Böyle bir yönetımden anca bu beklenirdi!
Böyle bir yönetımden anca bu beklenirdi!
Ne kadar salakça bir şans sisteminiz var ya sizin ? Her charımla günde 1 2 stuart atıyorum ve şifacıma veya diğer charlarıma da abimi geçiyorum nerden baksanız gunde 1o stuart ama daha kosk madalyonunun seklını bıle bılmıyorum.Daha stuarttan 1 siyanür zırh ve hidra nefesi eldiven reçete düştü. Bu mudur sızın adaletınız.Siz sadece nasıl para kazanayım dıye dusunun . Böyle geri zekalıca aptalca bir şans sıstemı oldukca cok adam kaybedeceksiniz!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Böyle bir yönetımden anca bu beklenirdi!
Bkz oyunu bırakmamın nedeni şans sistemi.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Çok çok çok haklısın kardeşim bu şans sistemine adalet getirilemedi kimisi ilk kesişte bıçak sırtı zırh düşürür kimisi 100 kere keser boş çıkar...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Ne bekliyorsun ki ? Daha Millet khaosu geçemedi sen stuart bişey vermiyo diyosun.Genius yazdı: Ne kadar salakça bir şans sisteminiz var ya sizin ? Her charımla günde 1 2 stuart atıyorum ve şifacıma veya diğer charlarıma da abimi geçiyorum nerden baksanız gunde 1o stuart ama daha kosk madalyonunun seklını bıle bılmıyorum.Daha stuarttan 1 siyanür zırh ve hidra nefesi eldiven reçete düştü. Bu mudur sızın adaletınız.Siz sadece nasıl para kazanayım dıye dusunun . Böyle geri zekalıca aptalca bir şans sıstemı oldukca cok adam kaybedeceksiniz!

Evet ben yol savaşçısını bile göremedimCrack yazdı:Ne bekliyorsun ki ? Daha Millet khaosu geçemedi sen stuart bişey vermiyo diyosun.Genius yazdı: Ne kadar salakça bir şans sisteminiz var ya sizin ? Her charımla günde 1 2 stuart atıyorum ve şifacıma veya diğer charlarıma da abimi geçiyorum nerden baksanız gunde 1o stuart ama daha kosk madalyonunun seklını bıle bılmıyorum.Daha stuarttan 1 siyanür zırh ve hidra nefesi eldiven reçete düştü. Bu mudur sızın adaletınız.Siz sadece nasıl para kazanayım dıye dusunun . Böyle geri zekalıca aptalca bir şans sıstemı oldukca cok adam kaybedeceksiniz!
Nothing