Arz ve Lodos klanlarındakı arkadaslarımdan bır rıcam war... Oncelıkle Istanbul kıyamet vaktının hepımız ıcın bır oyun oldugu we gusel wakıt gecırebılmek maksadıyla burada bulundugumuz gercegını unutmadan.. lutfen EM '' e gırdıgınızde karsılıklı ıkı taraf ıcın em satan charlara musama gosterılmemesı we katı suretle emı sattıklarında fotografları alınarak gereklı yerlere ulastırılmasını rıca edıyorum.. Hepımız aynı hassasıyetı gosterırsek bu tarz dawranıslar yapan kısıler aramızda barınamayacaktır.. boylelıkle daha guzel zewklı bır oyun oynayabılme ıhtımalımız artacaktır.. Sımdıden ılgınıze Tesekkur Ediyorum..Saygılarımla
Blindcatt // Inglorelanesse //Finduilascirytan
Lutfen Dikkat Ediniz..// EM ile ilgilidir..
Lutfen Dikkat Ediniz..// EM ile ilgilidir..
Blindcatt//Inglorelanesse//Finduilascrytan
- sametdie
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lutfen Dikkat Ediniz..// EM ile ilgilidir..
katılıyorum ceza almaları gerekir bence :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ıGuArDiAnSı/ULTİO/Jabra
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
Güzel konuya değinmişsin. Ben hiçkimse kusura bakmasın ağır konusacağım.
Bir insan niye em satar orası meçhul. Çeşitli çıkarları vardır. Ama bir insan neden em alma girişiminde bulunur. Sadece ezik olduğu için. Karsısındaki ni yenemeyeciğini bildiği içindir.
Yemin ediyorum biri emde gelse beni kes dese kesmem. Neden yapayım zaten kendime güvenmişim o meydana girmişim danısıklı döğüşe gerek yok.Sen gel kes diyorsun . Sen kim oluyorsun zaten acımam ben o meydanda sana.
Ama bu bilinçte olmayan arkadaşlarımız da var yani.
Bugün gençfb ler beni çok şaşırttı. Lonca olarak 3 kişi girmişler. Gençfbxnirvana bizim oyuncuyu ayarlamış kesiyordu. GEnçfbxlider de buna birşey demiyordu. Söyledim kaç defa ezikmisiniz neden gerek duydunuz diye cevap bile veremedi. Bu kadar yani... Yazıklar olsun size bu kadar mı düştünüz
Bir insan niye em satar orası meçhul. Çeşitli çıkarları vardır. Ama bir insan neden em alma girişiminde bulunur. Sadece ezik olduğu için. Karsısındaki ni yenemeyeciğini bildiği içindir.
Yemin ediyorum biri emde gelse beni kes dese kesmem. Neden yapayım zaten kendime güvenmişim o meydana girmişim danısıklı döğüşe gerek yok.Sen gel kes diyorsun . Sen kim oluyorsun zaten acımam ben o meydanda sana.
Ama bu bilinçte olmayan arkadaşlarımız da var yani.
Bugün gençfb ler beni çok şaşırttı. Lonca olarak 3 kişi girmişler. Gençfbxnirvana bizim oyuncuyu ayarlamış kesiyordu. GEnçfbxlider de buna birşey demiyordu. Söyledim kaç defa ezikmisiniz neden gerek duydunuz diye cevap bile veremedi. Bu kadar yani... Yazıklar olsun size bu kadar mı düştünüz

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
Gerçekten öyle bu da kanayan bir yaramız, oyundan alınan zevki ve kendilerinden başka kimseyi düşürmüyor bu kişiler...

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

katılıyorum arkadaslar bole kısıler yuzunden oyun zewkımız hıc kalmıyor...
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Şimdi olayı pek iyi bilmiyorum fakat em satın alma durumu yok adam kendi isteğiyle gelip kesiliyor olabilir ve unutma savaş sırasında adam gelip kesiliyorsa yok dur vurma demez kimse adam gelip vuruyosa sende ona vurucaksın buda em satma değil bence
Şimdi olayı pek iyi bilmiyorum fakat em satın alma durumu yok adam kendi isteğiyle gelip kesiliyor olabilir ve unutma savaş sırasında adam gelip kesiliyorsa yok dur vurma demez kimse adam gelip vuruyosa sende ona vurucaksın buda em satma değil bence
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
suan yenı emden dusmeden once ıkı kısı wardı resmını aldım fakat hangı adres oldugunu bılmedıgım ıcın yolluyamıyorum bılen warsa lutfen ıletsın..
lodos arkadasımıza em basladıgından berı grup atmamıza ragmen gruba gırmeyıp tek basına arzlardan bu arkadasla em satmıslardır.. bılgınıze.. fotografları mewcuttur...
Lodoslardan-- Carismatikyamar
Arzlardan--- Coldwell
lodos arkadasımıza em basladıgından berı grup atmamıza ragmen gruba gırmeyıp tek basına arzlardan bu arkadasla em satmıslardır.. bılgınıze.. fotografları mewcuttur...
Arzlardan--- Coldwell
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
VicTorY yazdı:Bugün gençfb ler beni çok şaşırttı. Lonca olarak 3 kişi girmişler. Gençfbxnirvana bizim oyuncuyu ayarlamış kesiyordu. GEnçfbxlider de buna birşey demiyordu. Söyledim kaç defa ezikmisiniz neden gerek duydunuz diye cevap bile veremedi. Bu kadar yani... Yazıklar olsun size bu kadar mı düştünüz
Biz 5 kişi ölmeden 3 adam kestik 2 sancak aldık durum 6-5 gerideydik. öyle farkettik em satıldğını. Buna birşey diyecekmisin peki.
Birde şöyle düşün. Bir hayat kadını her zaman para almaz bazen zevkine

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
blindcat yazdı:suan yenı emden dusmeden once ıkı kısı wardı resmını aldım fakat hangı adres oldugunu bılmedıgım ıcın yolluyamıyorum bılen warsa lutfen ıletsın..
Arzlardan--- Coldwell
Birde konuya msj yazıyorsun be Kardeşim uTan ! Az önce Carismatikyamar çarınLa Coldwell'i kesiyordun Fotoyuda yüklüycem merak etme şuan nasıl yüklenir bilmıyorum ama emin ol senin yaptığın harbi şerefsizlik adi.
ReaLoFça*