GB'lerde Tank Savaşçılar ve Tüm Sınıflar için ÖNERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: GB'lerde Tank Savaşçılar ve Tüm Sınıflar için ÖNERİ

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Arkadaşlar online oyunun ana özelliği Pvp dir bunun için karakter kasılır item dizilir sırf pvp yapmak için.O halde karakterler arası denge düşünülecek olursa savasçı ws lerden tüm karakterlerden daha üstündür(İşi bilene :idea: )
O halde brakın byüler az gurup bölgelerinde etkin olsun eğer bu şekilde olmasaydı kimse büyücü açmayacak oyun şifacı ve savasçı karakterinden ibaret olacaktı.

Dier online oyunlarda büyücü pek kullanılmaz pvplerde hatta açmazlar drek savaşçı özellikteki kkarakterler kasılır.

Eğer ikvnin bir sorunu varsa zaman sorunudur.O kadar hızlı bir zaman diliminde yasıyoruzki kimse bu tür oyunlara bir saatinden fazlasını ayırmak istemiyor bir saattede ikv de ne yazııkki bir şey yapılamıyor.en fazla eğlenmek istiyorsan er meydanı yapabilrsin bir kaç kez

Zaman sorunu çözülmeli önce eğer oyunu kurtaracaksanız.

Sonra ise oyun başlangıç rehber çarı gibi bir çar olmalı son sistem özelliklere sahip olmalı geçici İkvTanıtım karakteri gibi bir sey yapılmalı ne yazıkki eminönündeki farelerle yarı çıplak dandik giysiler içindeki karakter ilgi çekici gelmiyor bu ne lan diyip indirdiğine küfredip oyunu silen bir çok kişi yi tanıyorum oyubn içilisinda flash anımasyon halinde bölgeler şaheserler küçük notlarla tanıtılabilir Yapın bişiler yahu yatmayın çalısın :D Sorun sorun papağan gibi konusamamak değil hindi gibi düşünememek.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
McK1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen McK1907 »

tramp yazdı:Lütfen METNİN HEpsini OKUyup öyLe yorumlarınızı YApınız !

Bildiğiniz Gibi tank savaşçılar Sığınak/Migrat GB bölgerine girmek için ecel terleri döküyor.Bu oyunu savaşçılar da oynuyor fakat artık oyunda savaşçıalra değer verilmiyor.GB bölgerine girmek için arkadaş grubu toplayın demek de saçma ben bu oyunu 1 seneden beri oynuyorum hiç bir kişiyle samimi dostluğum yok..
Tank savaşçılar grublara girebilmek için herkezlere dilenci gibi yalvarıyor benimde aklıma bir öneri fikri geldi bunu sizlere paylaşmak istedim ....
:arrow: :arrow: Bu öneriyi Sn. Lathander ' de paylaştım
:idea: Öneri Şu ; GB'lerine girebilmek için herkezin grubunda 3 farklı sınıftan en az 1 kişinin bulunması yani 3 kişilik bir grup oluştulucaksa bu grubun şöyle düzenlenmesi gerekir : 1 büyücü / 1 Şifacı / 1 savaşçı
6 kişilik bi grup oluşturulacaksada örn: 4 büyücü / 1 savaşçı / 1 şifacı gibi bir grup düzenlenmesi yapılabilirŞuanda savaşçıalr GB'ne giremiyorlar Belki ileriki zamanlarda büyücülere ihtiyaç kalmıyacak ozman büyücüler bu durumdan isyan edicek Yaptığım öneri gibi bir güncelleme gelmesi bütün sınıfların yararına olur

Savaşçılar kaç kere bu konu hakkında adaletsizliği dile getirdi fakat yönetimden hiç bi ses soluk çıkmadı umarımki şimdi bir cevap alırız :|

Ben bir Savaşçı olarak sizden bu konu hakkında yardımlarnızı bekliyorum
Ben Buz hokey Milli takım oyuncusuyum günün yarısı antrenmanla geçiyor 2/3 saatte kafa dağıtmak için bu oyunua zevk almaya giriyorum fakat GB'lere giremeyince küfür edip çıkıyorum :evil: :| :cry: SAVAŞÇIALRDA BU OYUNUN NİMETLERİNDE FAYDALANMALI !!!!
Lütfen Desteklerini esirgemeyin Bir yorum yapın .
Savaşçıalr artık yalvarmasın onlarda bu oyundan zevk alsın .... :cry:

Sonuna kadar okuduğunu için teşekkürler :)
Kardeşim sana sonuna kadar hak veriyorum ama yönetimede hak ver be onların daha akçelerden gelecek paraları sayması var.Kendi aralarında kırışması var.Kutuyu kıçımıza kıçımıza sokmaları var.Var oğlu var ya.Biraz yönetime de hak verin.Lütfen :!: Yani bu durumda kim takar savaşçıyı büyücüyü şifacıyı.Kim takar bizi.Salla oyunu reele dönün zaman akıp gidiyor...
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Azap Süvarileri

Mesaj gönderen IISaDoSaDoII »

Crack yazdı:
Crack yazdı:
IISaDoSaDoII yazdı:
Yine Aynı Dava Çemberlitaş'a En Az 1 Savsçı Kesin Alınıyor :!:
Çemberliye MAx + 4000 Ofanslar
Enerjisi + 35 000 tanklar alınıyor.

Şİmdi bir savaşçı bölgelerdeki max ve enerji veren itemleri almadan yukarıda yazdığım sayılara ulaşamaz. Sığınak ve Miğratı baştan aşağı gezmeyen , oranın itemlerini toparlayamayan bi savaşçıyı çemberliye kim alacak biri çıksın söylesin.
Bak Burda senin cevabın SaSADOW sen takılmışın bi yere ordan devam ediyosun. Para mı veriyolar sana savaşçılar giremeyince bölgelere. Bu hiddet nedir ?
He Para Veriyolar :lol: :lol:
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:

# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Pangea »

berke271 yazdı:
IISaDoSaDoII yazdı:
çemberliye alınıyor anladıkta ya diğerlerine ne demeli peki biz grup bölgelerinde üstümüzü ayarlamadan nasıl çemberliye gireceğiz
Junona da alıyorlar eşşek gibi elleri mahkum ;)
Bizim sunucuda savaşçısın sığınağa girende kalmadı
Yani yolunda herşey :ugeek:
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen fuzulisifa »

Pangea yazdı:
berke271 yazdı:
IISaDoSaDoII yazdı:
çemberliye alınıyor anladıkta ya diğerlerine ne demeli peki biz grup bölgelerinde üstümüzü ayarlamadan nasıl çemberliye gireceğiz
Junona da alıyorlar eşşek gibi elleri mahkum ;)
Bizim sunucuda savaşçısın sığınağa girende kalmadı
Yani yolunda herşey :ugeek:
kuklacıda tanksız hiçbir yere girilmiyor ben şimdiden 32 k ya ulaştım yakında çemberliye girerim
siz nerede oynuyosunuz yahu
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Reich / ankara

Mesaj gönderen tramp »

streetart34 yazdı:
IISaDoSaDoII yazdı:
tramp yazdı:iyice oku öyle cevap ver Yukarıda Çemberlitaşmı yazıyor?
Savşçılar daha migratı bitiremiyorki Çemberlitaşa girebilsin

Metnin en üstünü oku sen ilk önce !

Çemberlitaşdan Zırh Cıkmıyor Mu Arkadaşım :D O Zaman Daha Niye Migrat'a Gidiyorsun ;)

Millet İleri Giderken Sen Daha Geride Kalmışsın :D

Zaten Tanıdık Varsa Böyle Konular Açmaya Gerek Yok :!:
Miğrat görevleri bitirilmeden Çemberlitaş'a girilebiliyor mu ? ;)
Arkadaş Benim ne yazdığımı okumamış mantıklı bişiyler yazsın bakın yorumlarına hepsinde saçmalamış
özellikkle belirtmişim lütfen metnin tamammını okuyup öyle yorum yapın diye ; Ben sığınak ve Migrattan bahsediyorum
arkadaşlar bana çemberlitaş dan bahsediyor
Tmm anlıyorum GB bütün bölgeleri içine alıyor fakat ilk önce okuyun öyle yorum yapın lütfen
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Reich / ankara

Mesaj gönderen tramp »

LEPRECHAUN yazdı:.O halde karakterler arası denge düşünülecek olursa savasçı ws lerden tüm karakterlerden daha üstündür(İşi bilene :idea: )
O halde brakın byüler az gurup bölgelerinde etkin olsun eğer bu şekilde olmasaydı kimse büyücü açmayacak oyun şifacı ve savasçı karakterinden ibaret olacaktı.

Dier online oyunlarda büyücü pek kullanılmaz pvplerde hatta açmazlar drek savaşçı özellikteki kkarakterler kasılır.

.

Arkadaşım Affedersin Ben SEnin yazdığın kadar saçma bir şey görmedim !
Hem karakter arası dengeden bahsediyorsun hemde Gblerden

Sen kes bakalım full yücelen setli savaşçıyla = altertor yüzük kolye zırhlı ve maraton ayakkabılı büyücüyü

??
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Ful sarı efsunla kesebilirim.Önemli olan zamanlama yetenek ve oyunculuk.
Resim

LEPRECHAUN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön