Şifacıyı Anlama Rehberi
- fiticann12
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Şifacıyı Anlama Rehberi
Süpersin de bunları yazarken hiç mi sıkılmadın ki 
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
muhteşem bir çalışma oyunda ilk zamanlar fzla sempati besleyemediğim şifacıyı bana sevdiren insansın konfüçyus çok teşekkür ediyorum
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
49 olunca gb için
şifa 15
bilgisi 15
ck 15
ruh kalk 15
fd 10
ed 10
ş.çmberi 10
cv 5
meditasyon 5
bb 2
asit 1
bu yetenekler iş görürmü yardımcı olurmusunuz
şifa 15
bilgisi 15
ck 15
ruh kalk 15
fd 10
ed 10
ş.çmberi 10
cv 5
meditasyon 5
bb 2
asit 1
bu yetenekler iş görürmü yardımcı olurmusunuz
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
KARDEŞIM SENI ALNINDAN ÖPUYORUM COK IHTIYACIM VARDI ŞİFACI AÇACAM ŞİFAYI SUPER ÖZETLEMIŞSIN 100 USTUNDEN 100 PUAN

SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
Şifacı 49 seviyeden sonra tam bir fıyasko halını aldı ne yazıkkı sıfacılar artık can basmaktan baska bır haltta yaramıyor 39 sevıyenın kralı sıfacılar 49 un gelmezsı ıle adetta dıbe coktukler ve sıfacılara ınanılmaz acıyorum.
Zırhı 70 ve ustu full hasar olan bır sıfacının maxı 4000 savascı karşısında 1 gram bıle şansı yok hemen sanıyesınde yatırıyor savascı ve sıfacı 60 kudretıyle pert oluyor ben bunlara çok şahıt oldum hele hele bırde savascı 15 puanlık ayı salarsa sıfacının yenme şansı Trılyonda 0.Şifacılara gerçekten acıyorum sadece can basan bır karakter oldu sadece...
Şifacının buyucu karşısındada 1 gram bile şansı yok asitci desenız zaten büyücü 240 karakter puanını basar asite gorev ıtemı ceketı gıydı oldumu sana 300 2 de dırenc asıt + fevzı-bılge ıtem taksa oldu sana 420 direnc şifacının asıt hasarı 900 olsa bile evet yalnıs duymadınız 900 olsa bile atıcagı asit 500 bilemedın 600 krtıkle 1000 en fazla 5 asit atabılır bılemedın 6 asit atabılır gerisi dırenc basma ve can basmaya gidicek bütün asıtler krtık bıle olsa buyucu 50 canla vs yi rahatlıkla alıcaktır(Büyücünün 15 sn zıhınde oturmazsını saymıyorum bıle ) eger varsa benı asıtle kesıcegını iddaa edicek şifacı teskılatta buyursun 10 hak verıyorum 1 kere kessin ben buyucumu sılerım
Uzun lafı kısası sıfacılar artık tam bir fıyasko oldu tam bir zavvallı oldu yonetıme cok teşşekür edıyorum 39 da sıfacıdan baska karakter oynamazdım sımdı sıfacının yuzune bakmaz oldum 49 seviye zırhlı sıfacımı (ashabsız ) 4000 maxlı bır savascının ındırmezsı 15 sn bıle surmedıgı gun (zırhı 70 dı ) sıfacımı sıldım ve artık buyucuden baska karakter oynamıyorum saol yonetım
Zırhı 70 ve ustu full hasar olan bır sıfacının maxı 4000 savascı karşısında 1 gram bıle şansı yok hemen sanıyesınde yatırıyor savascı ve sıfacı 60 kudretıyle pert oluyor ben bunlara çok şahıt oldum hele hele bırde savascı 15 puanlık ayı salarsa sıfacının yenme şansı Trılyonda 0.Şifacılara gerçekten acıyorum sadece can basan bır karakter oldu sadece...
Şifacının buyucu karşısındada 1 gram bile şansı yok asitci desenız zaten büyücü 240 karakter puanını basar asite gorev ıtemı ceketı gıydı oldumu sana 300 2 de dırenc asıt + fevzı-bılge ıtem taksa oldu sana 420 direnc şifacının asıt hasarı 900 olsa bile evet yalnıs duymadınız 900 olsa bile atıcagı asit 500 bilemedın 600 krtıkle 1000 en fazla 5 asit atabılır bılemedın 6 asit atabılır gerisi dırenc basma ve can basmaya gidicek bütün asıtler krtık bıle olsa buyucu 50 canla vs yi rahatlıkla alıcaktır(Büyücünün 15 sn zıhınde oturmazsını saymıyorum bıle ) eger varsa benı asıtle kesıcegını iddaa edicek şifacı teskılatta buyursun 10 hak verıyorum 1 kere kessin ben buyucumu sılerım
Uzun lafı kısası sıfacılar artık tam bir fıyasko oldu tam bir zavvallı oldu yonetıme cok teşşekür edıyorum 39 da sıfacıdan baska karakter oynamazdım sımdı sıfacının yuzune bakmaz oldum 49 seviye zırhlı sıfacımı (ashabsız ) 4000 maxlı bır savascının ındırmezsı 15 sn bıle surmedıgı gun (zırhı 70 dı ) sıfacımı sıldım ve artık buyucuden baska karakter oynamıyorum saol yonetım
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
1aldandim1234 yazdı:Şifacı 49 seviyeden sonra tam bir fıyasko halını aldı ne yazıkkı sıfacılar artık can basmaktan baska bır haltta yaramıyor 39 sevıyenın kralı sıfacılar 49 un gelmezsı ıle adetta dıbe coktukler ve sıfacılara ınanılmaz acıyorum.
şifacını silmen yerinde bir karar olmuş
nitekim ki üzerim full hasar olmasa bile 5bin maxlı bir savaşçı hiçte kolay kesemiyor... büyücülere gelince unutmaman gerekir ki şifacının tek saldırı yeteneği asit değildir. şifacı büyücüyü yüzde 80 oranla keser. kesemezse bile kendini kestirmeme olanağı çok yüksek... eğer eminönünde olsaydın o büyücü karakterini emin ol sana tek vs de sildirirdim
buradaki amacım çok iyiyim demek değil dikkatini çekerim... ama şifacıyı bu kadar aşağılatmam bunuda bilesin...
konfüçyüs
konfüçyüse aynen katılıyorum büyücünü sildirmek için Tılsıma da gelebilirsin. 
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
Arkadaş yanlış bir tespit yapmış.
Şahsen benim zırhım %70/70 . 5 adet zırhlı , şaheserli savaşçıya kesilmedim.
Şifacıyı anlamak ve onu doğru , düzgün bir şekilde kullanmak her insanoğlunun yapabileceği birşey değildir diye düşünüyorum.
Ben yıllardır şifacı kullanıyorum ve her defasında çok zevk alıyorum oynar iken.
Yanlız benim savunduğum bir görüş var katılırmısınız bilmem ben açıklayayım tartışmaya açık ;
Bence 3 karakter sınıfının özelliğini bilmeden şifacı kullanmak çok zor bilakis imkansız.
Şifacı karakterimi dizdikten sonra meraklanıp diğer 3 türdende ( Ecelli , Latifli , Ejderli) kardeşlerimle beraber onlar adına dizdiğimiz çarlarına girip çeşitli bilgiler edindim ve şifacıyı bu şekilde kullanmaya başladım. Aldığım tepkiler oldukça memnun edici idi. ( Dizdiğiniz karakterler tam dizili olsun demiyorum fakat oyunu öğrenebileceğiniz ve anlayabileceğiniz ihtiyaçlarınıza cevap versin yeterli.)
Bana sorar iseniz bir şifacı öncelikle kendini düşünmemeli. Bilakis grubunuzdaki üyeleri ( gerek klan savaşı , gerek grup bölgeleri) ne kadar uzun süre yaşatabiliyorsanız , şifacılığınızın değeri bu şekilde anlaşılır diye düşünüyorum.
Tabii ki bu durum için ortamdaki şartların eşit olması gerekiyor. Karşının 20 bizim 6 kişi olduğumuz zamanlardada tek başıma şifacılık yaptığımı ve 5 dakika boyunca zevkli bir çatışma yaşadığımızı söyleyebilirim. Ama eşit olmadığınız sürece olay zorlaşıyor.
Eşitliği en iyi yansıtan bölge '' er meydanı '' diye düşünüyorum.
Yanlız ben oldum olası Vs denilen olayı sevmediğim için , bu konuda pek araştırma ve çalışma yapmadım.
bu konuda senin yorumların benim için oldukça değerleşiyor konfucyuss paşa.
Bu yüzden size teşekkürlerimi sunmak isterim.
(Numan)
Şahsen benim zırhım %70/70 . 5 adet zırhlı , şaheserli savaşçıya kesilmedim.
Şifacıyı anlamak ve onu doğru , düzgün bir şekilde kullanmak her insanoğlunun yapabileceği birşey değildir diye düşünüyorum.
Ben yıllardır şifacı kullanıyorum ve her defasında çok zevk alıyorum oynar iken.
Yanlız benim savunduğum bir görüş var katılırmısınız bilmem ben açıklayayım tartışmaya açık ;
Bence 3 karakter sınıfının özelliğini bilmeden şifacı kullanmak çok zor bilakis imkansız.
Şifacı karakterimi dizdikten sonra meraklanıp diğer 3 türdende ( Ecelli , Latifli , Ejderli) kardeşlerimle beraber onlar adına dizdiğimiz çarlarına girip çeşitli bilgiler edindim ve şifacıyı bu şekilde kullanmaya başladım. Aldığım tepkiler oldukça memnun edici idi. ( Dizdiğiniz karakterler tam dizili olsun demiyorum fakat oyunu öğrenebileceğiniz ve anlayabileceğiniz ihtiyaçlarınıza cevap versin yeterli.)
Bana sorar iseniz bir şifacı öncelikle kendini düşünmemeli. Bilakis grubunuzdaki üyeleri ( gerek klan savaşı , gerek grup bölgeleri) ne kadar uzun süre yaşatabiliyorsanız , şifacılığınızın değeri bu şekilde anlaşılır diye düşünüyorum.
Tabii ki bu durum için ortamdaki şartların eşit olması gerekiyor. Karşının 20 bizim 6 kişi olduğumuz zamanlardada tek başıma şifacılık yaptığımı ve 5 dakika boyunca zevkli bir çatışma yaşadığımızı söyleyebilirim. Ama eşit olmadığınız sürece olay zorlaşıyor.
Eşitliği en iyi yansıtan bölge '' er meydanı '' diye düşünüyorum.
Yanlız ben oldum olası Vs denilen olayı sevmediğim için , bu konuda pek araştırma ve çalışma yapmadım.
bu konuda senin yorumların benim için oldukça değerleşiyor konfucyuss paşa.
Bu yüzden size teşekkürlerimi sunmak isterim.
(Numan)
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Bir şifacı en güzel böyle anlatılabilirdi.Tebrik ederim eline sağlık..
Sarızembek
Sarıızembek
Sarıızembek