FORUM YETKILISI ^DoNotDisturb^ Bakarmısın

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BySensivity
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: FORUM YETKILISI ^DoNotDisturb^ Bakarmısın

Mesaj gönderen BySensivity »

AsaLeT yazdı:DoNotDisturb Kuklacıdan qit, Yada Adam Gibi GÖrevlerini Yap !
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: FORUM YETKILISI ^DoNotDisturb^ Bakarmısın

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

pAnicAtAcks yazdı:
mahmutxsolmaz yazdı:
Batuhangs730 yazdı:kanıt olmadığı sürece kimseyi ''HIRSIZ'' unvanı takamazsın

Ayrıca forumda kimsenin hakkında konu açamazsın o kişi istemedikçe. İyi yada kötü konu alsın bir şikayete bakar

batu imreniyorum sana he bu yalaklanma huyun bende olucaktı behhh ciğerini deşeyim şimdiye Gm liğe adaydım :)

Bu arada DoNotDisturb ötelerden tanırım sen böyle değildin la bişeylerin gelişi bişeyleri götürmüş anlaşılan :D
Hadi Batu Yalaklanıyo Diyelim Senin Tabirinle , Be Korkak Senin Dewamlı RoA Saldırı Şeklinde Yorumların War ve Hiç Bi Yerde Nickin Yazmıyor Yazda Acını ve Delikanlılıgını Görelim?

Bu güne kadar dalga maksatlı haplımı geziyorsunuz diye soruyordum ama harbi bilader sen hapsız gezmiyorsun . Hakaret seviyesine taşımak istemiyorum ama anlıyacağın yok kıt bir bakış acın var . 'AT' gözlüklerini cıkarıp baksan sizin gibilerden 10 kat delikanlı olup ismim ve soy ismimi kullanarak üye olduğumu görürsün 8-) yok kardesim ben 'AT' ve benzeri 'HAYVAN' sıfatıyla takılacağım diyorsan ben sana yardımcı olayım ;
1) Roa ile bi derdim yok acılan konuya muhabbete bakarım ona göre sallarım yorumumu bunada kimse engel olamaz .ki RoA olarak ismeti kestik' dediğinizde bile LODOS klanı çarpışan neferler isminde olarak tebrikte ettim ki cok delikanlı adamlar olduğunuda vurgulamaktan kacınmam hiç bir zaman 8-)
2)Senin için oyun/forum ne kadar reeli yansıtır bilemem ama benim için bilgisayarı kapatana kadar gecerlidir bu konular ondan kendimi taktim etmektende kacınmam ;)
3) Madem tanımak istiyorsun beni buyur bak en detayından bilgiyi vereyim sonra senin delikanlılığını görelim ;)
Mahmut Solmaz ben oyunda Heraklıyus kullanıcıyım kimisi maho der kimisi hero dahada konuyu derinleştireyim madem burda kendini ifşa etmek senin için delikanlılık 18 yaşını doldurmuş bir TÜRK evladı TÜRK'üm Bursada oturmaktayım kütüğüm ankarada aslım Yörük toprağımın zerresine dokundurmuyacak kadar milliyetci Kur'an-ı Kerim ''im sayfasını cizdirdirtmeyecek kadarda müslümanım ..
dahada bilgi istiyorsan koç bi gun oturur detaylı tanışırız ;)
İYİ FORUMLAR
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön