Tılsımın rezil loncası THEx !
Re: Tılsımın rezil loncası THEx !
Göreve gidiyorsunuz , madendeki adama dalıp kesiyorsunuz , sonra adam arkadaşlarını toplayıp size görev yaptırmıyor. Suçlu olan kim ?
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- Hilalxxquality
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Napcan İşleri Bu Yapmadan duramıyorlar.
:!: :!: :!:
Klanda İsen Herseye Hazırsın demektir. Görev yaparken veya maden toplarken dalmamak onun insaniyetine Kalmıs bişi :mrgreen: :idea:
Klanda İsen Herseye Hazırsın demektir. Görev yaparken veya maden toplarken dalmamak onun insaniyetine Kalmıs bişi :mrgreen: :idea:
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !
Hilalxxquality {49}
Hilalxxquality {49}
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
2. cümlene katıldımHilalxxquality yazdı:Napcan İşleri Bu Yapmadan duramıyorlar.:!: :!: :!:

Gocuman
Madendeki adama dalmakmı ? haha gülerim ben böyle işe adam bizi görünce deparladı kesmek için
Nothing
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Kan Kan kan KAn KOKUSUUuu Gökte intikam nidaları.
Sakin olun gençler bu oyun ama yasak aşkı bende sevmem kb sado 

LEPRECHAUN
Scalgar yazdı:Adadaki görev için dev komodo kesmeye giderken gruptakilere dalan Thexyasakaşkım ı kestiğimz için bölgeden sövüp saymaya başladı, daha sonra görev için yola koyulduk dev komodo 65 canı kaldığında yanımıza sedatbey isimli bir şahıs geldi ve bize karışmadığı için ona İNSANLIK edip saldırmadık, hemen ardında thexşifa ve thexyasakaşkım gelip tüm gruba saldırmaya başladı ve daha sonra thexyasakaşkım, thex loncasından birisini kesersiniz oyunu size dar ederiz, kp kastırmayız, görev yaptırmayız. şeklinde yazılar yazmaya başladı..
Kesilmek bu kadar zorunuza gittiyse ya klandan çıkarsınız yada durduk yere kimseye sataşmaz oyununuza bakarsınız ! şimdi kendinlerini savunma karşıtı yorumları okuyabilirsiniz..
İşte fotoğraflar : ( Thexyasakaşkım ın kesildiği için terbiyesiz yazılarını engellemek amacı ile konuşma penceresini karaladım )
Sana tek birşey dicem bak kendinde yazmışsın. "Kesilmek bu kadar zorunuza gittiyse ya klandan çıkarsınız" Madem kesilmek zorunuza gidiyor neden klandayken görev yapıyosunuz ? çıkın klandan gidin görevinizi yapın.Kesilince burda aglanmayın.Kesilmek zorunuza gidiyorsa klandan çıkın
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Azap Süvarileri
samedsedir06 yazdı:TILSIMDA RAHAT YOK DEMISSIN orda Abartmıssınn..xDIISaDoSaDoII yazdı:Sedatbey Benim
Herşey Karşılıklı![]()
Bize Bulaşmayın Arkadaş Yoksa Tılsımda Size Rahat YOk![]()
Anca Böyle Çoçuk Gibi Konu Açarsınız![]()
AYRICA SİZ LODOSSUNUZ BİZ ARZ DÜŞMAN 2 KLAN DALMAKDA SERBEST YANİ :!: :twisted:
ATARLI TILSIMIN GİDERLİ LONCASI THex :!: :!:
AMa dıger kesme Konusunda haklısın EGERKı klanda Isen kesersın veya kesmessın Ooona kalmıs KEsılmek kımın zoruna gıdıyorssa CIkcak klandan klanda ısen Savasmaya hazırsın demektırr..
Bulaşan Dedim La
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
- Yasakask
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bundan olsa gerek :lol: :lol:LEPRECHAUN yazdı:Kan Kan kan KAn KOKUSUUuu Gökte intikam nidaları.Sakin olun gençler bu oyun ama yasak aşkı bende sevmem kb sado

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Bana kp kastığımız zamandan kalmaYasakask yazdı:
Ne güzel savaşmıştım o gün ya
element ruh
kesin asitciyim 
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü