Carismatikyamar al sana fotoyuda Upload ettim arkadaşlar Resimdeki Carismatikyamar yok ama Yan çarı Coldwell war bu çar ile satıyordur..
http://www.resimupload.com/ds431859629_ ... 10_20.html
Lutfen Dikkat Ediniz..// EM ile ilgilidir..
Re: Lutfen Dikkat Ediniz..// EM ile ilgilidir..
saol kardes benım yerıme yukleyebılmısıın ben yuklemeyı beceremedıgım ıcın yapamdım.. allah razı olsun senden
Blindcatt//Inglorelanesse//Finduilascrytan
Re: Lutfen Dikkat Ediniz..// EM ile ilgilidir..
bu arada konuya msj yazıorum cunku onların fotografını bende cektım bahsedılen sahıs ben degılım farkındaysan nıcke bakarsan we charların ısmıne bakarsan farklı..... fakat yuklemesını yapamdım bende bır tane fotograf mewcutq0khan024 yazdı:blindcat yazdı:suan yenı emden dusmeden once ıkı kısı wardı resmını aldım fakat hangı adres oldugunu bılmedıgım ıcın yolluyamıyorum bılen warsa lutfen ıletsın..
lodos arkadasımıza em basladıgından berı grup atmamıza ragmen gruba gırmeyıp tek basına arzlardan bu arkadasla em satmıslardır.. bılgınıze.. fotografları mewcuttur...
Lodoslardan-- Carismatikyamar
Arzlardan--- Coldwell
Birde konuya msj yazıyorsun be Kardeşim uTan ! Az önce Carismatikyamar çarınLa Coldwell'i kesiyordun Fotoyuda yüklüycem merak etme şuan nasıl yüklenir bilmıyorum ama emin ol senin yaptığın harbi şerefsizlik adi.
Blindcatt // Inglorelanesse //Finduilascirytan
Blindcatt//Inglorelanesse//Finduilascrytan