Anka'daki Gerçek Fotoğraf

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: Anka'daki Gerçek Fotoğraf

Mesaj gönderen DavutVideo »

Umarım yarına kadar konuya bir üst makam yetkili cevap verir. Yoksa 20 x 30 = +600 değil -600 olabilir bunun olmasını bizde istemeyiz lütfen üst makam bir yetkili bizimle irtibata geçsin!!!
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Kullanıcı avatarı
GaFLeT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen GaFLeT »

Hele ki Alışverişin parayla değilde maden ile olduğu bir sunucuda .
Kimseye karşı önyargılı olma! Geçmişinde kimin neler yaşadığını asla bilemezsin...!!!
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Neowin »

DavutVideo yazdı:Umarım yarına kadar konuya bir üst makam yetkili cevap verir. Yoksa 20 x 30 = +600 değil -600 olabilir bunun olmasını bizde istemeyiz lütfen üst makam bir yetkili bizimle irtibata geçsin!!!

Davut haklısın yanı bız elımızden geldıgınde oyunun guzellesmesını oyunun oynana bılır halde kalması ıcın calısıyoruz sunucumuz ıcın fakat yonetım cıden ankadakı dostlugu katledıyor bır yonetıcının bakmasını ve acıklama yapmasnı ıstıyoruz ......
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

Merhabalar

2.5 yıllık ikv 8 aylık anka oyuncusuyum.
karakter aktarımı gelmeden önceki tabloyu gözünüzün önüne getirin
25 30 kişi biz bize rahat rahat oyunumuzu oynuyor sohbet ediyor maden çekiyorduk.
şimdi banka önünde duramaz oldum çünkü dakka başı biri geliyor menekşe nin piyasası kaça veya kadim kaça gibi sorular
hır çıkarmaya gelenlerden bahsetmiyorum bile.
ben de aynı neowin gibi ramazan etkinliği geldi rahat rahat çekerim diye aldım artırıcımı bi bakıyorum eö de maden yok.
sunucunun asıl nüfusu taş çatlasan 50 kişi bu insan müsveddeleriyle oldu 150 kişi.
talebim ankanın sunucular arası aktarıma kapatılmasıdır.
daha önce de ifade edildiği gibi tehdit değil talep ediyoruz.

LetMeKissYou/Nazım Çınar Duvaryapar
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Neowin »

Wizards yazdı:Merhabalar

2.5 yıllık ikv 8 aylık anka oyuncusuyum.
karakter aktarımı gelmeden önceki tabloyu gözünüzün önüne getirin
25 30 kişi biz bize rahat rahat oyunumuzu oynuyor sohbet ediyor maden çekiyorduk.
şimdi banka önünde duramaz oldum çünkü dakka başı biri geliyor menekşe nin piyasası kaça veya kadim kaça gibi sorular
hır çıkarmaya gelenlerden bahsetmiyorum bile.
ben de aynı neowin gibi ramazan etkinliği geldi rahat rahat çekerim diye aldım artırıcımı bi bakıyorum eö de maden yok.
sunucunun asıl nüfusu taş çatlasan 50 kişi bu insan müsveddeleriyle oldu 150 kişi.
talebim ankanın sunucular arası aktarıma kapatılmasıdır.
daha önce de ifade edildiği gibi tehdit değil talep ediyoruz.

LetMeKissYou/Nazım Çınar Duvaryapar

Cıden her ne kadar klan savası olsada aramızda bız anka sunucusunda bır aıleyız ankanın gercek sahıplerı cekmıs olsa sunucunun kalıtesı artmıs olucak o madenlerle ama bızım madenlerle baska sunucular guclenıp kalıtelesıyor buda cıden hasızlık
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
projecii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen projecii »

ben ankanın taze oyuncularından Konratas -asıl forum hesabım sus yedi bundan yazıyorum-
bugün şahit olduğum bir olayı paylaşmak istiyorum
bugün başka bir sunucudan gelen bir oyuncu hemen hemen tüm 3.cül ve 2. Cil madenlerden 15 er (en az 15 er) tane gösterdi.
Açıkçası bende şoke oldum. çünkü yakın zamanda o madenler sunucudan uçacak bu da gb edebilecek yani şaheserli 4 veya 5 oyuncuya tekabül ediyor.
Durum üzücü ancak yönetim de karakter transferi kaldıramaz yani sadece anka için kaldıramaz biraz akılcı olursak
karakter transferini zorlaştırarak ve şartlandırarak bu tip soyguunların önüne geçilebilir.
Hayırlı Ramazanlar...
Amacı yok ki garibin...
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Neowin »

projecii yazdı:ben ankanın taze oyuncularından Konratas -asıl forum hesabım sus yedi bundan yazıyorum-
bugün şahit olduğum bir olayı paylaşmak istiyorum
bugün başka bir sunucudan gelen bir oyuncu hemen hemen tüm 3.cül ve 2. Cil madenlerden 15 er (en az 15 er) tane gösterdi.
Açıkçası bende şoke oldum. çünkü yakın zamanda o madenler sunucudan uçacak bu da gb edebilecek yani şaheserli 4 veya 5 oyuncuya tekabül ediyor.
Durum üzücü ancak yönetim de karakter transferi kaldıramaz yani sadece anka için kaldıramaz biraz akılcı olursak
karakter transferini zorlaştırarak ve şartlandırarak bu tip soyguunların önüne geçilebilir.
Hayırlı Ramazanlar...
biz aktarımı kaldırsın demıyoruz ama sadece ANKA suncusunun SÖMÜRGE sunucu olmaktan kurtamak ıcın sadece item aktarmı kotası koya bılır cıden yanı ankanın halı ıcler acısı......
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
projecii
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen projecii »

şu an çoğu maden gitmemişken böyle bir yenilik getirilmelidir
yoksa yaz bittiğinde okullar açıldığında iş işten geçtiğinde bize sadece çarpık piyasalı sinirli insanlarla dolu bir sunucu kalacak
Amacı yok ki garibin...
Kullanıcı avatarı
xHOZANx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Mekanik

Mesaj gönderen xHOZANx »

Öncelikle Merhabalar,
Bu konuyu artık ben açacaktım kı açıldıgını görünce hemen girdim.Ben ankanın 1 yıllık oyuncusuyum ve artık oradakı hemen hemen herkesı tanımışlıgım var.Şimdi Gelelim konuya:Benı herkes bılıyordur zaten gece gündüz adada maden cekerım ihtiyacım oldugu zaman.Oradaki biri beni cok sıkıyor. Nicki :) Şimdi size aramızdan geçen bır muhabbetı anlatayım:
-Ulan dagıl gıt kendı sunucunda cek madenını
-Sanane senın madenın mı bunlar
-Evet benim lan..
-Sanki sen başka bir şey için çekiyorsun madenı. Sen de bizim gibi aktaracan madenlerı bılmıyor muyuz sankı
demesıne kalmadan sinirlerim attı ve şu açıklamayı yapma geregı duydum:
Ben Ankaya Teşkilat sunucusundan geldim.Ankaya geldiğimde sunucular arası aktarım dıye bir şey yoktu.Ancak şunu söyleyebilirim ki betadan beri keyıf almadıgım teşkilattan ayrılmak ıstıyordum.Aklıma anka geldı ve geldım ankaya.Sonuç ney mi : Süper . 3 yıldır teşkılatta almadıgım keyfı 1 yılda ankada aldım . Tek eksıgımız klan savaşlarının keyfı onları da ara sıra yapıyoruz dostça :) Ancak şimdiki durum fenaa :?
Değerli bir insan öldüğünde ona üzülmeyin, onu kaybeden topluma üzülün.
DEFDERiKEBİR(Anka)
İBNiŞİFA(Teşkilat)
VıNDeX(Teşkilat)
Kullanıcı avatarı
turkoxKANPARA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen turkoxKANPARA »

Anka sunucusun eski halinide bilen biri olarak konuşmamak elimde değil . . .Özellikle konu hakkında olumsuz ne düşünürseniz düşünün bu konu hakkında daha önce yapmadığınız şeyi sizden istiyoruz . . Bu sefer ANKAYI düşündünüzü gösteren bir karar alın ki bizmde ; Evet bizimde yazdıklarımızı okuyup en azından bizim açımızdan düşünüyolar diye bilmemiz HAKKIMIZDIR !!!!! Gelen arkadaşlar için tabikiii gelin buyrun sunucumuzda bulnmanız bizi rahatsız etmez aksine Anka eskiden benim AİLEM olarak tanımadğım sunucuya yeni bireyler doslar kazandırma açısından bizimde bu insanları tanıma açısından çok güzel bir şey ve şahsen keyif aldğım bir durum söz konusu olur. Ama burda gelen arkadaşlarımız bizim sonuçta her sunucunun piyasası olduğu kuralları olduğu gibi kendi çapımızda dostluğu birliği salama açısından koydumuz kurallar ve herkesinde zevkle uyguladığı şeyleri göz önünde tutmaya çalışırken gelen arkadaşlar özellikle onlara anlatılması halinde hala kurallarımızı takmadan kendi oyunlarını oynuyolar . Tamam buna bişi demiyoruz lakin artık pes bizim sunucumuzu Sömürüp üstüne üstün bide ben hergün bunların küfrlerini terbiyesiz hareketlerini çekmek zorunda değilim.Şimdi şikayet etmeden bahsedceksinz ki adam 1 hafta sussa ne olur ki ardından gene aynen şu şekilde açıklama ile Ben şu şu şu kişilere ana bacı sövüm pişman değilim bidaha olsa gene söverim diyerek bölgeden klandan bizi rahatsız etmeye devam edoyr ve böyle iğrnç bir şeyi dile getirmektende çekinmiyor. Sonuçta bu oyunu kardeşlerim abilerim ve bayan oyuncuların özellikle ablalarımızın oyundan çıkma sebebleri olyorlar . Akşam maden çekerken bi herf geliyor ablayı kesiyor üstüne küfürüde edip çıkyor . Bakın benim gerçekten hoşma gitmemeye başladı artık bu heriflerlemi uğraşacağız yoksa Eskiden aile diye tanımladığım şu sunucunun insanlarıyla zevkine doyum olmaz sohbetlerinden kalkıp bunları kesmek için peşlerindenmi koşacğz . ? Dışardan bakan kişiler için lüzümsuz gele bilir ama biz huzurumuzun kaçması yanından değiliz.Anka sunucusunun diyer sunuculardan farkı oldunu kanıtlamaya çalışırken siz kendi çamurunuzu bize sıçratmaya çalışırsanız ozamnan lütfen orda durun Gidin kendi pislinizi kendi sunucunuzda yiyin eskiden madenin önüne gider ne zaman çıkarsın diye sorardık :)))) Hani nerde şimdi adam gelio bı hırsla çekio madeni D bide hareketinide yapıo küfüründe ediyo ardında çekip gidio .Arkadaşım ben 2 gün sonra bizi sömürüp gidecek bi herften ne bi argo laf duymak isterim nede muhabbetini isterim
LÜTFEN KENDİ AÇINIZDAN DEWĞİL BİZİM AÇIMIZDAN DÜŞÜNÜN :: .. .1!!!!!!!1
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön