UniqueTurk yazdı:Selamlar ,
Aslında bu konu hakkında hiç bir yorum yapmamaya söz vermiştim ve yapmayacaktım .Ama görüyorum ki yüzümüze başka arkamızdan başka konuşan çokmuş . Bu konu hakknda ilk ve son kez yorum yapcam .
Canan hırsızlık konusunda gerekli açıklamayı yapmış o konuya hiç girmeden ;

(Resim Böyle Koyulur , öyle küçücük degil)
Şimdi Murat Efendi , sana Oşt ( bu sözcük kime hitaben kullanılır herkes bilir) diyen biri senin için hanımefendi oldu da onu mu savunur oldun ? Simdi Cevap ver bakalım ;
O sahsn kullandığı hitabı o zaman mı hakediyordun şimdi mi ?
Sana gelince mehsem ; fotolarda sana kullandığı bi cümle var dikkati çeken , o kurduğu cümledeki olayı önceden mi yapıyordun şimdi mi ?
Biraz gerçekçi olalm Lütfen :!:
Size sadece gülüyorum ... tüm yanımda olan , bana güvenen dostlarımın yaptığı gibi ...

Hla inkar edebilecek kadar kösele şekli var sende ben mehmsemle konuştum yazdıklarım için ondan özür diledim.
bir anlık bir sinir ile yazılmış cümleler aynı şekilde mehsemde benden özür diledi. ayrıca APo evlat sen mehseme asılıyorsun sonrada burda gelmiş kelime yapıyorsun asıldığın fotolarda hala var bende de mehsemde de
gelelim şu canın ağzından uydurulmuş yazıya ben eminim onu yazan da sizlerden biri hatta sen bile olabilirsin ki zaten hikayede çok inandırıcı değil. foroma ilk kez girmiş 1 kez yazmış oda bu konu hayret verici ve şaşırtıcı.
Dönemlim tekrar şu hırsızlık olayına evlat sen giderken biz dönüyorduk ne kadar inkar etsende bu işi güzel bir şekilde planlayıp yapmışsınız ve arkanda sana inanmış gibi görünen hatta öyle olmak zorunda olan yandaşlarında hala akıllarında bir soru işareti var. ÇArın şifresini bilen bir tek kişi sensin herşeyi güzel planlamışsınız ama canını susturmayı becerememişsin
yeni erkek arkadaşınada zaten herşeyi açıkca söylemiş burdaki canan adına yazılmış uydurma yazı seni aklamaz.
H I R S I Z S I N...
Sakın benle foto yarışına girme Rezil olursun demedi deme.