Apo Uniqieturk dostum,
kilitlenen konuda resimler herşeyi ap açık anlatıyor. ki sen kendini savunamamışsın bile
Diğer roalı arkadaşlarda yorum bile yapamamışlar konuda kilit yemiş anlaşılan o ki
gerçekler acı Roa lı forum yöneticileri acı gerçekleri görmek istemediler...
Ben ne hiç bir kimseye hakaret ettim ne de haksız yere suçlamada bulundum,
resimler geçeğin aynasıydı zaten..
fazla söze gerek yok Uniqieturk HIRSIZ dır...
Bu bir hakaret suçlama değil GERÇEK tir konu K İ L İ T L E N E M E Z...
Konu kiltlenmiş devamı burda
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: TheLodos Of Ottoman
Konu kiltlenmiş devamı burda
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Konu kiltlenmiş devamı burda
Hala söylüyorsunuz fakat resimler açılmıyordu adam gibi resim koyun neyin ne oldugunu görelim eğer iftira vb şeyler yapmak istiyorsanız boşuna ugraşmayın
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Exelcium(Murat abi)'nin yazısını okuduysan bilgi verilmiş halen daha istiyorsanız durduk yere murat abi kimseye iftira atmaz paşalar gibi lafının eri olur meraklanma güzel kardesimkerim73 yazdı:Hala söylüyorsunuz fakat resimler açılmıyordu adam gibi resim koyun neyin ne oldugunu görelim eğer iftira vb şeyler yapmak istiyorsanız boşuna ugraşmayın
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- pAnicAtAcks
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ace Of Spades
O Murat Abin Nasıl Birini Savunuyor Bir Bilseniz Warya Oturur Şuan Ağlarsınız , Farkındaysanız Sadece Güldü Geçti Öteki Konuda En Az 20 kişi Neden Mehsemi Hepsi Tanıyor
Savunma İhtiyacı Bile Duymadı Kimse , Sizin Gibi 4 5 Kişiyi Şuanda Kandırabiliyosa Ne Mutlu Ona , Bi İnsan Selamlaşmları , Öpücükleri , Bi ARkadasının Kardesının Başkasını Sevmedigini Veya Ona Bi Sırrını Verdiginde Niye Foto alırki ? Hanginiz Böyle Şeylerle Ugraşıyor ? Mehsem Ben Apoyu Sevmiyorum. Dur Dur Foto Alim ilerde Lazım olur
Bu Nedir Ya Amaç nedir ? Mehsem Demişşin Ya Konuşursam Yüzünüz Olmaz , Ya Sence Biz Konuşmaya Başlarsak Sence Ne Olur Ve Sana Son Uyarımızdır Bu Hala Daha Sacmalamaya Veya İnsanları birbirne Düşürmeye Çalışırsan Hiç Güzel Şeyler Yaşanmıcak Reel Hayatına Kadar Yansıcak . 9. Katta Oturmak İnsanlara Üstten Bakmanı Gerektirmez
(Anladın Sen)
Ace Of SpadeS
-pAnicAttAcks -
-pAnicAttAcks -
- yaban
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Raiders of Anatolia
+1pAnicAtAcks yazdı:O Murat Abin Nasıl Birini Savunuyor Bir Bilseniz Warya Oturur Şuan Ağlarsınız , Farkındaysanız Sadece Güldü Geçti Öteki Konuda En Az 20 kişi Neden Mehsemi Hepsi TanıyorSavunma İhtiyacı Bile Duymadı Kimse , Sizin Gibi 4 5 Kişiyi Şuanda Kandırabiliyosa Ne Mutlu Ona , Bi İnsan Selamlaşmları , Öpücükleri , Bi ARkadasının Kardesının Başkasını Sevmedigini Veya Ona Bi Sırrını Verdiginde Niye Foto alırki ? Hanginiz Böyle Şeylerle Ugraşıyor ? Mehsem Ben Apoyu Sevmiyorum. Dur Dur Foto Alim ilerde Lazım olur
Bu Nedir Ya Amaç nedir ? Mehsem Demişşin Ya Konuşursam Yüzünüz Olmaz , Ya Sence Biz Konuşmaya Başlarsak Sence Ne Olur Ve Sana Son Uyarımızdır Bu Hala Daha Sacmalamaya Veya İnsanları birbirne Düşürmeye Çalışırsan Hiç Güzel Şeyler Yaşanmıcak Reel Hayatına Kadar Yansıcak . 9. Katta Oturmak İnsanlara Üstten Bakmanı Gerektirmez
(Anladın Sen)

Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***

-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: TheLodos Of Ottoman
pAnicAtAcks yazdı:O Murat Abin Nasıl Birini Savunuyor Bir Bilseniz Warya Oturur Şuan Ağlarsınız , Farkındaysanız Sadece Güldü Geçti Öteki Konuda En Az 20 kişi Neden Mehsemi Hepsi TanıyorSavunma İhtiyacı Bile Duymadı Kimse , Sizin Gibi 4 5 Kişiyi Şuanda Kandırabiliyosa Ne Mutlu Ona , Bi İnsan Selamlaşmları , Öpücükleri , Bi ARkadasının Kardesının Başkasını Sevmedigini Veya Ona Bi Sırrını Verdiginde Niye Foto alırki ? Hanginiz Böyle Şeylerle Ugraşıyor ? Mehsem Ben Apoyu Sevmiyorum. Dur Dur Foto Alim ilerde Lazım olur
(Anladın Sen)
Senkimsin dostum insanları reel hayatıyla tehdit ediyorsun unutmaki suç işliyorsun
gülüp geçen arkadaşlar da zaten edecek laf bulamadıkları içindir.
Güvenilmeyecek biriymişki fotosunu almış zaten aldığı fotolar yeni çarlarındayken
yani çarı çalındıktan sonra az akıllı oda neden foto aldığını anla. şifresini bilen bir tek
kişi apo dur ve çarı ondan başkası çalması imkansızdır bunu kafanıza sokun apo her nekadar
inkar etsede bu böyle.
Canan a da sorun bu konuyu ama size ne kadar anlatır onu bilemem.. sonuçta kendiside
apoya yardım etmiş..
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
- xXThEPuNiShErXx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
pAnicAtAcks yazdı:O Murat Abin Nasıl Birini Savunuyor Bir Bilseniz Warya Oturur Şuan Ağlarsınız , Farkındaysanız Sadece Güldü Geçti Öteki Konuda En Az 20 kişi Neden Mehsemi Hepsi TanıyorSavunma İhtiyacı Bile Duymadı Kimse , Sizin Gibi 4 5 Kişiyi Şuanda Kandırabiliyosa Ne Mutlu Ona , Bi İnsan Selamlaşmları , Öpücükleri , Bi ARkadasının Kardesının Başkasını Sevmedigini Veya Ona Bi Sırrını Verdiginde Niye Foto alırki ? Hanginiz Böyle Şeylerle Ugraşıyor ? Mehsem Ben Apoyu Sevmiyorum. Dur Dur Foto Alim ilerde Lazım olur
(Anladın Sen)
Ben bu dediklerinden anlıyorum ki evet yaptı çünkü o haketti diyorsun ? Bu şekilde Hırsızlık olayını kabul ediyorsun ? (Murat abiyi tanırım Haklının yanındadır ve bir konu üstüne gidiyorsa mutlaka kesin bilgiler ve kanıtlar elinde vardır Bence altından kalkamıyacağınız laflar etmeyin Kendi adamınızı sorgulayın)
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
-
- Acemi Savaşçı
Ersin sen hiç konuşma daha düne kadar benden madenleri alırken çok iyiydim.selam verirken de.selamı sabahı kesince mi kötü oldum.merak etme apo gibi seninde fotoların var.9.katta oturduğum için havalı değilim.kaç taneniniz benim şartlarımda yaşıyorsunuz?yada kaç taneniz benim ayarımdasınız?açıklama: bu şahıslar maden, para, akçe vs isterken ben çok iyiydim.hatta içlerinden şaheser ürettiğim bile oldu.yalansa yalan desinler.küçükadam ersin.sen merak etme ben de herşeyin fotosu var.sizin ruhunuzu biliyorum ben.ikiyüzlüsünüz siz.senin fotonu da koyacağım herkes anlasın.sözlüyken bile bana yazdıkların elimde, o kadar diyorum.şimdi yol al....
- IIYaKaRGeCeRiMII
- İri Fare Avcısı
Exelcium bence sen fotografları daha net bir şekilde koy o zaman anlıyalım ne olup bittiğini .
DoSTa DoST DüŞMaNa DüŞMaN ..

19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN

19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN
Evet daha önceki foto lar bende de acılmadı . Tekrar ve daha net bi sekilde koyarsanız bu kadar tartısmaya da gerek kalmayacak. Olay acığa cıkmıs olcak ve kım haklı kım haksız burdan herkes net bı sekılde gorecek. Umarım bu gun koyarsınız da olay netlesır.