FORUM YETKILISI ^DoNotDisturb^ Bakarmısın

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
mehsemmehsem
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

FORUM YETKILISI ^DoNotDisturb^ Bakarmısın

Mesaj gönderen mehsemmehsem »

Forum Kuralları Madde 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

Forum Kuralları Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Forum Kuralları Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.

Forum Kuralları Madde 11. Sürekli aynı mesajın veya konunun tekrarlanması, içiçe alıntılar yapılması ve dikkat çekmek ve gereksiz yere eski konulara mesaj göndermekten kaçınılmalıdır. Yazılan mesajlara ekleme yapmak için Düzenle seçeneğini kullanılmalıdır. "Düzenle" seçeneği mesaj gönderildikten sonra 5 dakika boyunca kullanılabilir durumda olacaktır.

Forum Kuralları Madde 14. İKV Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek Destek Takımı veya Forum Yetkililerinin görevi değildir. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Forum Kuralları Madde 16. Forum kurallarına uymayan üyelerimiz uyarılarak yada uyarılmaksızın yaptırıma tabi tutulabilir.

Daha detaylı bilgi için bakınız; viewtopic.php?f=52&t=18

Şimdi FORUM YETKILISI : DoNotDisturb Arkadasıma sormak ıstıyorum
UnıqueTurk=APO gercegı adında paylastıgım konu
yukarıda belırtılen hangı kural ıhlalı geregi kılıtlendı
merak edıyorum
Kural ıhlalı yok
Burada keyfı yaptırım söz konusu
Ben çalınan carımı gerı ıstemıyorum
Istedıgım takdırde nereye nasıl basvurucagımıda ıyı bılıyorum
BETA oyuncusu olarak
1.ben çarı gerı almak ıstemıyorum çarımı çalan kısının UnıqueTurk = APO denılen kısı
oldugunu ıdda edıyorum Bunun mucadelesı var ortada
2.Burası ortak paylasım forum sıtemız degılmı bızım ?
bende boyle bır olay oldu deyıp durumu belırgın hale getırmeye calısıyorum
en dogal tabı hakkım olanı yaparak
3.Hangı hakla acılan konuyu keyfı kapama luksunu goruyorsunuz kendınızde ?
4.bu ısın ehlıyetını almayı hak etmemıssınız yoldan gecerken sızı secmısler
kusura bakmayın durum bundan ıbaret.

Aksını ıdda edıyorsanız buyrun kurallar yukarıda
ve paylastıgım KONU'da ortadaydı buyrun actıgım konuyu yoruma katarak gosterınız
Bır zahmet bızlere
MSN uzerınden rıca ıle ıs yapmayın
cogunuzun yaptıgıda bu zaten
ve bunada elınıze verılen degnekle sıhır yaparak manı olamazsınız
Neyse cok uzatmıycam buyrun acıklama beklıyorum ?
Bana kısısel tartırma gıbı sacma sapan cumlelerde kurmayın
Benım haklarıma tacız etme luksunuz YOK
Bunuda kımse sıze veremez
kısı yada kurumlar söz konusu bır durum dıyorum
sız hala keyfı yaptırım cabası ıcersındesınız
bana oyunun sözlesmesınıde okutmayın burada
Ki sözleşmesi kurumun kendını garantıye almasıdır elbet
ama sattıkları urunlerde oyuna tabı tuttukları kurallar'lar
arasında bosluk var bu bosluguda Ilgılı mercı Halledecektır
bu kadar

Özel mesaj ıcerıklı metın resım vs.vs.adında
dıye bır kuralda goremedım ?
Silinmıstır ne demek aceba ?
Konu tartısma konusu degıl
Kural ıhlalı söz konusu
ve bende bır acıklama beklıyorum

buyrun :

Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: FORUM YETKILISI ^DoNotDisturb^ Bakarmısın

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar,

Yapmış olduğum moderasyonların dayanağı elbette ki forum kurallarıdır ve sizin yapmış olduğunuz kişileri rencide edici yada başkalarını yanıltıcı konuların kaldırılması / silinmesi / düzenlenmesi Forum Kuralları'nın 1. Maddesi içerisinde yer almaktadır.
Bknz; İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

Akabinde;

Forum içerisinde kişiler adına açılan konuların tespit edildikçe / raporlandıkça kaldırıldığını görebilirsiniz forum içerisinde bu tür bir çok konunun düzenlendiği dikkatinizi çekecektir.

Yapmış olduğunuz şikayet neticesinde forum üzerinden destek alamayacağınız için sizi Destek paneline yönlendirme ihtiyacı duydum. (isteğinizin ne olduğunu dahi bilmeden) Her hangi keyfi bir yaptırım söz konusu olmamakla birlikte sadece Madde 1 'in gereğini uygulamış bulunmaktayım. Diğer maddelere istinaden her hangi bir yaptırım uygulamış değilim.

Karakterinizi geri istemeniz / istememeniz sizin en doğal hakkınız olmakla birlikte bu kişinin ceza alması da sizin elinizde olmakta ve benim sizin bildiğiniz fakat yapmadığınız Destek Başvurusu'na yönlendirme gerekçem şikayetlerinize / bildirimlerinize çözüm bulmaktır.

Koymuş olduğunuz resimlerin herhangi bir kanıt teşkil edip etmediğini yapacağınız bildirim sonrasında size gelecek cevap ile öğrenebilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, keyifli forumlar dilerim.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
IxProMeTHeuSxI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IxProMeTHeuSxI »

Küfür içerikli ileti silinmiş, Forum üyeliğiniz 7 Gün kapatılmıştır.

DoNotDisturb
IxProMeTHeuSxI >>> ^Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

Bu konu bilmem benim çharım çalınmış bilmem falan çalmış konusu değildir arkadaşlar bu 2 şahıs arasında reelde geçen kötü olaylar yüzünden artık birbirlerinden intikam almak için buraya istemeye istemeye yansıtılmış bir konudur.her 2 tarafta kendine göre haklı olduğu konular var ve aralarında çok kötü olaylar geçmiş yani buraya yansıması bir anlık sinirden dolayı olsa gerek :!:
ben 2 taraflada konuştum haklı olan taraf gayet bellidir zaten her iki tarafın arkadaşları ve abileri artık konuya yorum yapmasınlar bırakın gençler aralarında çözsünler. ve umarım artık bu tür konular açıp yorum yapmazsınız 2nizde aklı başında insanlarsınız bizi üzmeyin milleti birbirine düşürmeyin güzel kardeşlerim ... ;)
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AsaLeT »

DoNotDisturb Kuklacıdan qit, Yada Adam Gibi GÖrevlerini Yap !
Esat

Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

kanıt olmadığı sürece kimseyi ''HIRSIZ'' unvanı takamazsın

Ayrıca forumda kimsenin hakkında konu açamazsın o kişi istemedikçe. İyi yada kötü konu alsın bir şikayete bakar
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Batuhangs730 yazdı:kanıt olmadığı sürece kimseyi ''HIRSIZ'' unvanı takamazsın

Ayrıca forumda kimsenin hakkında konu açamazsın o kişi istemedikçe. İyi yada kötü konu alsın bir şikayete bakar

batu imreniyorum sana he bu yalaklanma huyun bende olucaktı behhh ciğerini deşeyim şimdiye Gm liğe adaydım :)

Bu arada DoNotDisturb ötelerden tanırım sen böyle değildin la bişeylerin gelişi bişeyleri götürmüş anlaşılan :D
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
zbSTyLe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen zbSTyLe »

başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahs ... aret edici

Dıye altını cızmektense konu ıle ıldısı olmayıp
Yancılık yapıp ortamı geren Konuyu degıstırme yada baska yerlere
Tasıma polıtıkalarının onune gecmek daha saglıklı olur
Oyunu Oyun ıcınde brakın
Joker olmayan kısılerın koz cıkarmalarını önlemek
Bu kısılerın yorumlarını sılıp,
Kaldırmak daha mantıklı deyılmı sızcede ?
Yaptıgınız iş okumadan anlatmak
Yapmadan partaklamak oluyor
Herkez kendısı orta yolu bulsun efenım brakın ınsanların maden ozel fotolarını koymaları YASAK
dıye cumle sarfı kullanıyorsanız
Oyuncuların real hayattakı fotolarınıda forumda paylasmalarınıda yasaklayınız
2 kere dusununce anlasılırım
3 uncuye ıkaz etmem
Kullanıcı avatarı
HEYHAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HEYHAT »

Forum kuralları madde ihlali Ekstra olarak

3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.

4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)

5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.

Şuan bile forum kural ihlali yapmış durumdasınız . Paylaştığınız içerikleri lütfen daha dikkatli olarak paylaşınız , aksi taktirde forum kirliliğinden başka ibaret birşey değildir.
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
Kullanıcı avatarı
pAnicAtAcks
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen pAnicAtAcks »

mahmutxsolmaz yazdı:
Batuhangs730 yazdı:kanıt olmadığı sürece kimseyi ''HIRSIZ'' unvanı takamazsın

batu imreniyorum sana he bu yalaklanma huyun bende olucaktı behhh ciğerini deşeyim şimdiye Gm liğe adaydım :)

Bu arada DoNotDisturb ötelerden tanırım sen böyle değildin la bişeylerin gelişi bişeyleri götürmüş anlaşılan :D
Hadi Batu Yalaklanıyo Diyelim Senin Tabirinle , Be Korkak Senin Dewamlı RoA Saldırı Şeklinde Yorumların War ve Hiç Bi Yerde Nickin Yazmıyor Yazda Acını ve Delikanlılıgını Görelim?
Ace Of SpadeS

-pAnicAttAcks -
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön