Konu kiltlenmiş devamı burda

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
zbSTyLe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Konu kiltlenmiş devamı burda

Mesaj gönderen zbSTyLe »

ne kadar forum kullanmayan adam varsa dokulmus foruma
Dur bakalım hayırlısı
şeyı merak ettım
bu Jameıta her kımse yenı uyelık acılıp yorum atılmış
aceba dıyor ınsan
omu
örtbas çalısmalarımı ;)
2 ıncı husus mehsem adındakı kısıye herseyın fotosunu alan fesat denılıyor da
su calınan carın fotosunu saklayacak kadar fesat olamaz ınsan dımı bılmem ne demelı
olayın bu akıs acısına
DaMaT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DaMaT »

Kardeşim ne olursa olsun fotolara baktım bende. Adamın çarını geri verin bu olay burda kapansın kızı skypdan telden arayıp tehtit etmekle aslanlık olmuyor. Kendinize gelin Biz özelinizle deyil oyunla ilgileniyoruz. o Çar geri verilecek yani olay kapanıcak.
siyahklaket
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen siyahklaket »

DAMAT kardeşim MÜBAREK gün güzel konuştun ALLAH razı olsun kırıcı olmayın arkadaşlar Ölümlü dünya...!
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Yürü len kimi yiyon sen ZOTTO
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
siyahklaket
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen siyahklaket »

Kime diyosun.?
Exelcium
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: TheLodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Exelcium »

UniqueTurk yazdı:Selamlar ,

Aslında bu konu hakkında hiç bir yorum yapmamaya söz vermiştim ve yapmayacaktım .Ama görüyorum ki yüzümüze başka arkamızdan başka konuşan çokmuş . Bu konu hakknda ilk ve son kez yorum yapcam .

Canan hırsızlık konusunda gerekli açıklamayı yapmış o konuya hiç girmeden ;

Resim

(Resim Böyle Koyulur , öyle küçücük degil)

Şimdi Murat Efendi , sana Oşt ( bu sözcük kime hitaben kullanılır herkes bilir) diyen biri senin için hanımefendi oldu da onu mu savunur oldun ? Simdi Cevap ver bakalım ;

O sahsn kullandığı hitabı o zaman mı hakediyordun şimdi mi ? ;)

Sana gelince mehsem ; fotolarda sana kullandığı bi cümle var dikkati çeken , o kurduğu cümledeki olayı önceden mi yapıyordun şimdi mi ? ;)

Biraz gerçekçi olalm Lütfen :!:

Size sadece gülüyorum ... tüm yanımda olan , bana güvenen dostlarımın yaptığı gibi ...

:D :D :D
Hla inkar edebilecek kadar kösele şekli var sende ben mehmsemle konuştum yazdıklarım için ondan özür diledim.
bir anlık bir sinir ile yazılmış cümleler aynı şekilde mehsemde benden özür diledi. ayrıca APo evlat sen mehseme asılıyorsun sonrada burda gelmiş kelime yapıyorsun asıldığın fotolarda hala var bende de mehsemde de

gelelim şu canın ağzından uydurulmuş yazıya ben eminim onu yazan da sizlerden biri hatta sen bile olabilirsin ki zaten hikayede çok inandırıcı değil. foroma ilk kez girmiş 1 kez yazmış oda bu konu hayret verici ve şaşırtıcı.

Dönemlim tekrar şu hırsızlık olayına evlat sen giderken biz dönüyorduk ne kadar inkar etsende bu işi güzel bir şekilde planlayıp yapmışsınız ve arkanda sana inanmış gibi görünen hatta öyle olmak zorunda olan yandaşlarında hala akıllarında bir soru işareti var. ÇArın şifresini bilen bir tek kişi sensin herşeyi güzel planlamışsınız ama canını susturmayı becerememişsin
yeni erkek arkadaşınada zaten herşeyi açıkca söylemiş burdaki canan adına yazılmış uydurma yazı seni aklamaz.

H I R S I Z S I N...

Sakın benle foto yarışına girme Rezil olursun demedi deme.
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Kullanıcı avatarı
IIYaKaRGeCeRiMII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIYaKaRGeCeRiMII »

KONU KİLİT :!:
DoSTa DoST DüŞMaNa DüŞMaN ..

Resim

19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Forum Kuralları Madde 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

Forum Kuralları Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Forum Kuralları Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.

Forum Kuralları Madde 11. Sürekli aynı mesajın veya konunun tekrarlanması, içiçe alıntılar yapılması ve dikkat çekmek ve gereksiz yere eski konulara mesaj göndermekten kaçınılmalıdır. Yazılan mesajlara ekleme yapmak için Düzenle seçeneğini kullanılmalıdır. "Düzenle" seçeneği mesaj gönderildikten sonra 5 dakika boyunca kullanılabilir durumda olacaktır.

Forum Kuralları Madde 14. İKV Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek Destek Takımı veya Forum Yetkililerinin görevi değildir. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Forum Kuralları Madde 16. Forum kurallarına uymayan üyelerimiz uyarılarak yada uyarılmaksızın yaptırıma tabi tutulabilir.

Daha detaylı bilgi için bakınız; viewtopic.php?f=52&t=18
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön