Adadaki görev için dev komodo kesmeye giderken gruptakilere dalan Thexyasakaşkım ı kestiğimz için bölgeden sövüp saymaya başladı, daha sonra görev için yola koyulduk dev komodo 65 canı kaldığında yanımıza sedatbey isimli bir şahıs geldi ve bize karışmadığı için ona İNSANLIK edip saldırmadık, hemen ardında thexşifa ve thexyasakaşkım gelip tüm gruba saldırmaya başladı ve daha sonra thexyasakaşkım, thex loncasından birisini kesersiniz oyunu size dar ederiz, kp kastırmayız, görev yaptırmayız. şeklinde yazılar yazmaya başladı..
Kesilmek bu kadar zorunuza gittiyse ya klandan çıkarsınız yada durduk yere kimseye sataşmaz oyununuza bakarsınız ! şimdi kendinlerini savunma karşıtı yorumları okuyabilirsiniz..
İşte fotoğraflar : ( Thexyasakaşkım ın kesildiği için terbiyesiz yazılarını engellemek amacı ile konuşma penceresini karaladım )
Bize Bulaşmayın Arkadaş Yoksa Tılsımda Size Rahat YOk
Anca Böyle Çoçuk Gibi Konu Açarsınız
ATARLI TILSIMIN GİDERLİ LONCASI THex :!: :!:
+ siz bana ben maden çekerken dalıp kestiniz ben size demedimmi bundan sonra size kp kasma yok size boss kesme yok
ha bu arada beni kesince bak kendi azınla demiştin
seninde söyledigin gibi kesilmek zoruna giden varsa çıksın klandan
Valla Kasinani kasirlar derler. Rahat dursaydinda görevine gitseydin size dalan olmazdi sanirim ama sen maden ceken kisiyi tek görüp Göreve giden grubunla sunu kesekde öyle gidek dersen olacaklarida hesaplaman gerekirdi. Burda kimse sahibsiz degildir. Herkesin bi ahbabi loncasi yada klandan arkadaslari vardir. onlarda gayet normal intikamlarini almis. Bence en büyük ayibi siz yapmisiniz. Hem oyunda adama saldirarak hemde suclu durumunda oldugunuz halde bu cirkin baslik ile bu konuyu acmakla.
Rahat durup , madende ki adama dalmasaydın , gidip görevini paşa paşa yapsaydın bunlar olmazdı.
Eden bulur demişler , grup halinde madende ki tek adama dalarsan , haliyle o da ekibini toplar başına çöker.
Görevini de yapamadın sanırım , çünki dün bölge de baya yazmıştın dev komodo diye.
Yapacak bir şey yok etme bulma dünyası...