İYİLEŞTİRME BÜYÜLERİ
Re: İYİLEŞTİRME BÜYÜLERİ
Katılmıyorum iyileştirme büyüleri kesinlikle şart.Savaşçıdaki sert vuruş gibidir.Bi savaşçı sert vuruşa vermezze ona ben savaşçı demem
abi gerçekden vereceksen benim için çok iyi olur bunaldım bu sancakdan artıkkonfucyus yazdı:ikvm yazdı:asooo üstadımsın abi açığımı yakaladın solucan giymeden emde çok rahat %70 oluor zırh fakat bizim lodoslar biraz su almakda aciz kalıorlar o yüzden zorlanıoruz
off e.ö ye gelicem valla yaa sancakda item yok 1 haftadır urban item arıom o bile yok
yer varmı abi banada sıktı bu sunucu plusda var hazır hmn gelirim valla bi el lazım bana uzanacak
paşam karakterim senindir. ele gerek yok vücudu direk kullan![]()
konfüçyüs
şifreyi buradan verirsen çok sevinirim yada başka yoldan

________________________________________________________________________________
buradan kastım özel yani
yanlış anlamayalım

________________________________________________________________________________
Yok yok burdan versin bzm için önemli değil bakmayız yani.Ayıp ettin 
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Değil.Xxkontxx yazdı:Katılmıyorum iyileştirme büyüleri kesinlikle şart.Savaşçıdaki sert vuruş gibidir.Bi savaşçı sert vuruşa vermezze ona ben savaşçı demem![]()
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
anladıysam arab oluyum
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
anlaşılmayan nokta ne ?goktanri yazdı:anladıysam arab oluyum
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
iyileştirme olsunmu olmasınmı itemlerdekonfucyus yazdı:anlaşılmayan nokta ne ?goktanri yazdı:anladıysam arab oluyum
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
seçim sana kalmış.
şöyle bir örnek vereyim sana
10 şifa basıyorsun üzerin full iyileştirme ve minimum bastığın şifa 3000 bin olsun kritiğin minimum 5 bin olsun ve 10 şifadan 6sını kritik bas
minimum 30 bin kritikten toplamda ise 42 bin can basarsın
10 şifa basıyorsun ve üzerin full cevriye minmum bastığın şifa 2400 kritiğin minimumu gene 5 bin olsun ve 10 şifadan 8sini kritik basarsın toplamda ise 44800 can basmış olursun.
ha bu arada full cevriyelerle 12600 lük can bastığımıda belirteyim
konfüçyüs
şöyle bir örnek vereyim sana
10 şifa basıyorsun üzerin full iyileştirme ve minimum bastığın şifa 3000 bin olsun kritiğin minimum 5 bin olsun ve 10 şifadan 6sını kritik bas
minimum 30 bin kritikten toplamda ise 42 bin can basarsın
10 şifa basıyorsun ve üzerin full cevriye minmum bastığın şifa 2400 kritiğin minimumu gene 5 bin olsun ve 10 şifadan 8sini kritik basarsın toplamda ise 44800 can basmış olursun.
ha bu arada full cevriyelerle 12600 lük can bastığımıda belirteyim
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Gerçeği söylemek gerekirse ben de inanmamıştım başlarda konuştuğumda konfüçyüsle ama bu taktiğini sağolsun bana da anlatınca hemen denedim ve gayet de işimi gördü hem de her item için 30-40m vermek gerekmiyor ama onlar servet değerinde bulması ibni+cevriye itemlerden daha güç
Özellikle görev itemlerini atmayınız
Etolford
Etolford
Etolford ///// Eminönü //// Fierce