Lutfen Dikkat Ediniz..// EM ile ilgilidir..

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
blindcat
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Lutfen Dikkat Ediniz..// EM ile ilgilidir..

Mesaj gönderen blindcat »

Arz ve Lodos klanlarındakı arkadaslarımdan bır rıcam war... Oncelıkle Istanbul kıyamet vaktının hepımız ıcın bır oyun oldugu we gusel wakıt gecırebılmek maksadıyla burada bulundugumuz gercegını unutmadan.. lutfen EM '' e gırdıgınızde karsılıklı ıkı taraf ıcın em satan charlara musama gosterılmemesı we katı suretle emı sattıklarında fotografları alınarak gereklı yerlere ulastırılmasını rıca edıyorum.. Hepımız aynı hassasıyetı gosterırsek bu tarz dawranıslar yapan kısıler aramızda barınamayacaktır.. boylelıkle daha guzel zewklı bır oyun oynayabılme ıhtımalımız artacaktır.. Sımdıden ılgınıze Tesekkur Ediyorum..Saygılarımla

Blindcatt // Inglorelanesse //Finduilascirytan
Blindcatt//Inglorelanesse//Finduilascrytan
Kullanıcı avatarı
sametdie
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Lutfen Dikkat Ediniz..// EM ile ilgilidir..

Mesaj gönderen sametdie »

katılıyorum ceza almaları gerekir bence :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ıGuArDiAnSı/ULTİO/Jabra
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Katılmamak elde değil ..
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Güzel konuya değinmişsin. Ben hiçkimse kusura bakmasın ağır konusacağım.

Bir insan niye em satar orası meçhul. Çeşitli çıkarları vardır. Ama bir insan neden em alma girişiminde bulunur. Sadece ezik olduğu için. Karsısındaki ni yenemeyeciğini bildiği içindir.

Yemin ediyorum biri emde gelse beni kes dese kesmem. Neden yapayım zaten kendime güvenmişim o meydana girmişim danısıklı döğüşe gerek yok.Sen gel kes diyorsun . Sen kim oluyorsun zaten acımam ben o meydanda sana.
Ama bu bilinçte olmayan arkadaşlarımız da var yani.

Bugün gençfb ler beni çok şaşırttı. Lonca olarak 3 kişi girmişler. Gençfbxnirvana bizim oyuncuyu ayarlamış kesiyordu. GEnçfbxlider de buna birşey demiyordu. Söyledim kaç defa ezikmisiniz neden gerek duydunuz diye cevap bile veremedi. Bu kadar yani... Yazıklar olsun size bu kadar mı düştünüz
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
hakankusay
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen hakankusay »

Gerçekten öyle bu da kanayan bir yaramız, oyundan alınan zevki ve kendilerinden başka kimseyi düşürmüyor bu kişiler...
Resim

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Resim
Kullanıcı avatarı
blindcat
İskele Babası
İskele Babası

katılıyorum arkadaslar bole kısıler yuzunden oyun zewkımız hıc kalmıyor...
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Bugün gençfb ler beni çok şaşırttı. Lonca olarak 3 kişi girmişler. Gençfbxnirvana bizim oyuncuyu ayarlamış kesiyordu. GEnçfbxlider de buna birşey demiyordu. Söyledim kaç defa ezikmisiniz neden gerek duydunuz diye cevap bile veremedi. Bu kadar yani... Yazıklar olsun size bu kadar mı düştünüz

Şimdi olayı pek iyi bilmiyorum fakat em satın alma durumu yok adam kendi isteğiyle gelip kesiliyor olabilir ve unutma savaş sırasında adam gelip kesiliyorsa yok dur vurma demez kimse adam gelip vuruyosa sende ona vurucaksın buda em satma değil bence ;)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
blindcat
İskele Babası
İskele Babası

suan yenı emden dusmeden once ıkı kısı wardı resmını aldım fakat hangı adres oldugunu bılmedıgım ıcın yolluyamıyorum bılen warsa lutfen ıletsın..
lodos arkadasımıza em basladıgından berı grup atmamıza ragmen gruba gırmeyıp tek basına arzlardan bu arkadasla em satmıslardır.. bılgınıze.. fotografları mewcuttur...

Lodoslardan-- Carismatikyamar

Arzlardan--- Coldwell
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

VicTorY yazdı:Bugün gençfb ler beni çok şaşırttı. Lonca olarak 3 kişi girmişler. Gençfbxnirvana bizim oyuncuyu ayarlamış kesiyordu. GEnçfbxlider de buna birşey demiyordu. Söyledim kaç defa ezikmisiniz neden gerek duydunuz diye cevap bile veremedi. Bu kadar yani... Yazıklar olsun size bu kadar mı düştünüz

Şimdi olayı pek iyi bilmiyorum fakat em satın alma durumu yok adam kendi isteğiyle gelip kesiliyor olabilir ve unutma savaş sırasında adam gelip kesiliyorsa yok dur vurma demez kimse adam gelip vuruyosa sende ona vurucaksın buda em satma değil bence ;)

Biz 5 kişi ölmeden 3 adam kestik 2 sancak aldık durum 6-5 gerideydik. öyle farkettik em satıldğını. Buna birşey diyecekmisin peki.

Birde şöyle düşün. Bir hayat kadını her zaman para almaz bazen zevkine ;) ha para almıs ha bilerek kesilmiş ne farkeder ;)
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
q0khan024
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen q0khan024 »

blindcat yazdı:suan yenı emden dusmeden once ıkı kısı wardı resmını aldım fakat hangı adres oldugunu bılmedıgım ıcın yolluyamıyorum bılen warsa lutfen ıletsın..
lodos arkadasımıza em basladıgından berı grup atmamıza ragmen gruba gırmeyıp tek basına arzlardan bu arkadasla em satmıslardır.. bılgınıze.. fotografları mewcuttur...

Lodoslardan-- Carismatikyamar

Arzlardan--- Coldwell

Birde konuya msj yazıyorsun be Kardeşim uTan ! Az önce Carismatikyamar çarınLa Coldwell'i kesiyordun Fotoyuda yüklüycem merak etme şuan nasıl yüklenir bilmıyorum ama emin ol senin yaptığın harbi şerefsizlik adi.
ReaLoFça*

“Genel Sohbet” sayfasına dön