Böyle bir yönetımden anca bu beklenirdi!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Böyle bir yönetımden anca bu beklenirdi!

Mesaj gönderen Genius »

Ne kadar salakça bir şans sisteminiz var ya sizin ? Her charımla günde 1 2 stuart atıyorum ve şifacıma veya diğer charlarıma da abimi geçiyorum nerden baksanız gunde 1o stuart ama daha kosk madalyonunun seklını bıle bılmıyorum.Daha stuarttan 1 siyanür zırh ve hidra nefesi eldiven reçete düştü. Bu mudur sızın adaletınız.Siz sadece nasıl para kazanayım dıye dusunun . Böyle geri zekalıca aptalca bir şans sıstemı oldukca cok adam kaybedeceksiniz!
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: Böyle bir yönetımden anca bu beklenirdi!

Mesaj gönderen Canceazi »

Bkz oyunu bırakmamın nedeni şans sistemi.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Çok çok çok haklısın kardeşim bu şans sistemine adalet getirilemedi kimisi ilk kesişte bıçak sırtı zırh düşürür kimisi 100 kere keser boş çıkar...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

Genius yazdı: Ne kadar salakça bir şans sisteminiz var ya sizin ? Her charımla günde 1 2 stuart atıyorum ve şifacıma veya diğer charlarıma da abimi geçiyorum nerden baksanız gunde 1o stuart ama daha kosk madalyonunun seklını bıle bılmıyorum.Daha stuarttan 1 siyanür zırh ve hidra nefesi eldiven reçete düştü. Bu mudur sızın adaletınız.Siz sadece nasıl para kazanayım dıye dusunun . Böyle geri zekalıca aptalca bir şans sıstemı oldukca cok adam kaybedeceksiniz!
Ne bekliyorsun ki ? Daha Millet khaosu geçemedi sen stuart bişey vermiyo diyosun.
Resim
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Crack yazdı:
Genius yazdı: Ne kadar salakça bir şans sisteminiz var ya sizin ? Her charımla günde 1 2 stuart atıyorum ve şifacıma veya diğer charlarıma da abimi geçiyorum nerden baksanız gunde 1o stuart ama daha kosk madalyonunun seklını bıle bılmıyorum.Daha stuarttan 1 siyanür zırh ve hidra nefesi eldiven reçete düştü. Bu mudur sızın adaletınız.Siz sadece nasıl para kazanayım dıye dusunun . Böyle geri zekalıca aptalca bir şans sıstemı oldukca cok adam kaybedeceksiniz!
Ne bekliyorsun ki ? Daha Millet khaosu geçemedi sen stuart bişey vermiyo diyosun.
Evet ben yol savaşçısını bile göremedim :D
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön