Konu kiltlenmiş devamı burda

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IIYaKaRGeCeRiMII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Konu kiltlenmiş devamı burda

Mesaj gönderen IIYaKaRGeCeRiMII »

Sorun tamamen yoktur gerekLi açıkLamayı yapmış sandığınız gibi Yanlış anlaşılma , İftira .
DoSTa DoST DüŞMaNa DüŞMaN ..

Resim

19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN
Kullanıcı avatarı
HEYHAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HEYHAT »

JeTaimE yazdı:Gülünç hatta çok komik bi durum.. bide olayı benden dinleyelim bakalım Eed ben anlattım birine weya birilerine bişeyler ama durumu anlatayım siz meraklılarınada.. Zamanında Mehsem adlı arkadaşımın dolduruşuna gelerek Apo ya kin besledim ondan bi şekilde intikam almam gerektiğini düşündüm.. Fırsat kolluyordum.
Daha sonra Serhat arkadaşımla msnde konuşuoduk bakdım Serhat a ne anlatsam Mehsem den duyuyordum weya duyuyoduk.. Dedimki işde Apo dan intikam alma zamanı onu nası yaralayabileceğimi bulmuşdum sonunda. Gündemde olan bi konuydu Apo Mehsem in charını çalmış muhabbeti.. Bende Serhat ın Mehsem e söleyeceğini bildiğimden böle aptalca bişeyi Serhat a söyledim.. Apo nun charı çaldığını benimde kendisine yardım ettiğimi bu durumdan çok rahatsız olduğumu söyledim.. tahminim doru çıkmıştı Serhat bunuda Mehsem e hemen anlatmışdı we benim istediğim olmuştu.. Apo artık suçluydu :) komik olan şu eğer ben yapmış olsam bunu neden söyleyeyim aptal deilimki kendimi bile bile ladesleyeyim..
Eed hatalı olan benim böle bişeye kalkışmamam gerekiyordu ama pişman deilim.. hee bide burdan Mehsem Hanıma sesleniyorum işine gelen şeylerin fotosunu çok güzel alıyorsun peki ben sana bu konuyu aynen bu şekilde anlattığımda neden foto almadın neden o fotoyuda buraya koymadın... ahh aptal kafam alışkanlık edinememişimki weya senin kadar sinsi olamamışımki mehsemcim bnde her konuşulanı foto alayım..
Bu konu hakkında başka hiç birşeye cewap wermicem artık kimseye açıklama yapmak istemiyorum.. bu konu benim için kapanmıştır.

uvvv oyun oynamıyorsunuz siz olay iyice Yılan hikayesine dönmüş . Gerçek olan birşey varki Bir toplulukta bulunan arkadaşlar , o topluluğun adını ister istemez zedeliyorlar ,bunları onlarda istemezler ama gerçek bu . sizleri böyle görünce sıradan birisi olarak sıradan bir yorum atma gereği duydum .

Umarım geçmişteki pişmanlıklarımız geleceğimizi temizler ..
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
Kullanıcı avatarı
UniqueTurk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen UniqueTurk »

Selamlar ,

Aslında bu konu hakkında hiç bir yorum yapmamaya söz vermiştim ve yapmayacaktım .Ama görüyorum ki yüzümüze başka arkamızdan başka konuşan çokmuş . Bu konu hakknda ilk ve son kez yorum yapcam .

Canan hırsızlık konusunda gerekli açıklamayı yapmış o konuya hiç girmeden ;

Resim

(Resim Böyle Koyulur , öyle küçücük degil)

Şimdi Murat Efendi , sana Oşt ( bu sözcük kime hitaben kullanılır herkes bilir) diyen biri senin için hanımefendi oldu da onu mu savunur oldun ? Simdi Cevap ver bakalım ;

O sahsn kullandığı hitabı o zaman mı hakediyordun şimdi mi ? ;)

Sana gelince mehsem ; fotolarda sana kullandığı bi cümle var dikkati çeken , o kurduğu cümledeki olayı önceden mi yapıyordun şimdi mi ? ;)

Biraz gerçekçi olalm Lütfen :!:

Size sadece gülüyorum ... tüm yanımda olan , bana güvenen dostlarımın yaptığı gibi ...

:D :D :D
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''

Raiders of Anatolia

www.raidersofanatolia.com
mehsemmehsem
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mehsemmehsem »

murat bey benden özür diledi affettim.sanane?ayrıca sen önce 4 yıl ilişki yaşadığın kız hakkında yazdıklarına bak önce.cananını dürüst olmadığını düşünüyorum .korkuyor üstüne gittiniz çünkü.insan sevgilisine anlatır mı apo bana mesaj attı madenleri aktardık diye.hadi anlattı sevgilisine de mi yalan söylüyor.onu da geçtim şifremin tek ait olduğu kişi uniqutürkken hesabımı kim çaldı?başkası çalsa neden 2. bir isim vermeyeyim?serhatı geçtim mesSsUT ve godfatherdan açıklama bekliyorum.canan olayı anlattı mı anlatmadı mı?ben hesabı çalan bu şahısa da yandaşçılarına da hırsızlığa göz yumdukları için hakkımı helal etmiyorum....çarpık ilişkilerinizle sizi başbaşa bırakıyorum))))
Kullanıcı avatarı
pAnicAtAcks
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen pAnicAtAcks »

Cananın yazdıklarından Ve Aponun Koydugu Fotograftan Sonra Dicek Bişey Warmı Sizce ? Siz Hala 2 cm Lik Yazıları Okunmayan Fotolardakı Yorumlara Inanan 5 kişi 5 parmaksınız :)

Acaba Niye Sadece 5 Kişi , Niye Sana Gülünüp Geçiliyor Mehsem ? Yapma Yeter Artık Bak Seni Seven 5 Kişi Kalmış Onlarıda Azaltma , Daha Fazla Kendini Küçültme , Murat Bey De COk Terbiyeli Ve Abiymiş Gercekten 2 3 kısı yazmısya cok terbıyelıdır Diye Gercekten Tam abi dencek ADammıs , :)
Ace Of SpadeS

-pAnicAttAcks -
Kullanıcı avatarı
xBaTMaNx
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen xBaTMaNx »

Resim
Kullanıcı avatarı
HEYHAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HEYHAT »

xBaTMaNx yazdı::D :D :D
Hep birlikte
:lol: :lol: :lol:
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
AXAXAL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen AXAXAL »

Resim
mehsemmehsem
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mehsemmehsem »

bu arada apo o muratla yazışmaları çaldığın chardan mı foto alarak koydun)))
Kullanıcı avatarı
yaban
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen yaban »

Hala ne yüzle yorum yapyosan anlam veremedim ;) Üstetki yorumunda Özür diledi demisin . yani evet öyle bi olay oldu özür diledi affettim , alttaki yorumunda utanmadan çaldgn karakterle mi yaptn diyosun :D :D Nerden gireceini nerden çkacagni sasrdn ;) O görüntünün aynsi bende de mevcut tarih ve saatiyle , istersen onu da koyalm ne dersin ?? Olay açklga kavustuguna göre konuyu artk kapat konustukca batyosun ...

Resim
Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön