken dogusu wardı hep bankanın yanındaydı görende bekci zannederdi geo su wardı işi gücü legend e ws teklif etmek .D baska bişe yapmazdı şimdilerde macaxkızı war kendisini kral zannediyor neyse gec onu bis eskilerden bahsedek D: mortal wardı sırf meranda fazla girmedigi icin kuklacı ya girdim onu görmek hal hatrını sormak icin JuSTDoaLt sanırım böyle betadan kalma karakteri wardı cizzo su wardı pusuu su wardı şamili wardı sesil i wardı eskinin .Korleg i wardı kıtmir i wardı Tekxkursun u wardı Osse Si wardı megaşifası wardı güzel şifa ama oda hassas gibi ebuhan ı wardı kralları dize getirir . ws de yenildimi gözünü kırpmadan silerdi carını .relaxı wardı warning i wardı sava sı wardı eskinin .Sahil i wardı punq u wardı Fredikann ı wardı mcerdemi wardı hoşşiki wardı mia sı wardı sinirlisi wardı eskinin kılıncbey i wardı jelin iwardı eskinin wictorias ı wardı deccalxx i wardı kıyametx i wardı leonardosu wrdı DRAssaası wardı blackdreamı wardı barıstr si wardı Tskxsubay
ı wardı isk si wardıshangay ı wardı , speedy si wardı simyageri wardı sizde bildiginiz eski oyuncuları yazarsanız sevinirik
şimdi oldu çnkü artık Tskxsubay die çar yok :D

Tsk diyince tskxbombacı [kemal arkadaşımızda içine girio] :D
burda bndn bahsettiğinizi anladım çnkü xD hemen yanıma BarışTR yazılmış xD :D

Tsk yerine Subay Yazılabilir..

Şuanda

Kevınnash adlı çarımal devam ediyom oyuna.. :)
soulofxkrnlk pm at konuşuruk :D
veya ben atarım :D
ama konuşalım yani iRtibatı koparmayalım :D

Tskxsubay-Lordxmagic
Silinmiştir...

Kevınansh ile yola Devam..
dodoruh4343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen dodoruh4343 »

batak şava ketçap wawe wsws
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

Kalipto... en iyi rütbe ondaydı yanlış hatırlamıyosam... ne kadar zevkliydi eskiden sert ağır yoktu sert vardı da şimdiki gib i değildi... Alman nasıl pahalıydı :D ve Komet klan savaşları da ayrı bir zevkli olurdu eskiden

Şimdilerde oyun zevksiz ama idare ediyoruz yinede keşke 39 lar geri gelse ... :cry: :cry: :cry:
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DeathLord »

Theanswer3 yazdı:Kalipto... en iyi rütbe ondaydı yanlış hatırlamıyosam... ne kadar zevkliydi eskiden sert ağır yoktu sert vardı da şimdiki gib i değildi... Alman nasıl pahalıydı :D ve Komet klan savaşları da ayrı bir zevkli olurdu eskiden

Şimdilerde oyun zevksiz ama idare ediyoruz yinede keşke 39 lar geri gelse ... :cry: :cry: :cry:
En iyi rütbe Kontess'deydi.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

DeathLord yazdı:
Theanswer3 yazdı:Kalipto... en iyi rütbe ondaydı yanlış hatırlamıyosam... ne kadar zevkliydi eskiden sert ağır yoktu sert vardı da şimdiki gib i değildi... Alman nasıl pahalıydı :D ve Komet klan savaşları da ayrı bir zevkli olurdu eskiden

En iyi rütbe Kontess'deydi.

neydi rütbesi kontess in ?
Gizlenmiş İçerikGöster

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

2 yıldız mavi

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

DeathLord yazdı:2 yıldız mavi
kalipto 2 yıldız yeşilmiydi öyleydi galba en son gördüğümde mısır çarşısındaydı :D çok oldu ya :D 1 yıl dan çok oldu onu son göreli :D çok karizmaydı ama adam =)
Gizlenmiş İçerikGöster

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

2 pembeydi.Balıkcıda yapılan vsde yere sermistim :) Ama o Redsxhell de olabilir.2si yanyanaydı biriyle atmıştım.Heralde item veriyorlardı birbirlerine. :D

Ais Ezhe(R)

SusTuRun

“Genel Sohbet” sayfasına dön