Selamlar,
ROA Loncasindan bazi arkadaslarla yaptigim görüsme sonucunda bu basligi atip aciklama Mecburiyeti hissettim,Gamze`nin hernekadar bizden ayrilis seklini hicbirzaman hosgörüyle karsilamayacak olsamda ve ROA nin bizden yetkili birine sormadan Gamzeyi Aralarina almalarini uygun bulmasamda, Belirmek isterimki, Ben 48 yasinda bir insanim oglum 28 kizim 24 yasinda, yani kizim Gamze ile ayni yasta.Gamzeyi öz kizim gibi sevdim kimki aramizda Ask var demisse terbiyesizlik etmistir, Gamze ile iliskimiz her zaman bir abi kardes yada bir baba kiz iliskisi olmustur, Kocasi sevdigim bir insan bebegi torunum gibi gördügümdür. Bu Mubarek ayda bu iftirayi kim atmissa onun günahi ona yeter.
Sevgilerimle
ASPIRIN VE ANTIBIYOTIK
- XDEVAX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
ASPIRIN VE ANTIBIYOTIK
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Re: ASPIRIN VE ANTIBIYOTIK
Sayın Aspirin seni ne kadar sevmesemde yorum atmayı esirgemiyecem
LAFA BAKARIM LAFMI DİYE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE Coluk cocugun yakıstırmaları böyle konular acıldıkca daha fazla artar
Susmak bazen insana verilecek en büyük cezadır !
LAFA BAKARIM LAFMI DİYE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE Coluk cocugun yakıstırmaları böyle konular acıldıkca daha fazla artar
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- XDEVAX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Sagol kardesim, sevenlerde sevmeyenlerde Allahin kuludurLASTDRAGON yazdı:Sayın Aspirin seni ne kadar sevmesemde yorum atmayı esirgemiyecem
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
- IIYaKaRGeCeRiMII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
LASTDRAGON yazdı:
DoSTa DoST DüŞMaNa DüŞMaN ..

19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN

19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
herkes seni biliyor
herkes seni biliyor
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- MaMy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: De Va
XDEVAX yazdı:LASTDRAGON yazdı:
Coluk cocugun yakıstırmaları böyle konular acıldıkca daha fazla artar .
Oyüzden Susmak bazen insana verilecek en büyük cezadır !
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
XDEVAX yazdı:Selamlar,
ROA Loncasindan bazi arkadaslarla yaptigim görüsme sonucunda bu basligi atip aciklama Mecburiyeti hissettim,Gamze`nin hernekadar bizden ayrilis seklini hicbirzaman hosgörüyle karsilamayacak olsamda ve ROA nin bizden yetkili birine sormadan Gamzeyi Aralarina almalarini uygun bulmasamda, Belirmek isterimki, Ben 48 yasinda bir insanim oglum 28 kizim 24 yasinda, yani kizim Gamze ile ayni yasta.Gamzeyi öz kizim gibi sevdim kimki aramizda Ask var demisse terbiyesizlik etmistir, Gamze ile iliskimiz her zaman bir abi kardes yada bir baba kiz iliskisi olmustur, Kocasi sevdigim bir insan bebegi torunum gibi gördügümdür. Bu Mubarek ayda bu iftirayi kim atmissa onun günahi ona yeter.
Sevgilerimle
Oldu mk bende Audrey Bitonyi'yim öyleyse
(bkz.http://www.audreybitoni.com/)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!